This version of the page http://www.ux.ua/s234 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-25. The original page over time could change.
Бібліотека трейдера — Українська біржа | Украинская версия
Авторизація
Логін:
Пароль:
Забули пароль | Зареєструватися
0 800 30 80 90 Реєстрація Увійти
Семінари Експорт даних Форум Глосарій Контакти Карта сайту
П'ятниця, 25.01.2013 13:53
Русский English
Приватним інвесторам
Бібліотека трейдера
В допомогу початківцям
Журнал INternet TRADING
Портфель інвестора
Навчальні торги
Торгoвцям
Емітентам
Фондовий ринок
Строковий ринок
Приватизаційні аукціони
Члени біржі
Інформація про торги
Індекс
Технічна підтримка
Про біржу
Документи
Новини
Спецпроекти
Корисні посилання
Глосарій

» Украинская версия » Приватним інвесторам » Бібліотека трейдера
 версія для друку

Список літератури по строковому ринку

Бібліотека трейдера



Олександр Герчик, Тетяна Лукашевич "Біржовий Грааль або Пригоди трейдера Буратіно"


За підтримки "Української біржі" світ побачила книга Олександра Герчика і Тетяни Лукашевич "Біржовий Грааль або Пригоди трейдера Буратіно".

Книга складається з двох частин - Казки про пригоди трейдера Буратіно й Абетки - словник термінів, які повинен знати кожен трейдер. Книга написана в легкій жартівливій формі й покликана не стільки навчити чомусь новому, а поглянути на вже відомі речі по-новому. "Біржовий Грааль" є подарунковим виданням, виконана в незвичайному форматі з кольоровими ілюстраціями.

"Ця книга доводить, що про серйозні і, на перший погляд, складні речі можна писати просто й з гумором, доступно й цікаво. В наш час є люди, які не просто працюють на фондовому ринку, а живуть ним, отримуючи від цього задоволення. Приємно те, що такі люди готові ділитися своїм досвідом, допомагаючи інвесторам-початківцям зрозуміти і, так само як вони, полюбити професію трейдера. Саме завдяки таким людям і вийшла у світ книга "Біржовий Грааль або пригоди трейдера Буратіно". "Українська біржа" завжди підтримувала творчі, незвичайні й корисні для розвитку ринку починання. І ця книга не стала виключенням", - говорить Голова Правління "Української біржі" Олег Ткаченко.

ISBN 1: 978-966-415-0498

Замовити книгу можна у магазині "Бизнес-книга".

Дмитро Старенко, Олексій Сухоруков "Один  "клік" - і ти капіталіст. Версія 2.0 українська!"


Перша в Україні книга для починаючих інвесторів, написана з урахуванням сучасних реалій національного фондового ринку.

Фондова біржа є невід'ємною частиною ринкової економіки, на рейки побудови якої давно й, сподіваємося, твердо встала Україна. Незалежно  від нашого бажання фондовий ринок впливає на наше фінансове майбутнє.

Поки цей вплив не дуже великий, але українська економіка тільки розбудовується. Згодом  ринок цінних паперів і похідних фінансових інструментів буде впливати на всі матеріальні сторони життя держави - від ціни на пшеницю до розвитку малого бізнесу й пенсійного забезпечення працюючих. Якщо ви ще нічого, або майже нічого, не знаєте про фондовий ринок, то почніть із цієї книги. Прочитавши її, ви за кілька годин одержите набір мінімально необхідних знань про те, як влаштований фондовий ринок, які можливості він дає, а головне - зможете вирішити, чи готові  ви до більшої економічної активності й чи цікаво  вам торгувати на біржі.

ISBN: 978-966-415-034-4

Замовити електронну версію книги в інтернет-магазині Bookland

Замовити друковану версію книги в інтернет-магазині Вusiness-kniga


Саймон Вайн "Інвестиції й трейдинг: Формування індивідуального підходу для прийняття інвестиційних рішень"


Фінансовий ринок - це інформаційні джунглі з постійно виникаючими небезпеками, можливостями, обманами й відкриттями. Як збільшити шанси на виживання й отримання прибутку? На які методи аналізу можна покладатися? Які ризики прийнятні? Які стратегії найімовірніше  приведуть до успіху?

Книга Саймона Вайна  керуючого директора, "Альфа-банку", відповідає на ці питання й дозволяє читачеві сформувати індивідуальний стиль трейдинга. Автор критично переосмислює загальноприйняті постулати фінансової теорії й показує, як вона працює на практиці.

ISBN: 5-9614-0269-X

Замовити книгу в інтернет-магазині Е-torg


Пітер Лінч "Переграти Уолл- Стріт"


Куди вигідніше вкладати гроші - в акції чи облігації? Як вибрати кращі акції, які стануть переможцями на ринку? Як правильно читати баланс і фінансові звіти компанії, щоб одержати максимум інформації для ухвалення рішення? Що потрібно враховувати при виборі взаємного фонду? Як обігнати ринок? Ці й безліч інших питань професійно й дохідливо обговорюються автором, що зумів перетворити історію свого 13- літнього керування фондом у цікаве й захоплююче оповідання.

Автор книги Пітер Лінч - легенда інвестиційного співтовариства. Під його керівництвом взаємний фонд Magellan інвестиційної групи Fіdelіty досягнув видатних результатів і став одним з найбільших у США, продемонструвавши ріст активів з 18 мільйонів доларів до 14 мільярдів.

ISBN: 978-5-9614-0784-6, 0-671-75915-9

Замовити книгу в інтернет-магазині Е-torg

Эрік Л. Найман "Мала енциклопедія трейдера"


Фінансовий бестселлер Эріка Наймана, де в легкій і доступній формі викладені основні поняття й прийоми успішного трейдинга. Автор описує основні методи фундаментального й технічного аналізу, розповідає про індикатори та опціони, знайомить зі специфічними видами аналізу, методикою керування ризиками, основами психології біржової гри. Енциклопедія призначена для приватних інвесторів і фахівців, що працюють на фінансових ринках, співробітників інвестиційних компаній і банків, а також для тих, хто прагне знайти шляхи збільшення свого капіталу.

ISBN: 978-5-9614-0822-5

Замовити книгу в інтернет-магазині Е-torg

Эрік Л. Найман "Шлях до фінансової волі: Професійний підхід до трейдингу та інвестицій"


Робота на ринку акцій і валют - унікальна можливість для будь-якої людини здобути особисту й фінансову незалежність. У досвідченого приватного інвестора немає начальників, які вказують, що робити, зате є повна фінансова незалежність. Однак шлях до цієї свободи непростий, тому що тільки зважений професійний підхід може вберегти інвестора від розчарувань. У своїй новій книзі Эрік Найман, автор бестселера "Мала енциклопедія трейдера", докладно й максимально доступно розповідає, які прийоми й стратегії використовують професійні трейдери і що потрібно зробити, щоб робота на фінансовому ринку була не азартною грою, а надійним і захоплюючим бізнесом.

ISBN: 5-9614-0287-8, 978-5-9614-0800-3

Замовити книгу в інтернет-магазині Е-torg

Олександр Циглін, Дмитро Циглін "Біржа.UA"


"Біржа.UA" - це книга про успішне інвестування на українському фондовому ринку. У ній докладно описане як працює сучасна фондова біржа, основні методи аналізу цінних паперів, а також практичні торговельні стратегії для торгівлі акціями й ф'ючерсом, з урахуванням реалій українського фондового ринку. Значна увага в книзі приділена керуванню ризиками й керуванню капіталом.

В останніх главах докладно й доступно описані основні психологічні мотиви, під дією яких інвестори ухвалюють рішення, а також корисні ради, як на практиці зробити торгівлю більш дисципліновану й упорядкувати великі обсяги отриманої інформації.

Весь цей матеріал, у сукупності, робить цю книгу гарним підручником не тільки для тих, хто тільки починає біржову торгівлю, але й для тих інвесторів, які прагнуть поліпшити результати своєї торгівлі.

ISBN: 978-966-383-312-5

Книгу можна придбати на сайті book.tfc.net.ua


Вільям Дж. О'ніл "Як робити гроші на фондовому ринку"


Книга описує одну з найбільш прибуткових у світі систем вибору акцій Can Slіm, за допомогою якої багато інвесторів зробили великі статки на фондовому ринку.

Творець цієї системи, Вільям О'ніл, в останні десятиліття є одним з найбільш авторитетних біржових консультантів США. Серед його клієнтів усі найбільші інвестиційні компанії, банки, пенсійні фонди й інші інституціональні інвестори країни (більш 600), а також сотні тисяч індивідуальних інвесторів, що працюють по системі Can Slіm, та отримують усю необхідну інформацію через щоденну газету Іnvestor's Busіness Daіly, яку він заснував в 1984 році. У цей час це друга загальнонаціональна ділова газета США після The Wall Street Journal.

Система Can Slіm заснована на закономірностях поведінки найбільш прибуткових акцій за останні 50 років. Вона спростовує багато стереотипів і помилкові критерії вибору акцій і на практиці довела свою виняткову ефективність.

Знання системи Can Slіm є абсолютно необхідним для професіоналів фондового ринку. Крім того, книга служить прекрасним навчальним посібником для викладачів і студентів економічних і фінансових вузів, а також усіх тих, хто прагне заробляти на акціях.

ISBN: 5-9614-0302-5, 5-9614-0516-8, 5-9614-0850-7

Замовити книгу в інтернет-магазині Е-torg

Вільям Дж. О'ніл "Процвітаючий інвестор: Що потрібно знати, щоб інвестувати з прибутком і уникати великих збитків"


Щоб успішно інвестувати на ринку, потрібно одночасно вирішувати безліч завдань: правильно вибирати акції, знаходити вдалий час для покупок і продажів, вчасно обмежувати збитки й фіксувати прибуток. Невміння правильно вирішувати ці завдання привело багатьох інвесторів до банкрутства в період падіння фондового ринку. Вільям О'ніл, автор бестселера "Як робити гроші на фондовому ринку", у своїй новій книзі розповідає читачам, як уникнути фатальних помилок і примножити свій капітал. Усі положення інвестиційної методики О'ніла проілюстровані на безлічі графіків цін на американські акції.

Незважаючи на простоту , у книзі докладно викладені методи всебічного аналізу ринку, які будуть цікаві як приватним інвесторам, так і співробітникам інвестиційних компаній і банків.

ISBN: 0-07-142959-X, 5-9614-0796-9

Замовити книгу в інтернет-магазині Е-torg

Елпеш Пейтел, Прайен Пейтел " Іnternet-Трейдинг. Повне керівництво"


Книга призначена для тих інвесторів, які вирішили  використовувати можливості Іnternet для збільшення свого капіталу. Торгівлею цінними паперами в Іnternet займаються усе більше й більше інвесторів. Можна впевнено стверджувати, що інтернет- трейдинг перетворився з бізнесу, доступного лише високоосвіченим професіоналам, у сферу діяльності, якої може займатися будь-який бажаючий. І це стосується не тільки країн Заходу, але й Росії, України й інших пострадянських країн.

У даній книзі, послідовно, крок за кроком, описуються дії, необхідні для успішної торгівлі цінними паперами за допомогою Іnternet. Читач довідається як, керуючись технічним і фундаментальним аналізом, слід вибирати акції; як вибирати брокера, відкривати рахунок і вести торгівлю. У книзі детально розглядаються особливості торгівлі цінними паперами за допомогою онлайнових брокерів США, Канади, Великобританії, Німеччини й інших європейських країн. Авторам книги вдалося з'єднати ґрунтовні теоретичні положення інвестиційної теорії з порадами щодо їхньої практичної реалізації.

Більшу цінність надає книзі те, що обоє автори досить давно й успішно займаються інтернет -трейдингом. А, Елпеш Пейтел, до того ж визнаний англійським телеканалом Channel 4 найбільш відомим інтернет -трейдером у Великобританії. Його перу належить кілька книг про інтернет- трейдинг,  він веде щотижневий стовпчик в Fіnancіal tіmes і готовить огляди для Bloomberg TV.

ISBN: 0-273-65630-9, 5-8459-0431-5


Адам Смит "Гра на гроші"


Лорд Кейнс першим сказав, що управляти грішми на фінансових ринках означає грати. Автор стверджує, що більшість книг, присвячених грошам, говорять лише про економіку й статистику - а це лише половина гри. Друга половина гри на гроші - люди, узяті разом і окремо , емоційний інвестор і ірраціональна юрба. Ця книга про те, як ведеться гра і як діють гравці. Гроші настільки серйозний предмет, що, здається, неможливо собі представити невимушену й веселу розмову про них. Дана книга не просто знайомить читача з деякими "неправильними правилами", вона являє собою унікальний погляд на Уолл- Стріт, на гру на гроші і її учасників.

ISBN: 978-5-9614-0441-8

Замовити книгу в інтернет-магазині Е-torg

Володимир Твардовський, Сергій Паршиков "Секрети біржової торгівлі. Торгівля акціями на фондових біржах"


Книга написана діючими трейдерами, тому питання інвестицій в акції й особливості біржової гри розглядаються лише з практичної точки зору. Особлива увага приділена балансу попиту та пропозиції на фондовому ринку, відбору акцій, маржинальній торгівлі, техніці виконання наказів і аналізу основних помилок починаючих гравців. Нове видання відображає зміни, що відбулися на російському фондовому ринку, у тому числі й у нормативній базі за станом на початок 2006 р. Автори вводять нові поняття й індикатори, описують більш детально ризики інвестування й техніку маніпулювання ринком.

Книга адресована як починаючим, так і досвідченим інвесторам, з безліччю ілюстрацій і конкретних прикладів.

ISBN: 978-5-9614-0873-7

Замовити книгу в інтернет-магазині Е-torg

Олександр Дозоров "Біржова торгівля: Учбово-практичний посібник"


У своїй книзі автор досить багато уваги приділяє видам діяльності, які можна здійснювати на фондовому ринку. Більшість новачків, крім спекуляцій акціями, не бачать інших можливостей. Однак на ринку багато різної роботи, яка може давати не менші заробітки.

Технічному аналізу в книзі приділено стільки уваги, скільки потрібно для того, щоб почати успішну торгівлю. Більше уваги приділяється опису стратегій торгівлі, прикладам аналізу ринку, найпростішим правилам керування капіталом.

У книзі розглянуті лише найпростіші операції на фондовому ринку, з якими звичайно мають справи починаючі трейдери. Техніка торгівлі опціонами, наприклад, не розглядається зовсім.

ISBN: 5-949-150-112


В. Карбовський, І. Нуждін "Новий підхід до інвестування на ринку акцій"


Книга присвячена питанням, пов'язаним з можливостями використання ідей фундаментального аналізу на російському ринку акцій.

Тут розповідається про новий підхід, що дозволяє спростити існуючі системи оцінки вартості акцій і прогнозувати ціни на них не тільки за підсумками вже минулих торгів. Автори, що професійно займаються ринком акцій, аналізують фінансові результати діяльності різних підприємств, приводять приклади розрахунків їх вартості.

Методики, представлені у виданні, успішно випробувані авторами на практиці. Матеріал ілюстрований безліччю таблиць і графіків, що полегшує сприйняття й оцінку інформації.

ISBN: 5-962-601-440


Джек Швагер "Технічний аналіз. Повний курс"


Книга, написана визнаним експертом в області фінансових ринків Джеком Швагером, - найбільш повне дослідження в області технічного аналізу. У книзі викладені основні поняття, методи, торговельні прийоми, індикатори й системи. Основний акцент зроблений на практичному використанні аналітичних методів при роботі на фінансових ринках.

Книга розрахована як на трейдерів-професіоналів, так і на починаючих інвесторів, що працюють на ринках ф'ючерсів, акцій, облігацій та валют.

ISBN: 978-5-9614-1014-3, 0-471-02051-6

Замовити книгу в інтернет-магазині Е-torg

Джек Д. Швагер "Нові маги ринку: бесіди із кращими трейдерами"


Джек Швагер - відомий фінансист, автор таких фінансових бестселерів, як "Маги фондового ринку", "Технічний аналіз. Повний курс"  та інших. У книзі "Нові маги ринку" він розмовляє із провідними світовими портфельними менеджерами й трейдерами, які досягли видатних результатів на ринках акцій, ф'ючерсів, опціонів тощо.

Книга дозволяє з перших рук дізнатися інвестиційні ідеї  і прийоми торгівлі від провідних професіоналів - "магів ринку". Вражає різноманітність методів торгівлі, що використовувалися цими "магами ринку". Деякі з них торгують тільки на основі фундаментального аналізу, жодного разу не глянувши на графіки цін акції, інші використовують тільки технічні торговельні системи, треті основну увагу приділяють проблемам ціноутворення опціонів, четверті намагаються знайти можливість арбітражного прибутку на сучасному надефективному ринку.

ISBN: 5-9614-0071-9


Олександр Елдер "Як грати й вигравати на біржі"


Автор цього міжнародного бестселера, д-р Олександр Елдер, - професійний біржовик і експерт з технічного аналізу. Він вчить, що успішна біржова гра залежить від трьох чинників: психології, методів і контролю над ризиком.

У першій частині цієї книги д-р Елдер показує, що ключі до перемоги - у вашій психології. Він вчить, як стати дисциплінованим гравцем і уникнути емоційних пасток на біржі. Потім пояснює, як знайти вигідні угоди, користуючись графіками, комп'ютерними індикаторами й іншими інструментами аналізу біржі. Ви побачите, як скомбінувати різні методи аналізу в ефективну систему біржової гри. І нарешті, вам стане зрозуміло, як керувати грішми на своєму біржовому рахунку. Правила обмеження ризику важливі для біржовика, як запас повітря для аквалангіста. Розкривши цю книгу, ви зробите перший крок до пізнання нових методів гри на валютних, фондових, ф’ючерсних та інших ринках. Ви маєте довідатися "Як грати й вигравати на біржі".

ISBN 5-232-00372-0

Замовити книгу в інтернет-магазині Е-torg

Олександр Елдер "Основи біржової торгівлі. Навчальний посібник для учасників торгів на світових біржах"


Книга, яка обов'язково повинна бути в бібліотеці кожного трейдера, - це бестселер Олександра Елдера. Доктор Елдер - автор багатьох бестселерів, професійний гравець на біржі й всесвітньо визнаний фахівець із технічного аналізу.

Автор книги вважає, що основа успішної біржової гри криється в грамотному застосуванні знань у трьох сферах: психології, технічному аналізі й керуванні капіталом. "Основи біржової торгівлі" О. Елдера допоможуть вам одержати необхідні навички в цих трьох областях.

ISBN 5-232-00372-0


Дмитро Старенко "Один "клік" - і Ви капіталіст"


"Один "клік" - і Ви капіталіст" -  це запрошення в світ, де кожний може ефективно управляти особистими фінансами. Унікальність книги полягає в її доступності для широкого кола читачів.

Ця книга – це повноцінний посібник з інвестування, умістивши в єдине ціле базову теорію інвестицій, останні віяння в законодавстві, нові тенденції на фондовому ринку, вплив світового досвіду індивідуальних інвестицій, практичні аспекти застосування нових технологій в інвестиціях (зокрема , інтернет- трейдинг), а також корисні рекомендації з тактичних прийомів торгівлі й аналізу російських цінних паперів.

ISBN 5-94428-001-8


Віктор Ільїн, Валерій Тітов "Біржа на кінчиках пальців. Популярний Інтернет- Трейдинг"


Проблема раціонального використання грошових накопичень, без сумніву, хвилює всіх. На зміну питанню: "куди вкласти гроші?", прийшло питання: "як уберегти накопичення від інфляції?". Необхідно не тільки заробляти, але й надійно зберігати, збільшувати зароблене. Це можливо лише у випадку, якщо ми самі ввійдемо в ринок, навчимося використовувати жорсткі ринкові умови собі на користь.

Ця книга допоможе читачам ближче познайомитися із сучасним фондовим ринком і визначити своє відношення до цього явища. Це не книга для професіоналів, це популярний звіт правил і сучасних особливостей біржової гри для тих, хто прагне довідатися про неї більше й випробувати свої сили, застосувавши отримані знання на практиці. Ціль авторів - дати всю саму необхідну інформацію для того, щоб ви могли самі, вільно й самостійно орієнтуючись у специфіці фінансового світу, ухвалювати вірні рішення. Пям’ятайте що , ледачих грошей не буває, але іноді в них бувають ледачі хазяї.

ISBN: 9-78546-9002-093


Ганна Ерлих "Технічний аналіз товарних і фінансових ринків. Прикладний посібник"


Справжній посібник є першим у Росії прикладним виданням, яке містить опис теорії й практики технічного аналізу товарних і фінансових ринків. Розглядаються широко застосовувані методи технічного аналізу (окремо  й у комбінації один з одним).

ISBN 5-86225-346-7


Марко Даглас "Дисциплінований трейдер"


Успіх у торгівлі - це на 80% психологія й лише на 20% - методика. Емоції - ворог успішних угод. Тому навіть при скромних пізнаннях у фундаментальній і технічній інформації той, хто психологічно контролює себе, стане переможцем на ринку.

За допомогою цієї книги трейдери освоять основи поведінки у вирішальні моменти, щоб успішно справлятися з ринковими ситуаціями й використовувати вигідні моменти. Марко Даглас - досвідчений трейдер товарних ринків і фахівець із рушійних сил торгівлі. Гіркота поразок на початку ринкової кар'єри змусила його задуматися й узятися за вирішення проблем, з якими він зіштовхнувся (і які іменує "змушене усвідомлення").

Автор аналізує й розповідає про те, як дійшов  висновку, що ринок - це середовище, де окремо взятому трейдерові "надана воля бути ковалем свого щастя" під час відсутності багатьох з тих перешкод, які існують у житті сучасного суспільства.

"Дисциплінований трейдер" допоможе будь-якому трейдерові перетворити страх програти в настрій на успіх: ключ до нього - планомірне, систематичне й поетапне освоєння психологічних прийомів, які необхідні для стабільного накопичення капіталу.

ISBN 5-86225-346-7

Замовити книгу в інтернет-магазині Е-torg


Григорій Лолиш "Навчите мене грати! Підручник біржової гри для початківців"


Навчите мене грати! Підручник біржової гри для початківців.

Книга пояснить, що таке ринок цінних паперів і цінні папери, як розібратися із графіками й котируваннями цін, від чого залежать зльоти й падіння курсу акцій Навчить правильно розуміти економічні новини, а головне - як влаштована біржа, як грають на ній і з чого новачкові практично почати свою біржову гру. Матеріал книги викладений настільки просто, доступно й захоплююче, що книжка читається "на одному подиху".

ISBN 978-5-282-02814-0

 

"Аналіз цінних паперів" Грема й Додда


"Аналіз цінних паперів Грема й Додда" - фундаментальне дослідження й у той же час цінний методичний посібник для тих, хто розробляє стратегію поведінки на фондових ринках, тобто інвестування в цінні папери й управління інвестиційним портфелем.

Автори пропонованої роботи зробили  титанічну працю по узагальненню й систематизації тих незліченних змінних, які здатні підкріпити інтуїцію раціональним знанням і розрахунками.

Акцент при цьому зроблений на виявленні й оцінці внутрішньої вартості цінних паперів, для того щоб визначити ступінь їх недооцінки (сигнал для покупки) і момент їх переоцінка(наступає момент для продажу).

ISBN 5-901028-16-3, 0-07-013235-6


Едвін Лефевр "Спогади біржового спекулянта"


"Спогади біржового спекулянта" вперше були видані в 1923 році й дотепер   залишаються однією з найбільш популярних книг в області фінансової літератури. Книга Едвіна Лефевра описує біографію Джессі Лівермора, одного з найбільших спекулянтів у людській історії. Зображення ринків і психології інвестування збагатило життя декількох поколінь інвесторів.

Це дотепер  найбільш відома книга із коли-небудь написаних про біржі й біржову гру. Вона розповідає про психологію юрби й стрибки ринкового попиту так, ніби   мова йде про те що сталося минулого тижня  паніка на валютному ринку. Можна бути впевненим, що її будуть читати і на ній вчитимуться й в XXІ столітті.

ISBN 978-5-9693-0091-0, 0-471-05968-4, 0-471-05970-6

Замовити книгу в інтернет-магазині Е-torg
Добавить в закладки |


Copyright © Українська біржа, 2008-2013. Всі права на інформацію та аналітичні матеріали, розміщені на цьому сайті, захищені відповідно до українського законодавства.
Послуги з інтернет-трейдингу надаються учасниками торгів ПАТ "Українська біржа".
Телефон: +38 (044) 495-7474. E-mail: info@ux.ua
Адреса: 01004, м.Київ, вул. Шовковична, 42/44, Бізнес-центр «Горизонт», поверх 6