This version of the page http://htei.org.ua/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-23. The original page over time could change.
Про нас
Про нас Історія КНТЕУ Адміністрація Офіційні документи Події в інституті Контактна інформація Телефонний довідник
Про нас Публічна інформація



Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету – державний вищий навчальний заклад четвертого рівня акредитації.

ХТЕІ КНТЕУ здійснює підготовку спеціалістів для невиробничої сфери економіки – ресторанного, готельного, туристичного бізнесу, торгівлі, фінансової системи, митної служби.


Інститут готує фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями:

бакалавр;

спеціаліст;

магістр. 

Економічний факультет і факультет торгівлі, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу здійснюють підготовку за напрямами:

економіка підприємства;

маркетинг;

фінанси і кредит;

облік і аудит;

товарознавство і комерційна діяльність;

товарознавство та експертиза в митній справі;

менеджмент;

харчові технології та інженерія;

готельно-ресторанна справа;

туризм. 

В інституті також працює відділення довузівської та професійної підготовки.

Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету (ХТЕІ КНТЕУ) створено в 2005 році як навчальний структурний підрозділ Київського національного торговельно-економічного університету, що здійснює підготовку фахівців для невиробничої сфери економіки – ресторанного, готельного, туристичного бізнесу, торгівлі, фінансової системи, митної служби.

Характерною рисою діяльності інституту є прагнення на ґрунті позитивного досвіду підготовки фахівців вищої кваліфікації вивести на якісно новий рівень процес підготовки бакалаврів, спеціалістів і магістрів; створення сучасного навчально-методичного та інформаційного забезпечення для ефективної самостійної роботи студентів.

У 2010 року інститут отримав Сертифікат на систему управління якістю стосовно послуг у сфері освітньої та наукової діяльності.

Професорсько-викладацький колектив інституту – це команда кваліфікованих спеціалістів, яка налічує 70 % кандидатів та докторів наук. За роки існування інституту 12 викладачів захистили дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата наук. В інституті навчається понад 2 000 студентів на денній та заочній формах навчання. Інститут має потужну матеріальну базу для впровадження сучасних методів навчання. Практичні навички майбутньої професійної діяльності студенти отримують на базах практики, якими є державні та приватні підприємства, фірми, торговельні будинки, біржі, банки, будинки відпочинку, кафе та ресторани. Студенти інституту мають можливість навчатися на військовій кафедрі Харківського університету повітряних сил ім. І. Кожедуба.

Науковці Харківського торговельно-економічного інституту плідно працюють над розв’язанням актуальних проблем соціально-економічного розвитку України та розвитку бізнес-освіти; досліджують пріоритетні напрями макро- і мікроекономіки, економіки торгівлі, організації й управління, товарознавства харчових продуктів, педагогіки вищої школи тощо.

Під керівництвом досвідчених викладачів студенти розробляють та реалізують регіональні проекти, які можуть бути запропоновані підприємствам та організаціям; виконують роботу на замовлення підприємств України.

Значна увага в інституті приділяється розвитку міжнародних зв’язків, активній роботі з організації спільної діяльності з вищими навчальними закладами Російської Федерації, Польщі, Словаччини та Республіки Білорусь. П’ятий рік при нашому вузі працює філіал Французько-українського інституту управління. Студенти філіалу навчаються в Університеті Овернь-Клермон (Франція), отримують диплом державного зразка Франції.

В інституті створені умови для самостійної навчально-пізнавальної та дослідної роботи студентів. Бібліотека інституту має достатній фонд сучасної навчальної та методичної літератури, значну кількість фахових періодичних вітчизняних та зарубіжних видань.

Змістовною та різноманітною в інституті є культурно-масова робота. Створена спеціальна психологічна служба підтримки студентів.

точное время