This version of the page http://www.context-ua.com/ua/5-2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-16. The original page over time could change.
ПРОВІДНА 5 місяць поспіль утримує перше місце за виплатами в рейтингу на ринку «автоцивілки» | Мониторинг СМИ
  • Українська
  • Русский
  • English

ПРОВІДНА 5 місяць поспіль утримує перше місце за виплатами в рейтингу на ринку «автоцивілки»

За підсумками жовтня 2012 року ПРОВІДНА посіла 1-е місце за сумою нарахованих виплат, утримує 2-е місце за обсягом нарахованих премій та кількістю полісів, що вступили в силу з обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників («автоцивілка») відповідно до рейтингу страхових компаній, наданому МТСБУ.   

       Сума нарахованих виплат ПРОВІДНОЇ за жовтень 2012 року складає 8,4 млн грн., що на 22% перевищує показник аналогічного періоду 2011р.   
      Сума нарахованих премій ПРОВІДНОЇ за жовтень 2012 року складає  понад 15 млн грн з часткою на ринку – 8,3%. У порівнянні з аналогічним періодом 2011р. ПРОВІДНА збільшила збір премій на 0,6%.
У жовтні 2012р. ПРОВІДНА збільшила кількість полісів з «автоцивілки», що розпочали дію на 1,6% (59430 шт.)  у порівнянні з аналогічним періодом 2011р.


ДОВІДКА

СК «ПРОВІДНА» працює на страховому ринку України з 1995 року. Компанія представлена розгалуженою регіональною структурою на всій території України, що включає понад 430 офісів, 25 Центрів врегулювання збитків, 25 Центрів медичного асистансу на всій території Україні, власний Контакт-центр. Агентська мережа компанії нараховує понад 5600 страхових агентів. ПРОВІДНА пропонує понад 80 страхових продуктів із обов’язкових та добровільних видів страхування.
Акціонером СК «ПРОВІДНА» є ТОВ «Росгосстрах».
«Незалежне Рейтингове Агентство» присвоїло індивідуальний рейтинг кредитоспроможності СК «ПРОВІДНА» на рівні «uaAAA» (категорія найвищої кредитоспроможності).
      «Національне Рейтингове Агентство» (Росія) підтвердило індивідуальний рейтинг надійності СК «ПРОВІДНА» на рівні «А+» (категорія високої надійності, перший рівень).
      СК «ПРОВІДНА» третій рік поспіль входить до п'ятірки найбільш надійних страхових компаній України за версією рейтингового агентства «Експерт-Рейтинг».
 За результатами маркетингового дослідження «Аудит здоров'я бренду
СК «ПРОВІДНА», проведеного консалтинговою групою компаній Advanter Group:
             2/3 населення України знає бренд «ПРОВІДНА»;
             за період 2007-2011 р.р. бренд «ПРОВІДНА» продемонстрував найвищий рівень приросту впізнаваності на українському страховому ринку — 10,5%;
       Компанія сприймається респондентами, насамперед, як надійна, яка виплачує, лояльна до клієнтів, клієнтом якої бути престижно;
        Фінансові показники СК «ПРОВІДНА» за 9 місяців 2012 року: страхові виплати — 194,6 млн грн, страхові платежі — 484,9 млн грн, страхові резерви — 322,1 млн грн.