This version of the page http://uz.gov.ua/?m=all.work.other&lng=uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-25. The original page over time could change.
Офіційний веб-сайт Укрзалізниці

Зменшена вартість проїзду у швидкісних електропоїздах Інтерсіті+

Укрзалізниця впровадила власну систему продажу квитків через Інтернет

Розклад руху пасажирських поїздів

Дізнайтеся адреси найближчих кас

Розклад руху приміських поїздів

Новини

24.01.2013

Мінінфраструктури: Реформування усіх галузей транспорту відбудеться відкрито: за участі профспілок, громадських асоціацій та організацій

Усі заходи, що супроводжуватимуть процес реформування галузей транспорту, будуть відкритими і впроваджуватимуться за активної участі профспілок, громадських асоціацій та організацій. На цьому сьогодні, 24 січня, ще раз наголосив Міністр інфраструктури України Володимир Козак під час зустрічі з представниками членських організацій Федерації профспілок транспортників України.
24.01.2013

У 2012 році Укрзалізниця інвестувала майже 645 млн грн власних коштів у розвиток залізничної інфраструктури

Щороку Укрзалізниця виконує ряд заходів з реалізації державних програм, спрямованих на розвиток інфраструктури залізниць України. Це позитивно впливає не лише на транспортну галузь, але й на соціально-економічний розвиток регіонів. Наразі, лише по Головному колійному господарстві діє вісім Державних та галузевих програм, які фінансуються виключно коштами залізниць.
Закрити