This version of the page http://otb.com.ua/redakcija-harkiv-2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-26. The original page over time could change.
Редакція «Харків-2» | ОТБ – Харківська обласна державна телерадіокомпанія










  • Січень




    Дитині потрібна допомога!




    ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОТБ

Редакція «Харків-2»

Оксана Білецька

Керівник редакції – Оксана Білецька

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Журналісти:

Інна Власова

Інна Власова

 

 

 

 

 

 

 

 

Вадим Доценко

Вадим Доценко

 

 

 

 

 

 

 

 

Дар’я Красномовець

Лана Павленко

Лана Павленко

 

 

 

 

 

 

 

 

Лариса Карабіцина

Ірина Логачова

Яна Горбенко

 

Програми Т/Г «Харків-2»:

«Україна і світ» – новини України і світу, в яких висвітлюється діяльність органів державної влади; заходи, спрямовані на захист інформаційної безпеки держави: реакція на зовнішньополітичні виклики; боротьба з корупцією, організованою злочинністю, тероризмом; соціально-економічна, політична та етноконфесійна ситуація в Україні та світі; євроінтеграція України.

 

«Слобожанські паралелі» – новини Харківщини, що висвітлюють діяльність органів місцевої влади щодо виконання державних і національних програм. Про проблеми і успіхи територіальної громади Харкова, державну підтримку місцевого самоврядування. Який внесок Харкова як міста-господаря ЄВРО-2012 у євроінтеграційні  програми України. Ми формуємо позитивний імідж великого промислового, наукового і культурного центру Сходу України.

«Спорт-тайм» – рубрика про спортивні досягнення українських та закордонних спортсменів. У ній можна дізнатися про проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, результати цього масштабного заходу.

 

«Актуально» – спілкування з фахівцями різних галузей – земляками та гостями краю на актуальні теми. Висвітлення у цих бесідах проблем, що стосуються життя міста і села, євроінтеграційних процесів в Україні, розбудови демократичного суспільства. Залучення запитань слухачів. Оперативне віддзеркалення питань, які турбують суспільство.

 

«Калейдоскоп» – новини культури, науки, технологій. Інформація про кіно- та музичні фестивалі, творчі конкурси, що відбуваються в країні та світі. У цій програмі можна дізнатися про інноваційні технології і наукові дослідження вчених.

 

«Навколо світу». Передача про традиції, звичаї, обрядовість українців та інших народів світу. Розповіді про визначні  пам’ятки архітектури, про те, що складає славу і гордість області та України в цілому. Слухачі мають змогу дізнатися про перспективні туристичні маршрути, цікаві як для співвітчизників, так і для зарубіжних туристів.

Ведуча: Оксана Білецька.

«Здоров Я». Здоров’я – головний скарб життя. У сучасному світі в боротьбі за наше здоров’я витрачаються шалені матеріальні та людські ресурси. Медицина досягла великих успіхів. Пішли в історію деякі інфекційні хвороби, натомість з’явилися нові, перед якими медики іноді безсилі… Це передача про сучасні медичні проблеми і здоровий спосіб життя; медичні новини, які мали резонанс не тільки на місцевому рівні.

Ведуча: Ірина Логаова.

 

«Феномен». Передача про загадкові явища природи та їхнє наукове обґрунтування. Фахівці розповідають про захист населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Ведуча: Яна Горбенко.

 

«Слово в долонях». Програма розповідає про історію української мови. Слухачі отримують інформацію про походження слів, складні випадки написання й використання певних форм і словосполучень, а також про останні зміни в українському правописі.  Коментарі провідних фахівців-мовознавців. Програма має на меті  підвищення рівня знань слухацької аудиторії, пробудження національної самосвідомості.

Ведуча: Лариса Карабіцина.

 

«Адреналін». Передача про спортивні досягнення українських та закордонних спортсменів. Висвітлення проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Головні регіональні події в контексті державних. Слухачі дізнаються про підготовку різних сфер Харкова як міста-господаря Євро-2012 до футбольного чемпіонату. Висвітлення самих матчів та заходів супроводу. Підсумки  проведення чемпіонату в оцінках як фахівців, так і волонтерів.

Ведучий: Вадим Доценко.

 

«Ти і Я – починається сім’я». Передача висвітлює проблеми материнства та дитинства, сім’ї в цілому. Аналіз причин порушення сімейної комунікації. Визначення психологічних умов подолання проблем у сім’ї. Поради психологів та інших фахівців у цій сфері. Програма покликана поліпшити міжособистісну комунікацію в родині.

Ведуча: Інна Власова.

 

«Дивосвіт». У передачі можна дізнатися про все те, чим цікава планета, а також загадки природи і надбання людського духу. Історія звичайних речей, що оточують людину від давнини до сьогодення.

Ведуча: Лана Павленко.

 

«Годинник століть». Передача розповідає про життя і творчість діячів культури і мистецтва, видатних земляків минулого. Слухачі дізнаються про ювілеї історичних особистостей – видатних політиків, діячів мистецтва, науки, культури, освіти тощо. Програма звертається до пам’ятних подій і дат.

 

«Реліз». Цикл передач, присвячений молодіжним музичним гуртам і виконавцям у різноманітних жанрах і стилях. Програма знайомить слухачів з такими напрямками, як хіп-хоп, рок, джаз, фолк і поп-музика.

 

«Радіострілка». Концерт естрадних виконавців за записами з фонотеки радіо. Програма знайомить слухачів з кращими зразками вітчизняної естради різних років. Факти з життя і записи відомих світових і вітчизняних музикантів..

 

«Служба пісенного порятунку». Музична програма про відомих композиторів, виконавців-харків’ян. Знайомство слухачів з творчим доробком і життєвим шляхом митців-земляків...

 

«Музичний гороскоп». Рубрика знайомить меломанів із зоряними прогнозами улюблених виконавців та слухачів.

 

«Старий вініл». У передачі звучать мелодії минулих десятиліть. Програма висвітлює життя і творчість знаменитих виконавців, композиторів, поетів-піснярів 20 століття. Розповідає про тогочасні шлягери і популярні музичні композиції..

 

«Надії маленький оркестри». Програма знайомить слухачів із кращими зразками класичної музики. Це розповіді про видатних композиторів України і світу. У передачі передбачено використання золотого фонду фонотеки обласного радіо.

 

«Пісня на згадку». Передача про митців минулого і сьогодення. Розповіді про ювілеї видатних діячів мистецтва, пам’ятні події і дати в історії вітчизняної культури..

 

«Казки мого дитинства». Програма представляє сторінки вітчизняної та світової дитячої літератури різних часів. Актор Анатолій Подорожко знайомить юних слухачів із кращими творами для дітей сучасних авторів.

Ведучий: Анатолій Подорожко.

 

  • Українське телебачення і радіомовлення (УТР)

     

     

     
    Урядовий портал
     

     
    Верховна Рада України

     
    Державний комітет телебачення і радіомовлення

     
    Національна Рада України з питань телебачення і радіомовлення

     
    Харківська обласна державна адміністрація

     
    Харківська обласна рада

     
    Харківська міська рада