This version of the page http://ak.ukravto.ua/ua/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-23. The original page over time could change.
Новини | Автоцентр на Кольцевой
Про компанію
Новини та акції
Автомобілі
  • Opel
  • Chevrolet
  • ЗАЗ
Сервіс та гарантія
Запчастини
Фінансові послуги
Контакти
  • Новини
  • Акції
Головна → Новини
Новини
22.01.2013

Новорічна економія на Chevrolet NIVA триває!

Новорічний сюрприз для цінителів легендарного позашляховика Chevrolet NIVA триває! В дилерській мережі компанії «Дженерал Авто Груп», першого офіційного дистриб'ютора Chevrolet NIVA в Україні, на всі автомобілі Chevrolet NIVA 2012 випуску діє акція - встановлення додаткового обладнання на суму до 2000 грн!

докладніше
21.01.2013

Компанія «ГАРАНТ-АВТО» розробила продукт: Відповідальність іноземців.

Страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО» пропонує іноземцям, які тимчасово знаходяться на території України, скористатися програмою добровільного страхування відповідальності.

докладніше
11.01.2013

ЗАЗ VIDA: українці вибирають якість за розумною ціною

За підсумками 2012 року понад 2000 автомобілів ЗАЗ VIDA було реалізовано після запуску моделі в квітні минулого року. За 9 місяців перебування на ринку модель продемонструвала високі показники продажів. На численні прохання автовласників і представників ЗМІ компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» і Запорізький автомобілебудівний завод діляться секретами виробництва флагманської моделі ЗАЗ VIDA.

докладніше
04.01.2013

Діди Морози доставляють останні знижки на автомобілі ЗАЗ!

Завдяки знижкам на моделі ЗАЗ VIDA, Lanos, Sens, які дистриб'юторська компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» запропонувала напередодні Нового року, своїх власників знайшли майже 3000 автомобілів ЗАЗ. Акція «Досить голосувати - час купувати!» заохотила багатьох українців придбати власний автомобіль і в 2013-й рік увійти в новому статусі - автовласник!

докладніше
29.12.2012

ТОП-3 подій року - поява ЗАЗ Vida!

У переддень нового року прийнято підбивати підсумки року, що минає. Для національного бренду ЗАЗ 2012 був сповнений цікавих подій. Безумовно, найбільш важливою і цікавою стало виведення на ринок нової моделі - ЗАЗ Vida.

докладніше