This version of the page http://undp.org.ua/ua/home (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-19. The original page over time could change.
Програма розвитку ООН в Україні
Програма розвитку Організації Об'єднаних Націй

UNDP in Ukraine

  • English

Програма розвитку ООН в Україні

Програма розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН) є глобальною мережею ООН в галузі розвитку, організацією яка виступає за позитивні зміни та надає країнам доступ до джерел знань, досвіду та ресурсів задля допомоги людям в усьому світі будувати краще життя. Ми співпрацюємо з 177 країнами світу, допомагаючи їм знаходити власні шляхи розв'язання глобальних та національних проблем в галузі людського розвитку. Покращуючи свої власні можливості, вони мають змогу використовувати досвід та знання співробітників ПРООН та широкого кола наших партнерів.

В Україні три головні сфери нашої діяльності в галузі розвитку зосереджуються на демократичному врядуванні та місцевому розвитку; подоланні бідності, досягненні процвітання та українських Цілей розвитку тисячоліття; на енергетиці та навколишньому природному середовищі.

В кожній з цих тематичних сфер ми забезпечуємо баланс між впровадженням заходів щодо розробки політико-правових документів, аналітично-дорадчою діяльністю, заходами з поліпшення спроможності наших національних партнерів та окремими пілотними проектами. ПРООН впроваджує свою діяльність в Україні з 1993 року.

Допомагаємо розробити українські рішення задля досягнення українських цілей розвитку.

 
Останні події 

Права людини в Україні: діалог влади та громадянського суспільства. Партнерство чи імітація?

10 грудня 2012р., м. Київ - У Секретаріаті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини відбулись громадські слухання на тему: «Рекомендації УПО щодо покращення ситуації з правами людини в Україні: механізми впровадження»  
Детальніше...
 

Прес-клуб на тему "Катування та жорстоке поводження в місцях несвободи" у м. Харків

17 січня 2013 року об 11.00 у Харкові в прес-центрі «Status Quo» (вул. Артема, 46) відбудеться прес-клуб на тему: «Катування та жорстоке поводження в місцях несвободи: на що не зважає держава та як подолати цю ганебну практику».  
Детальніше...
 

Хелен Кларк: Рух назустріч 2015 року – відкритий діалог з Комітетом високого порядку з порядку денного розвитку світу у період після 2015 року

Для початку варто відзначити три важливі моменти щодо тих речей, які необхідно зробити найближчим часом, а також ролі ООН у розробці спільного порядку денного розвитку світу у період після 2015 року.
Детальніше...
 

Україна спільно з ООН бере участь у визначенні глобальних пріоритетів розвитку світу

20 грудня 2012 року. Київ, Україна - Сьогодні в Україні розпочато процес проведення національних консультацій з метою визначення пріоритетів та формулювання рекомендацій щодо цілей розвитку після 2015 року шляхом активного залучення широкого кола фахівців та громадськості. Процес національних консультацій відбуватиметься в Україні в рамках глобального процесу, ініційованого Організацією Об'єднаних Націй у 100 країнах світу, із загальною метою визначення пріоритетів та цілей розвитку майбутнього.
Детальніше...
 
Більше новин...
  • ООН оголосила переможців відео-конкурсу зі сталого розвитку
  • У Львові проходить засідання Національного форуму міст-партнерів ПРООН
  • Муніципалітети ділились кращими практиками врядування та співпраці з ПРООН у Львові
  • Відправити в нокдаун: Україна відзначає дев’яту річницю міжнародного дня боротьби з корупцією декількома заходами
  • В дев’яту річницю Міжнародного дня боротьби з корупцією Програма Розвитку ООН та її партнери закликають нанести вирішальний «хук по корупції» на Хрещатику
Архів новин...

Що ми робимо

Проекти

Лінки


 

Звіти:

 

Відео: