This version of the page http://www.uapp.org/events.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-24. The original page over time could change.
Календар подій / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Календар подій

  • 1 листопада 2012
    Конгреси, конференції
    5-7 декабря 2012 - Бизнес-тур: «Рынок СМИ России и Украины: ресурсы развития. Сотрудничество издателей и распространителей для эффективного развития российского и украинского рынков распространения прессы»

    НСРП «Союзпечать» формирует делегацию для участия в  МЕЖДУНАРОДНОМ БИЗНЕС-ТУРЕ РУКОВОДИТЕЛЕЙ  ПРЕДПРИЯТИЙ РАСПРОСТРАНЕНИЯ и ИЗДАТЕЛЬСКИХ ДОМОВ в Украину, Киев:  «Рынок  СМИ России и Украины: ресурсы развития. Сотрудничество издателей и распространителей для эффективного развития российского и украинского рынков распространения прессы»

    Дата проведения: 05-07 декабря 2012 г.

    Место проведения: Украина, г. Киев,  Отель «Русь» , конференц-зал,  ул. Госпитальная, 4, Киев, Украина, 01601 http://www.hotelrus.kiev.ua/ru/about/scheme.html 

    Организатор: Некоммерческое Партнерство «Национальная сеть распространения прессы «Союзпечать» (Россия)

    При поддержке: Украинской Ассоциации Издателей Периодической Печати


    Докладнiше
  • 26 жовтня 2012
    Професійні конкурси
    Конкурс "Розвиток міжнародної співпраці ЗМІ України задля висвітлення європейських стандартів життя громадян"

    Європейська програма Міжнародного фонду “Відродження” оголошує конкурс “Розвиток міжнародної співпраці ЗМІ України задля висвітлення європейських стандартів життя громадян”.


    Докладнiше
  • 26 жовтня 2012
    Семінари, тренінги
    Проект "Нові медіа в дії" для редакторів та журналістів

    Проект «Нові медіа в дії» спрямований на підвищення професійного рівня журналістики та традиційних ЗМІ в Житомирській області через опанування редакторами та журналістами інструментів «нових медіа».


    Докладнiше
  • 26 жовтня 2012
    Професійні конкурси
    XІ международный открытый творческий конкурс журналистов «Серебряное перо - 2012»

    Напоминаем, что продолжается прием работ на XІ международный открытый творческий конкурс журналистов «Серебряное  перо - 2012».


    Докладнiше
  • 26 жовтня 2012
    Семінари, тренінги
    Программа Стэнфордского университета для журналистов

    Журналисты, играющие важную роль в экономическом и политическом развитии своих стран, могут подать заявку на участие в летней стипендиальной программе Стэнфордского университета.


    Докладнiше
  • 26 жовтня 2012
    Семінари, тренінги
    Стипендиальная программа Йельского университета для журналистов

    Журналисты, находящиеся в середине своей карьеры и проживающие за пределами США, могут подать заявку на участие в этой стипендиальной программе.


    Докладнiше
  • 26 жовтня 2012
    Семінари, тренінги
    Принимаются заявки на стипендии Нимана в Гарварде

    Иностранные журналисты могут подать заявки на получение стипендии в Гарвардском университете.


    Докладнiше
  • 1 жовтня 2012
    Семінари, тренінги
    11-12 жовтня 2012 р. у м. Запоріжжі - Школа соціальної журналістики, модуль «Як писати про економіку доступно»

    Представництво Фонду Фрідріха Науманна За Свободу та Академія Української Преси запрошують журналістів та редакторів з Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської, Харківської, Миколаївської областей до участі в Школі соціальної журналістики, модуль «Як писати про економіку доступно», який відбудеться 11-12 жовтня 2012 р. у м. Запоріжжі.


    Докладнiше
  • 26 вересня 2012
    Семінари, тренінги
    27 вересня 2012 - Інформаційний день в Укрдержреєстрі

    Тема: «Запровадження нової системи державної реєстрації  речових прав на нерухоме майно»

    Дата заходу: 27 вересня 2012 року

    Місце проведення: Державна реєстраційна служба України, адреса: м. Київ, вул. М. Раскової, 15

    Початок о 14.30 ( реєстрація ЗМІ з 14.00)

    Модератор: Бєлова Ю.І, прес-секретар Укрдержреєстру

    Державна реєстраційна служба України запрошує Вас до участі у семінарі для засобів масової інформації «Запровадження нової системи державної реєстрації речових прав на нерухоме майно», яка діятиме в Україні з 1 січня 2013 року. Учасників семінару також буде ознайомлено з принципами функціонування Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, як єдиної державної інформаційної системи, що містить відомості про права на нерухоме майно, їх обтяження, а також про об’єкти та суб’єктів цих прав. Захід проводиться за сприяння Проекту USAID «Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність».

    Під час заходу, керівництво і спеціалісти Укрдержреєстру дадуть відповіді на запитання журналістів, а в ході практикуму кожен учасник семінару зможе на власному досвіді оцінити переваги користування новою системою державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.


    Докладнiше
  • 12 вересня 2012
    Конгреси, конференції
    10 листопада 2012 р. - Четвертий Всеукраїнський газетний Конгрес

    Що головне в будь-якому бізнесі? Окрім геніальної ідеї, міцної команди та фінансів, точно не обійтися без вивчення практик та досвіду. Цього року під час Четвертого Всеукраїнського газетного Конгресу ми поділимося найбільш вдалими проектами з медіа сфери України. Найкращий досвід ми збираємо на одному майданчику. Про що говоритимемо? Про інформкафе, про клуб медіа менеджерів, про монетизацію в онлайні та безліч інших проектів у газетному бізнесі.


    Докладнiше
  • 7 вересня 2012
    Конгреси, конференції
    Таїланд зустрічає світову пресу у 2013 році

    Всесвітня асоціація газет і видавців (WAN-IFRA) сьогодні запрошує світову пресу взяти участь у 65-му Всесвітньому газетному конгресі, 20-му Всесвітньому форумі редакторів та 23-му Всесвітньому рекламному форумі, що проводиться у Бангкоку, Таїланд, 2–5 вересня 2013 року.


    Докладнiше
  • 21 серпня 2012
    Конгреси, конференції
    2–5 вересня, Київ - Найкращі з Олімпіади - на 19-му Всесвітньому форумі редакторів

    Олімпіада надала відділу графіки новин унікальну можливість проявити їх технологічну маневреність. Дизайнери інфографіки з усього світу тренувалися протягом декількох місяців, намагаючись зробити мультиплатформну візуалізацію подій цього літа найкращою.


    Докладнiше