This version of the page http://onat.edu.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-27. The original page over time could change.
::ОНАЗ :: АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
Skip all go to Content
Skip all go to News
Skip all go to Navigation

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

Турнир по волейболу

21 лютого 2013 р. відбувся  турнір з волейболу, присвячений пам’яті тренера та викладача кафедри фізичного виховання ОНАЗ імені О.С. Попова Тамарі Олексіївні Вакуленко.



 

                                                                                                                                                                                             Детальніше


Новорічне свято для малюків

29 грудня з актової зали ОНАЗ лунали дитячий сміх і веселі пісні - в Академії відбулося свято для малюків.

 

 

 

 

Детальніше


Студенти святкують Новий рік

 

 

25 грудня  в ОНАЗ ім. О.С. Попова відбувся щорічний Новорічний бал для студентів. У святково прикрашеному залі панувала казкова атмосфера, звучала новорічна музика, безліч добрих побажань і гучних оплесків.

 

 

 

 

Детальніше


Шанувальникам рок-музики

 

26 грудня у актовому залі Академії відбувся концерт гурту Young drive.

У залі зібралися студенти, викладачі, всі хто вважає себе шанувальником класичного року. Молоді музиканти виконували пісні відомих рок-груп і поділилися відчутною хвилею енергії.

Концерт завершився розіграшем подарунків від Інфосвіт. Ті, кому фортуна посміхнулася, виграли планшет Aura HD mobility та медіаплеер Aura HD.


СТУДЕНТСЬКА ЗИМА-2012

    Одеська національна академія зв'язку знову підтвердила, що за кількістю талантів може сміливо змагатися з будь-яким навчальним закладом, що готує професійних артистів. У цьому можна було переконатися, побувавши на фестивалі талантів першокурсників «Студентська зима-2012

 

 

Детальніше


Молодь проти СНІДу

4 грудня 2012 року для студентів та викладачів Одеської національної академії зв'язку ім. О.С. Попова проведена лекція на тему: «СНІД / ВІЛ і його профілактика», приурочена до Міжнародного дня боротьби зі СНІДом.

Лікар-інфекціоніст поліклініки № 12 Наталія Олександрівна Жураковська розповіла, що ж таке СНІД і ВІЛ, якими шляхами вони передаються і не передаються. Студенти були ознайомлені з адресами і телефонами клінік, що надають послуги з діагностики СНІД та ВІЛ.


Малиновська районна адміністрація відкрила двері для студентів ОНАЗ

3 грудня 2012 року, з нагоди святкування Дня місцевого самоврядування, Малиновська районна адміністрація Одеської міської ради,  провела День відкритих дверей для студентів ОНАЗ ім. О.С. Попова.

Для студентів 1-2 курсів провели екскурсію коридорами адміністративного корпусу. Перед зв’язківцями відкрили двері 15 відділів та секторів адміністрації, співробітники яких ознайомили студентів з діяльністю районної адміністрації. 

Також у студентів була унікальна можливість задати питання, на які особисто відповів керуючий справами Малиновської районної адміністрації - Вадим Георгійович Павленко.


Архів новин