This version of the page http://loyalty.ukravto.ua/news/1263.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-23. The original page over time could change.
CarMan@CarWoman | Новини
←Всі новини
19.12.2011

На гірськолижному курорті Буковель щойно завершився другий щорічний фестиваль позашляховиків УкрАВТО 4х4. Mercedes-Benz, Jeep, KIA, Opel, Chevrolet, Chery, Nissan, Toyota, TATA – в заході взяли участь всі автомобільні бренди, представлені в мережі УкрАВТО.  Перед учасниками акції було поставлене нелегке завдання     подолання непередбачуваного бездоріжжя та крутих віражів.

    З 7 по 11 грудня в самому серці Карпат – на гірськолижному курорті Буковель  проходив Фестиваль позашляховиків УкрАВТО 4х4, організований Українською Автомобільною Корпорацією. Вже вдруге Корпорація УкрАВТО обирає для проведення Фестивалю саме Карпати. І зовсім не випадково,  адже саме в цьому регіоні розташовані чудові гірські ландшафти, на яких позашляховики можуть продемонструвати всі свої переваги.

В рамках Фестивалю відбулась серія захоплюючих тест-драйвів. Учасники проекту мали нагоду випробувати позашляховики на міцність в реальних складних умовах експлуатації. В цьому році автомобільну команду 4х4 представили Jeep Grand Cherokee, Jeep Compass, Jeep Patriot, Jeep Wrangler, Mercedes-Benz M-Class, Mercedes-Benz E-Class, Mercedes-Benz C-Class, Mercedes-Benz GL-Class, Mercedes-Benz GLK, KIA Sorento, KIA Sportage, Chevrolet Niva, Opel Antara, Chevrolet Captiva, Opel Insignia, Nissan Pathfinder, Nissan X-trail, Nissan Patrol, Chery Tiggo, Tata Xenon, Toyota RAV- 4, Toyota Highlander, Toyota LC Prado.

    Традиційно програма Фестивалю була поділена на дві частини. 7 та 8 грудня автомобілі випробовували представники ЗМІ. У наступні дні споглядати та особисто перевіряти динамічні якості повнопривідних автомобілів змогли всі охочі відвідувачі Фестивалю на полігоні Mercedes-Benz Driving Academy та у гірській місцевості.

Успіху Фестивалю беззаперечно сприяла підтримка партнерів. В цьому році до акції приєднались  ВТБ Банк, Мobil 1, мережа  АЗК WOG, Гарант-АВТО та «База Автозвука». Партнером фестивалю став ВТБ Банк – фінансова компанія, яка є одним із лідерів у сфері надання послуг з автокредитування.       Також, підтримку фестивалю забезпечив всесвітньо відомий бренд Mobil 1. Ця компанія має досвід роботи у рамках довгострокових угод про співробітництво з рядом провідних світових автовиробників, до яких належать DaimlerChrysler, Porsche, Mercedes-Benz AMG, Toyota, Peugeot і є технічним партнером команди Formula 1 McLaren Mercedes та титульним спонсором Суперкубка Porsche Mobil 1.

Паливним партнером Фестивалю УкрАВТО 4х4 стала мережа автозаправних комплексів WOG. Завдяки мережі магазинів «База Автозвука», що є провідними на ринку автоелектроніки, усі автомобілі на фестивалі були забезпечені навігаторами та відеорегістраторами.

Потужні двигуни позашляховиків преміум-класу перетворили тест-драйв у найвищу насолоду для автолюбителів, а незрівнянна природа Карпатських гір сповнила всіх учасників енергією для подальших звершень!  

Справка:

Організатор фестивалю - Українська Автомобільна Корпорація

Українська Автомобільна Корпорація – транснаціональна корпорація, лідер автомобільного ринку України; найбільший виробник, дистриб’ютор  та постачальник високоякісних сервісних послуг; єдина компанія в Україні з повним циклом продукції; експортер автомобілів в країни СНД та близького зарубіжжя.

За додатковою інформацією звертайтесь до Прес-центру УкрАВТО:

Тел./факс: (044) 201–15–97 E-mail: pr@ukravto.ua




Телефон гарячої лінії: 0-800-507-717
Контакти Підписка