This version of the page http://imi.org.ua/world (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-17. The original page over time could change.
Світ | Інститут Масової Інформації
EN UA
Моніторинг | Наші партнери | Підписатись
Австралійський суд забов’язав Google оприлюднити дані блогерів, яких звинувачують у наклепі
17 Січень, 17:32
Суд штату Північна Австралія забов’язав Google оприлюднити дані анонімних блогерів, котрі звинувачуються в образі колишнього футболіста, а нині бізнесмена Шена Редбоуна, пише The Herald Sun.
 
У Таджикистані знову блокують сайти
17 Січень, 12:17
У Таджикистані заблокований доступ до чотирьох інтернет-ресурсів, серед яких Facebook і таджицька служба радіо Свобода. Таке рішення прийняла Служба зв'язку при уряді країни, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на представників компаній-провайдерів.

Деякі із провайдерів уже виконали розпорядження регулятора, розіслане у вигляді SMS-повідомлення, інші чекають одержання письмового розпорядження Служби, зберігаючи доступ до неугодних сайтів.

Мер російського Ахтубінська залишає свою посаду через критику в змі
17 Січень, 11:31
Аманга Нарузбаєв, мер Ахтубінська Астраханської області, звернувся до мешканців міста із відкритим листом, у якому оголосив про свою відставку через критику влади у місцевих ЗМІ, повідомляє «Интерфакс».
 
У Росії блогера засудили за фото з гаслом про свободу
14 Січень, 16:16
22-річного жителя Москви Олега Єфімова засуджено на 1,5 року умовно за публікацію на особистій сторінці в соцмережі "Вконтакте" фото з гаслом "Свободу не дають – свободу беруть". Суд визнав світлину такою, що має екстремістську спрямованість.
 
Протестуючі журналісти в Китаї домоглися відміни цензури
10 Січень, 13:10
Співробітники китайської газети "Southern Weekly", які страйкували, увечері 8 січня досягли домовленостей з владою, повідомляє Financial Times з посиланням на внутрішню переписку співробітників видання. Журналісти повернуться до роботи в обмін на послаблення цензури.
 
PЕС: У 2012 році у світі загинув 141 журналіст
4 Січень, 15:21
За версією Швейцарської неурядової організації  із захисту прав журналістів Presse embleme campaign (PEC), у 2012 році у 29 країнах світу загинув 141 журналіст. Про це йдеться у доповіді РЕС, повідомляє «Інтерфакс-Україна».
 
Цей показник є одним з найвищих за останні роки.
 
У Варшаві оголошено програму для медійних ГО та ЗМІ «Незалежні ЗМІ – комп’ютерний набір»
2 Січень, 23:56

                          

Зникнення казахстанського журналіста виявилося містифікацією
2 Січень, 18:07
В Астані знайдений журналіст і правозахисник Токберген Абієв, що зник в кінці грудня. Про це пише Lenta.ru з посиланням на Tengrinews. За даними поліції, Абієва ніхто не викрадав, а його "зникнення" виявилося ним же самим організованою містифікацією.
Токберген Абієв спеціалізується на матеріалах антикорупційної тематики, він є керівником прес-клубу "Закон і правосуддя".
 
Колишній шеф​​-редактор "Ура.ру" написала явку з повинною
27 Грудень, 18:11
 Колишній шеф-редактор єкатеринбурзького інформагентства "Ура.ру" Аксана Панова написала явку з повинною, заявивши, що 10 мільйонів рублів, зниклі з рахунку агентства, вона виплатила своїм співробітникам. Про це повідомляє "РИА Новости" з посиланням на адвоката Панової Сергія Колосовського, — пише Lenta.ru.
 
Казахстанський суд закрив ряд опозиційних ЗМІ
26 Грудень, 14:10
У Казахстані винесено чергове судове рішення про закриття опозиційних ЗМІ. Медеускій районний суд Алма-Ати, як повідомляє "Радіо Азаттик", постановив припинити випуск газети "Голос республіки" та асоційованих з нею друкованих та інтернет-ресурсів. 
 
Заборона стосується також газет "Республіка ділове огляд", "Вся республіка" та деяких інших друкованих видань, а також пов'язаних з ними інтернет-ресурсів, включаючи сторінки в мережі Facebook.
 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • далі ›
  • в кінець »
Проект існує за підтримки:
Відродження