This version of the page http://www.aton-leasing.com/index.php/uk/home (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-20. The original page over time could change.
АТОН XXI - лізингова компанія
  • Головна
  • Про Компанію
  • Лізинг
  • Новини
  • Преса про нас
  • Додаткові послуги
  • Умови
    • Легкові авто
    • Вантажні авто
    • Обладнання
  • Контакти
    • Головний офіс
    • Луцьке представництво
    • Чернігівське представництво
ТОВ «АТОН–XXI»
лізингова компанія, що динамічно розвивається !

ТОВ «АТОН – XXI» - лізингова компанія, що динамічно розвивається. Протягом п'яти років команда досвідчених менеджерів забезпечує ефективну роботу підприємства у сфері надання послуг лізингу.
За відносно короткий термін компанія профінансувала десятки проектів для підприємств малого і середнього бізнесу різних галузей економіки по всій території України. Ефективність виконаної роботи нашої компанії було оцінено премією «Український фінансовий олімп» в номінації «Лізингова компанія, що показує найбільш динамічний розвиток» за результатами 2005-2006 років. Детальніше ...
Нагороди
Завдяки плідній співпраці з нашими клієнтами, постачальниками, банківськими установами ТОВ «АТОН-ХХI» неодноразово сватало лауреатом різних премій та нагород, серед найбільш цінних яких премія «Український фінансовий олімп» в номінації «Лізингова компанія, що показує найбільш динамічний розвиток» за результатами 2005-2006 року, премією «ЗОЛОТА ФОРТУНА» в номінації «Динамічний розвиток і висока якість лізингових послуг на ринку України» за 2007-2008 рік
«Підприємство року 2010» за версією міжнародного економічного рейтингу «ЛІГА КРАЩИХ». За результатами 2010 року ТОВ «АТОН-ХХI» нагороджена відзнакою «ЗНАК ЯКОСТІ» в номінації «Послуга оперативного лізингу»
Легкові автомобілі
Умови придбання автомобілів наступні:

В лізинг надаються нові автомобілі, які будуть придбані згідно Вашого замовлення; • термін лізингу – 6–48 місяців; • перший внесок (авансовий платіж) за рахунок власних коштів лізингоодержувача – від 30 вартості об'єкту лізингу
Лізингові платежі включають оплату всіх обов’язкових платежів, що виникають при реєстрації, заставі та оцінці техніки, лізингоодержувач не сплачує жодних додаткових витрат, які притаманні отриманні банківського кредиту. • сплата лізингових платежів – щомісячно, рівними частками, або за індивідуальним графіком, який враховує особливості Вашого бізнесу (сезонність та нерівномірність формування фінансових потоків). Детальніше ...
Вантажні автомобілі
Умови придбання автомобілів наступні:

В лізинг надається нова техніка, яка буде придбана згідно Вашої заявки у визначених Вами продавців або виробників; - Термін лізингу - від 6 до 48 місяців; - авансовий платіж - від 30 % вартості об'єкта лізингу; - Оплата лізингових платежів - щомісячно рівними частинами, або за індивідуальним графіком, який відповідає особливостям Вашого бізнесу
Здорожчення вартості об'єкту лізингу - 8-12% в рік від його первісної вартості; - Страхування об'єкта лізингу здійснюється у відомих і надійних страхових компаніях України за схемою страхування КАСКО (крадіжка, пошкодження, протиправні дії третіх осіб) - до 3,5% в рік; - Перший лізинговий платіж включає оплату всіх обов'язкових платежів, які виникають при купівлі автотранспортних засобів і витрати по їх реєстрації. Детальніше ...
Обладнання
Умови придбання  обладнання наступні:

В лізинг надається нове обладнання, яке буде придбано згідно Вашої заявки у визначених Вами продавців або виробників; - Термін лізингу - від 6 до 48 місяців; - Авансовий платіж - від 30 % вартості об'єкта лізингу; - Оплата лізингових платежів - щомісячно рівними частинами, або за індивідуальним графіком, який відповідає особливостям Вашого бізнесу
Здорозчення вартості об'єкта лізингу - 8 - 12% в рік від його первісної вартості; - Майнове страхування об'єкту лізингу здійснюється у відомих і надійних страхових компаніях України (крадіжка, пошкодження, протиправні дії третіх осіб) - від 0,6 до 1,5% в рік; - Викуп об'єкта лізингу за залишковою вартістю - формується з урахуванням загальної суми лізингових платежів та Ваших побажань щодо розміру ліквідаційної вартості об'єкта лізингу. Детальніше ...

Легкові Автомобілі

Детальна інформація що до придбання легкових автомобілів.

Вантажні Автомобілі

Детальна інформація що до придбання вантажних автомобілів.

Обладнання

Детальна інформація що до придбання обладнання.

АТОН XXI - лізингова компанія

ШАНОВНІ ПАНОВЕ!

пропонуємо Вам придбати за повну вартість або отримати на умовах оперативного лізингу РОТАЦІЙНУ ПІЧ  ROTORBAKE OFF (ІТАЛІЯ)

Детальніше...
 
ТОВ «АТОН – XXI» - лізингова компанія, що динамічно розвивається. Протягом восьми років команда досвідчених менеджерів забезпечує ефективну роботу підприємства у сфері надання послуг лізингу.

За відносно короткий термін компанія профінансувала сотні проектів для підприємств малого і середнього бізнесу різних галузей економіки по всій території України. Ефективність виконаної роботи нашої компанії було оцінено премією «Український фінансовий олімп» в номінації «Лізингова компанія, що показує найбільш динамічний розвиток» за результатами 2005-2006 років.

За час роботи на ринку лізингових послуг нашими фінансовими партнерами виступало 20 банківських структур, серед яких є лідери вітчизняного банківського ринку, тому ми з усією відповідальністю заявляємо про можливість оперативно і з максимальним урахуванням потреб наших клієнтів залучати фінансові ресурси для придбання необхідних основних засобів.

Ми пропонуємо гнучкі (розроблені з урахуванням індивідуальних особливостей бізнесу лізингоодержувачів) схеми лізингових розрахунків, що дає можливість уніфікувати довгострокові фінансові зобов'язання за лізинговим договором з терміном окупності об'єкта лізингу.

У своїй роботі ми орієнтуємося, перш за все, на підприємства малого і середнього бізнесу, що швидко реагують на зміни ринку, готових до постійної конкуренції і прогресу.

Пріоритетні об'єкти фінансування ТОВ «АТОН – XXI»:

• устаткування для промисловості, торгівлі, сфери послуг, а також переробки сільськогосподарської продукції;

• вантажний і легковий автотранспорт;

• спеціальна техніка.

Ми прагнемо того, щоб робота нашої лізингової компанії відрізнялася мобільністю і оперативністю в ухваленні рішень, інформаційною відвертістю, а також професіоналізмом і відповідальністю.

ТОВ «АТОН – XXI» нестримно збільшує об'єми реалізації лізингових послуг. Цьому сприяє цілеспрямована діяльність фахівців нашої компанії, які мають значний досвід роботи в провідних лізингових, консалтингових і страхових компаніях, комерційних банках, а також промислових і торгівельних підприємствах України.

Компанія застосовує сучасні стандарти роботи з лізингоодержувачами на підставі максимального задоволення їх потреб, надання комплексних рішень і встановлення довгострокової співпраці по розвитку бізнесу наших партнерів.



Наполеглива робота нашого колективу, активна участь компанії у формуванні ринку лізингових послуг, оцінено міжнародною премією «ЗОЛОТА ФОРТУНА» в номінації «Динамічний розвиток і висока якість лізингових послуг на ринку України» за 2007-2008 роки.

За результатами 2010 року ТОВ «АТОН-ХХI» здобуло нагороду «ПІДПРИЄМТВО РОКУ» та визнано одним з кращих підприємств в своїй галузі Міжнародним економічним рейтингом «ЛІГА КРАЩИХ» .

Також в 2010 року ТОВ «АТОН-ХХI» відзначена нагороджувальною відзнакою «ЗНАК ЯКОСТІ» в номінації «Послуга оперативного лізингу»
 

Новини

 

 

28.05.2012  ЛК "АТОН-ХХI" ТА ФІНАНСОВИЙ ЛІЗИНГ

 

Детальніше...
 

 

05.04.2012  ЛК "АТОН-ХХI" нагороджена допломом "ГОРДІСТЬ НАЦІЇ"

 

Детальніше...
 

 

25.02.2012 ЛК "АТОН-ХХI" разом з офіційним дилером "УКРАВТОКОМПЛЕКТ" в м.Києві, розпочали спільну програму реалізаціїї  техніки XGMA

 

Детальніше...
 

21.02.2012 ЛК "АТОН-ХХI" разом з офіційним дилером "УКРАВТОКОМПЛЕКТ" в м.Києві, розпочали спільну програму реалізаціїї  техніки МАЗ.

 

Детальніше...

Допоміжне меню

Головна

Про Компанію

Лізинг

Новини

Преса про нас

Додаткові послуги

Умови

Контакти

Зараз на сайті

На даний момент 10 гостей на сайті

Запчасти Avtoseil

http://myjoomla15.ru | http://wordpress69.ru | audittfans.ru | myfiatstilo.ru | rav4fans.ru

Контакти

Головний офіс Києва

м. Київ, вул. Волинська 10, оф.296

тел: (+38 044) 242-50-19, 242-50-46

моб: 067-408-08-44

e-mail: info@aton-leasing.com

Карта проїзду


Просмотреть увеличенную карту

Статистика







.