This version of the page http://volvo.winnerauto.ua/ua/news/news3171 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-15. The original page over time could change.
Volvo Cars інвестує в Олафстрьом. Урочисте введення в експлуатацію нового потяга для транспортування відходів і нової лінії пресів / Віннер Автомотів - офіційний дилер Volvo/Вольво
      Кросовери
    • XC60
    • XC70
    • XC90
      Універсали
    • V60
    • V70
      Седани
    • S60
    • S80
      Купе
    • C30
    • C70
    • Продаж
      та послуги
     
     

    Новини







    Volvo Cars інвестує в Олафстрьом. Урочисте введення в експлуатацію нового потяга для транспортування відходів і нової лінії пресів

    повернутись до списку

    Завод з вироблення компонентів кузова Volvo Cars в Олафстрьомі інвестує в майбутнє. Найсучасніша штампувальна система в Європі - нова виробнича лінія з п’ятьма пресами і десятьма роботами – тепер виробляє компоненти кузова для Volvo XC60.
    А завдяки новому потягу, що перевозить відходи для повторної переробки,  за один рік кількість вантажівок, які використовує компанія, зменшиться приблизно на 5000, а рівень викиду чадного газу – на 55%.

    Середа 24 вересня стала великим днем для заводу з виробництва компонентів кузова Volvo Car (завод VCBC) в Олафстрьомі. У цей день було офіційно розпочато експлуатацію потяга для перевезення відходів та нової лінії пресів (лінії 38).
    Офіційну першу поїздку потяга було організовано компанією Stena Recycling. На поїздку були запрошені представники муніципальної ради та постачальника пресів Müller Weingarten/Schuler. Порівняно зі старими засобами перевезення відходів новий потяг є значно більш економічним та екологічним варіантом. Фактично поїзд перевозить відходи вже з 3 вересня.
     
    Найбільша інвестиція за 20 років
    На лінію 38 було витрачено 300 мільйонів крон (приблизно 46,9 мільйонів американських доларів). Вона стала найзначнішою інвестицією, здійсненою на заводі в Олафстрьомі за останні 20 років.
    „Проект було розпочато у 2004 році, - розказує менеджер технічних проектів Андерс Болінг. – Саме тоді ми провели ревізію наших штампувальних цехів. Було очевидно, що нам знадобляться нові лінії пресів, але було проведено чимало дискусій, до того як у 2006 почалося будівництво”.  
    До висновку, що лінію слід побудувати в Олафстрьомі, дійшли не відразу. У цьому випадку переконав Ford і Volvo Cars той факт, що цей завод має успішний досвід та унікальний комплекс знань і навичок.
    Лінія 38 на 45 відсотків підвищує продуктивність VCBC, оскільки вона здатна штампувати вдвічі більше деталей за один хід преса. Приклади деталей XC60, що будуть вироблятися тут: двері, капот, передні крила, колісні арки і двері багажника.
     
    Більше фактів про лінію 38

    • До появи нової лінії завод з виробництва компонентів кузова Volvo Cars мав 17 головних штампувальних ліній в Олафстрьомі і чотири в Гетеборгу.
    • L38 розміщено в новій будівлі площею 4140 кв. метрів.
    • Лінія має п’ять гідравлічних пресів масою 500 тонн кожний. Один з них створює зусилля 3200 тонн, інші - зусилля 1600 тонн. 
    • Лінія також має десять поворотних платформ і десять роботів
    • Через поставки важкого обладнання від німецького постачальника виникла необхідність у використанні транспортних засобів, здатних перевозити особливі вантажі, в організації супроводження вантажів та в закритті доріг – все для того, що обладнання доставляли до Олафстрьома вчасно.
    • Для того щоб лише скласти прес на місці виробництва, необхідний один робочий тиждень
    • Як тільки експлуатація L38 буде розгорнута повністю, лінія буде спроможна виробляти три мільйони компонентів кузова на рік
     
    Про Volvo Car Corporation
    Volvo Car Corporation розробляє, виробляє і продає легкові автомобілі Volvo. У 2007 році було продано більше легкових авто Volvo, ніж будь-коли, - 458 300 шт. Volvo Cars представлено приблизно у 100 країнах по всьому світу. Відділи проектування і розроблення розташовано в Гетеборгу, виробництво ведеться у Швеції, Китаї, Бельгії, Таїланді і Малайзії. Штат Volvo Car Corporation нараховує приблизно 24 000 людей. Кросовер Volvo XC60 було представлено у березні 2008 року. Інші моделі в асортименті Volvo: Volvo XC70, Volvo XC90, S40, S60, S80, C30 C70, V50 і V70. Починаючи з 1999 року Volvo Car Corporation є дочірньою компанією в повній власності Ford Motor Company, одного з найбільших автовиробників світу.

    повернутись до списку