This version of the page http://man.gov.ua/ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-16. The original page over time could change.
Головна
  • Новорічний подарунок для активних і творчих педагогів Кіровоградщини

    Новорічним подарунком для педагогічних працівників Кіровоградщини – учасників першої наукової школи стала робоча поїздка до міста Львова. Наукову школу для педагогів області, що працюють з обдарованими учнями в дослідницько-експериментальному напрямі у відділеннях фізики, астрономії та інформатики, започатковано Кіровоградською Малою академією наук учнівської молоді з метою підвищення кваліфікації кадрів позашкільних навчальних закладів, обміну досвідом роботи з талановитими дітьми між педагогічними працівниками різних регіонів України.

    Детальніше 29.12.12
  • Дорогі колеги!

    Від імені творчого колективу Національного центру «Мала академія наук України»
    вітаю вас зі світлими зимовими святами – Новим роком та Різдвом Христовим!

    Кожний прожитий нами рік не тільки згуртовує і дає можливість збагатитися новими друзями, проектами і досвідом, а й наближує до творчих успіхів, наукових вершин і педагогічних знахідок.

    Тож нехай Новий 2013 рік буде щедрим на цікаві плани, вагомі досягнення та професійні перемоги. Бажаємо, щоб у новому році ваші сподівання були перевершені гідними здобутками, які можна очікувати від кожного з нас.

    Хай Різдвяна зоря зігріє вас, ваших рідних і близьких любов’ю, наповнить домівку добром, радістю та Божим благословенням. Будьте здоровими і щасливими, енергійними і наполегливими, життєрадісними й усміхненими.

    Гарного настрою і веселих свят!

    З повагою

    Директор Національного центру «Мала академія наук України» Оксен ЛІСОВИЙ

    Детальніше 28.12.12
  • Крим–Рівне: нові кроки у вивченні астрономії

    21 грудня не відбувся черговий кінець світу. За останні кілька десятиліть це був, мабуть, найбільш розрекламований і очікуваний Армагеддон. Проведені соціологічні опитування свідчать про те, що кожен третій українець вірив у кінець світу. Для обговорення питань, пов’язаних із сформованою навколо цієї події ситуацією, і зібралися 27 грудня 2012 року учасники відеоконференції «Наука. Людина. Космос».

    Детальніше 27.12.12
  • Завершилася ІІІ Всеукраїнська Інтернет-олімпіада Малої академії наук:
    перемогу здобули сімферопольські «Естественнонаучники»

    Перемогою команди учнів гімназії № 1 імені Костянтина Ушинського міста Сімферополь Автономної Республіки Крим «Естественнонаучники» завершилася ІІІ Всеукраїнська Інтернет-олімпіада Малої академії наук України «Відкрита природнича демонстрація». Також у фінальному етапі олімпіади за звання знавців природничих наук боролися слухачі Малої академії наук учнівської молоді міста Севастополь Автономної Республіки Крим з команди «СевМАН» і команда учнів київської загальноосвітньої школи № 225 «Зірка-1», які здобули відповідно друге та третє місця.

    Детальніше 25.12.12
  • Волинські вчителі проходили стажування в МАНЛаб

    Семінар-практикум «Інноваційні підходи в організації навчально-дослідницької діяльності учнів – членів МАН» відбувся 20 грудня в Національному центрі «Мала академія наук України». У заході, метою якого було підвищення професійної компетентності науково-педагогічних кадрів Малої академії наук України, взяли участь 25 педагогів – керівників гуртків, секцій природничого і технічного напрямів Малої академії наук і вчителів загальноосвітніх закладів Волинської області.

    Детальніше 24.12.12
  • Наука ХХІ століття в Рівному: нанотехнології та електронні лабораторії

    18 грудня у межах Всеукраїнського науково-освітнього проекту «Наука ХХІ століття: перспективні напрями розвитку» в обласному комунальному позашкільному навчальному закладі «Рівненська Мала академія наук учнівської молоді» відбувся науково-популярний виїзний лекторій. Ініціаторами проведення виступили Національний центр «Мала академія наук України» та Рівненська Мала академія наук учнівської молоді.

    Детальніше 20.12.12
Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Донецьке територіальне відділення МАН

Одеське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Херсонське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Кримське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН