This version of the page http://www.studua.org/sections/materialy (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-25. The original page over time could change.
StudUA.org | Матеріали

Матеріали

ПЕРШОЮ ГРОМАДСЬКОЮ ЕКСПЕРТИЗОЮ НА ВОЛИНІ ЗАЦІКАВИЛОСЬ КЕРІВНИЦТВО ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Четвер, 28 липня, 2011
Протягом місяця вирішувалось питання про те, чи буде реалізовуватись громадська експертиза ВОДА щодо механізмів фінансування програм та заходів для дітей та молоді.

ВИДАННЯ «МІСЦЕВІ ПРАКТИКИ ФІНАНСУВАННЯ ПРОЕКТІВ НЕУРЯДОВИХ ОРГАНІЗАЦІЙ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ ІЗ ДЕРЖАВНОГО ТА МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ»

Понеділок, 20 червня, 2011
В більшості європейських країнах уже відбувся відхід від концепції, що держава через надання фінансування програмам неурядових організацій здійснює «підтримку» діяльності організацій.

РЕЗУЛЬТАТИ АНАЛІЗУ ВІДКРИТОСТІ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ФІНАНСУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЮ ПРОГРАМ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ ІЗ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ НА ВЕБ-САЙТАХ ОРГАНІВ ВЛАДИ

П'ятниця, 17 червня, 2011
Закон «Про молодіжні та дитячі громадські організації» зобов’язує органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування здійснювати фінансову підтримку діяльності молодіжних та дитячих організацій, в тому числі при затвердженні місцевих бюджетів передбачати відповідні видатки.

ПРАКТИКИ ФІНАНСУВАННЯ ПРОГРАМ НУО ДЛЯ МОЛОДІ ТА ДІТЕЙ ІЗ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ ПОТРЕБУЮТЬ ЗМІН

П'ятниця, 22 квітня, 2011
20 квітня відбулось експертне обговорення практик фінансування програм (заходів) організацій громадського сектору для молоді, дітей, сім’ї та спорту із державного та місцевого бюджетів, а також шляхів їхнього покращення.

ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОВЕДУТЬ ЕКСПЕРТИЗУ ТА ДОЛУЧАТЬСЯ ДО ПОКРАЩЕННЯ МЕХАНІЗМІВ ФІНАНСУВАННЯ ПРОГРАМ ГО ДЛЯ МОЛОДІ ТА ДІТЕЙ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОДА

Середа, 20 квітня, 2011
Одним із пріоритетних напрямків держави є сприяння соціальному становленню молоді в Україні. Щороку проводиться фінансування програм та заходів громадських організацій, спрямованих на реалізацію державної політики щодо дітей, молоді, жінок та сім’ї на рівні структурних підрозділів у справах сім’ї, молоді та спорту обласних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування.

МИХАЙЛО ШЕЛЕП: ПРАКТИКИ ФІНАНСУВАННЯ ПРОЕКТІВ ТА ПРОГРАМ ДЛЯ МОЛОДІ ТА ДІТЕЙ, ЯКІ РЕАЛІЗУЮТЬСЯ ГРОМАДСЬКИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ТА МІСТІ ЛУЦЬКУ

Середа, 20 квітня, 2011
Результати даного дослідження дадуть можливість визначити стан відкритості, прозорості проведення конкурсів щодо фінансування проектів громадських організацій, доступності організацій громадського сектору до такого фінансування, підзвітності використання бюджетного фінансування для платників податків.

ЕКСПЕРТНЕ ОБГОВОРЕННЯ «МІСЦЕВІ ПРАКТИКИ ФІНАНСУВАННЯ ПРОЕКТІВ, ПРОГРАМ (ЗАХОДІВ) ОРГАНІЗАЦІЙ ГРОМАДСЬКОГО СЕКТОРУ ДЛЯ МОЛОДІ, ДІТЕЙ, СІМ’Ї ТА СПОРТУ»

Середа, 06 квітня, 2011
20 квітня відбудеться експертне обговорення місцевих практик фінансування проектів, програм (заходів) організацій громадського сектору для молоді, дітей, сім’ї та спорту та їхнього покращення.
  • 1

Конкурси

  • Конкурс "ВИПРОБУВАННЯ ДЛЯ ІННОВАТОРІВ"
  • Магістерська програма з прав людини і демократизації
  • EUBAM запрошує студентів на стажування
  • Український абітурієнтів запрошують на підготовчі курси з математики для адаптації до вимог польської системи вищої освіти
  • КОНКУРС НА УЧАСТЬ У "МАЙСТЕРНІ ГРОМАДСЬКОЇ АКТИВНОСТІ"

Опитування

Чи вважаєте Ви, що завдяки ЗНО вдалось ліквідувати корупцію щодо вступу у ВНЗ та витрати на вступ?