This version of the page http://pon.org.ua/international (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-17. The original page over time could change.
Міжнародна діяльність » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Січень 2013    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Головна » Міжнародна діяльність

Нова рекомендація Ради Європи сприятиме якісній освіті
Сьогодні, 11:02
    Комітет міністрів Ради Європи у грудні 2012 року прийняв рекомендації щодо спільних дій з питань освіти і культури серед держав-членів Ради Європи.
    Рекомендації підтримав Інтернаціонал Освіти, який вважає, що безкоштовна державна якісна освіта – обов’язок держави.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Міжнародні профспілкові ЗМІ: 2012 – рік боротьби і надій на 2013 рік
10 січня 2013
    Міжнародний веб-ресурс «Солідарність учителів» – http://www.teachersolidarity.com, який акумулює інформацію про боротьбу учителів в усьому світі за свої права, підбив підсумки року 2012.
    Проаналізувавши власний контент сайт констатує, що у минулому році в кожному куточку земної кулі продовжувалася боротьба учителів за свої права, проти бюджетних скорочень та урядових режимів економії.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
У Шотландії рівень стресу серед учителів сягнув рекордного рівня
26 грудня 2012
    Профспілка освітян Шотландії «Інститут освіти» провела дослідження, яке показує, що стрес став причиною 40% всіх заявок про компенсацію, з якими мала справу організація у 2012 році.
    Профспілка зіштовхнулася з рекордними рівнями компенсаційних виплат учителям і викладачам коледжів, що у порівнянні з попереднім роком більше на 20%. А загальна сума компенсаційних виплат, в тому числі за нещасні випадки і травми, перевищила 1,3 мільйона фунтів стерлінгів.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Майже 35 тисяч вчителів Онтаріо влаштували страйк
21 грудня 2012
    В одній з країн світу із високим показником добробуту – в Канаді – справжній «соціальний вибух» влаштували вчителі.
    Починаючи з вівторка десятки тисяч викладачів з провінції Онтаріо домовилися в різні дні проводити групові страйки, щоб домогтися відміни «Закону 115» про заморожування зарплат вчителів на 2 роки, який уряд проштовхнув у парламенті.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
США: 26 загиблих внаслідок стрілянини в школі
18 грудня 2012
    «Такого масового вбивства в школах у мирний час не було з випадку стрільби у Технологічному університеті Вірджинії в 2007 році», – говорить Генеральний секретар Інтернаціоналу Освіти Фред Ван Левен, коментуючи стрілянину в школі в місті Ньютаун, штат Коннектикут, США.
    У результаті нападу загинули двадцять дітей віком від п’яти до десяти років і шість дорослих працівників школи.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Профспілки освітян долучилися до кампанії з викорінення насилля над жінками
17 грудня 2012
    Інтернаціонал Освіти, його членські організації та інші міжнародні організації взяли участь у щорічній кампанії «16 днів дій проти гендерного насилля», яка проходила з 25 листопада до 10 грудня.
    Вони виступили з вимогою викорінення гендерного насилля та закликали уряди вжити заходів для його попередження та захисту жінок та дівчат від нього.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Інтернаціонал Освіти за соціальну справедливість у всьому світі!
10 грудня 2012
Звернення Генерального секретаря Фреда ван Левена з нагоди Міжнародного дня прав людини

Шановні колеги!

    З нагоди Міжнародного дня прав людини, який відзначається 10 грудня, Інтернаціонал Освіти висловлює свою пошану вчителям і працівникам освіти в усьому світі, які борються за право жити і працювати в гідних умовах, за свободу слова, зібрання та об’єднання, за право на ведення колективних переговорів та за всі інші демократичні права.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Інтернаціонал Освіти виступає проти введення обмежень в Інтернеті
6 грудня 2012
    Проект договору, який буде винесено на голосування на Всесвітній телекомунікаційній конференції (WCIT), матиме серйозні наслідки для учителів, студентів, членів профспілок і громадян всього світу.
    На конференції, що відбувається з 3 до 14 грудня у Дубаї, представники урядів розглянуть договір, що передбачає цілу низку змін в поточній організації роботи Інтернету. У разі прийняття документу, відкриється шлях для значного обмеження вільного спілкування в Інтернеті.
Категорія: Новини, Міжнародна діяльність Детальніше
 
Німеччина: учителі провели попереджувальний страйк
4 грудня 2012
    Членська організація Інтернаціоналу освіти Профспілка працівників освіти і науки Німеччини (GEW) провела попереджувальний страйк у Саксонії.
    У ньому взяло участь понад 10 тисяч учителів, вимагаючи збільшення кількості робочих місць, підвищення заробітної плати, а також прийняття законодавства щодо роботи перед виходом на пенсію.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Європа: підтримка державної освіти в епоху жорсткої економії
30 листопада 2012
    Саме під таким гаслом 26-28 листопада 2012 року у Будапешті (Угорщина) відбулася Конференція Європейського комітету профспілок освіти (ЄКПО) – регіональної організації Інтернаціоналу Освіти.
    Звітно-виборна конференція ЄКПО проходить раз на чотири роки і формує політику відстоювання прав освітян та якісної державної освіти на європейському рівні.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 

 
Табір «Пуща-Водиця»: оптимально для проведення конференцій
Санаторно-оздоровчий табір ЦК Профспілки працівників освіти і науки України «Пуща-Водиця» пропонує послуги з проведення нарад, семінарів, конференцій, ділових зустрічей, дискусій, творчих майстерень, тренінгів, навчання профспілкового активу, інших тематичних заходів, проживання і харчування профспілкових, викладацьких, студентських та дитячих туристично-екскурсійних груп.
Консолідована позиція профспілок
Спільні кроки влади й профспілок
Уряд налаштований на соціальний діалог
2013 – Рік дитячої творчості в Україні
Зміни у законодавстві з 1 січня 2013 року

 
Як часто Ви відвідуєте сайт ЦК Профспілки?

1 раз в день
кілька разів на день
2-3 рази в тиждень
1 раз на 2 тижні
раз у місяць
 



Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2012