This version of the page http://lucl.kiev.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-20. The original page over time could change.
Публічна бібліотека імені Лесі Українки міста Києва
Публічна бібліотека імені Лесі Українки

 

04050, Київ
вул. Тургенєвська, 83-85
Тел.: (38-044)486-01-46;
Факс: (38-044)482-13-34
E-mail: lubibl@mail.ru
Створіть акаунт!



  • Забули свій пароль
  • Забули своє імя
  • Реєстрація
Користуйтеся!

... Маючи справу з найціннішим і найблагороднішим - людиною та інформацією, бібліотека впливає на процес долучення наших громадян до цінностей вітчизняної та світової науки і культури, на формування духовності та гармонійний розвиток особистості.

До уваги користувачів бібліотеки!

 

Шановні користувачі, кияни та учасники Клубу бібліотекарів міста!

Вітаємо Вас із днем Соборності  та Свободи України!

Ні, наша мова  не загине,

Її не знищать сили злі!

Ти власним світом, Україно,

Сіяти будеш на землі!

31.V.1960         Володимир Сосюра

 

Запрошуємо Вас на літературно-мистецький вечір з нагоди 115-річниці від дня народження видатного українського поета Володимира Сосюри, який відбудеться 22 січня 2013 року В Київському міському будинку вчителя (вул. Володимирська, 57).

Початок о 16 годині.     Вхід вільний

 


Бібліотека запрошує

 

Шановні користувачі, кияни та гості міста!

Завітайте на масові заходи бібліотеки у січні 2013р.



Новини бібліотеки

2 січня 2013

У відділі краєзнавчої літератури та бібліографії відкрито виставку літератури «Київські традиції Різдва». Матеріали виставки знайомлять користувачів з традиційними новорічними святами  та обрядами, що розкривають духовний світ українців, їхній Божий дар творити його добрим, щедрим, гостинним. Ряд матеріалів присвячено етнографії українців, що дозволяє розкрити суть Різдва, Щедрого вечора. Запропоновано найбільш повне зібрання календарних свят українського народу.

Виставка триває  до 25 січня.

 

2 січня 2013

В читальному залі виставка літератури «Новорічні свята: подорож у часі» розповідає про українські народні звичаї та обряди, пов’язані з новорічно-різдвяними святами, а також про історію і традиції святкування  зустрічі Нового року в різних країнах світу.

Виставка триватиме до 20 січня.

 


2 січня 2013

До 75-річчя українського поета, літературознавця, правозахисника Василя Семеновича Стуса в читальному залі відкрито літературну виставку.

Тут представлені книги і публікації про талант і життя, що віддані до останку Україні, а також поетичні твори письменника-шістдесятника, в яких пристрасно звучить громадянська позиція українського патріота.

Виставка триватиме до 20 січня.



Архів новин



Дорогі кияни!

Навесні, коли розцвітають яскраві квіти та буяють каштани, теплий весняний вітер приносить до нас Свято матері, а 15 травня Україна відзначає Міжнародний день родини!

Колектив Публічної бібліотеки імені Лесі Українки віддає шану та любов всім матерям – берегиням мудрості, доброти та милосердя.

Доземний вам уклін і щира дяка за натхненну та найвідповідальнішу материнську працю, за відданість, ласку, розуміння та надійну підтримку.
То ж піклуймося про наших матерів, оберігаймо наші родини, шануймо наші традиції, бережімо рідну Україну!
 




Онлайн перекладач