Дитяче харчування

     

http://www.nestlebaby.com.ua

 

Історія Nestlé пов'язана з дитячим харчуванням з початку її заснування Генрі Нестле 140 років тому. Генрі Нестле був хіміком, який займався дослідженнями в галузі дитячого харчування і розробив першу в світі дитячу суміш. Ця суміш була створена для того, щоб врятувати життя сусідської дитини, яка народилася недоношеною, нездатна брати груди і страждала від недостатності харчування. Створення першого в світі замінника грудного молока не тільки поклало початок історії Nestlé, а й врятувало тисячі дитячих життів.

Всього через 5 років після винаходу нового продукту, петербурзький торговець Олександр Венцель підписав ексклюзивний контракт з Генрі Нестле на постачання «Дитячої Муки Нестле» на території Російської Імперії.

Сьогодні Nestlé Nutrition - це 140 років досвіду в дитячому харчуванні, власні науково-дослідні центри, традиційно висока якість, використання тільки натуральних продуктів.

     
 

Здоров’я та харчування

 

Дбаючи про здоров’я дитини, зміцнення її організму, розширення її раціону, Nestlé не обмежується традиційним для себе виготовленням молочних сумішей для немовлят, але розробила чимало додаткових продуктів прикорму для дітей — різноманітні фруктові соки, овочеві та ягідні пюре, каші тощо. Всі ці продукти, зроблені винятково з натуральної сировини, надзвичайно смачні та корисні для становлення організму.

     
 

Цікаво знати

 

Чи відомо вам, що вже понад 60 років Nestlé працює над питанням здорового харчування та медичної підготовки фахівців у галузі охорони здоров’я? Або те, що Nestlé є найбільшим видавцем у світі інформації про поживну цінність і на рахунку компанії більше 3 000 публікацій з 1942 року?