This version of the page http://www.vsemisto.info/showbusiness (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-14. The original page over time could change.
Шоу-бізнес
14 січня 2013 року
всюди   по каталогу   в новинах   в афіші
напр.: Чернівці   Розширений пошук
Про проект  |  Реклама на порталі  |  Карта сайту
| RSS
Додати в Вибране
Забули свій пароль?   Зареєструватися
Головна   Новини   Каталог підприємств   Карта міста   «Калинівський ринок»   Афіша   Корисне   Про Чернівці   Акції і знижки
Новини
Останні новини
Історія
Життя Чернівців
Наука і технології
Україна і світ
Політика
Освіта
Економіка та бізнес
Це цікаво
Культура
Спорт
Шоу-бізнес
Надіслати статтю

Топ 5 новин

  • Янукович знову опозорився + Відео
  • План заходів до дня міста Чернівці 2012
  • Що одягнути в Новорічну ніч - зустрічаєм рік змії
  • Антисвободівське висказування Колісниченка перетнуло всі межі!
  • Королевська спекулює на рейтингах Кличка?
 
Акції та знижки
 
Фотогалерея

Фото Чернівців 13

 
Конкурс
 
 
Шоу-бізнес
Засяяла наймолодша зірочка "Голос країни.Діти"
Понеділок, 07 січня 2013, 12:35

6 грудня пройшов супер фінал нового вокального шоу талановитих «Голос країни. Діти», на якому визначився переможець. Ним стала наймолодша з усіх учасників проекту 7-річна Аня Ткач. До перемоги її привів Олег Скрипка, повідомляє «Vsemisto.info».

У фіналі цього незвичайного конкурсу Аня і Скрипка заспівали дуетом пісню "Мама", що і принесло дівчинці беззастережну перемогу в конкурсі. Виступ вийшов вкрай емоційним, Олег Скрипка навіть заплакав, не приховуючи сліз.

У залі плакала і мама юної переможниці Ані. Вкінці виконання дівчинка прямо зі сцени побігла в рідін обійми мами.

За підсумками глядацького голосування, Аня Ткач набрала найбільшу підтримку за всю історію шоу - 60%.

Переможниця отримала 50 тисяч гривень, неоціненний контракт з відомою студією звукозапису «Universal music» і поїздку в Діснейленд.

© Vsemisto.info

 
Що приховує Софія Ротару? Секрет із Маршинців
П'ятниця, 02 листопада 2012, 16:14

У буковинському селі Маршинці стежать за кожним кроком Софії Ротару: в якому місті виступає, де відпочиває, як себе почуває. Для сільських жителів вона більше, ніж улюблена співачка. Вона - землячка, яка завжди готова прийти на допомогу, повідомляє «Vsemisto.info».

«Залиште її в спокої. Нехай співає »

Маршинці - затишне село на Західній Україні, в якому живуть більше 5000 чоловік. Засмутившись за 400 років свого існування, воно в буквальному сенсі приклеїлося до райцентру Новоселиця - лише покажчик допомагає зорієнтуватися, де закінчується один населений пункт і починається інший. Звідси до Молдавії рукою подати, а по кордону села протікає річка Прут, на іншому березі якої видна Румунія. У Маршинцях жартують, що, коли там гуляють весілля, у них чутно. У Пруті водяться короп, щука, окунь, сом. Будь старожил села розповість, як майбутня зірка естради Софія Ротару бігала на берег з вудкою - любила рибалити.

 
Зірковий татко радіє першим словам дитини
Середа, 12 вересня 2012, 17:53

Зірковий татко Філіп Кіркоров радіє! Його маленька донечка Алла-Вікторія, не вміючи ще ходити, вже вимовила перше слово! Проте, на жаль, це не було слово «тато». Дівчинка проявила характер (ймовірно вся пішла у татка) висловивши своє бажання. «Дай» прозвучало з її вуст. Можливо, не перше слово «тато», тому що Філіп багато працює і не може цілодобово перебувати біля дітей. Недавно неочікувана новина сколихнула журналістів та прихильників співака:

 
Софія Ротару презентує Україні свою нову пісні цієї осені
Вівторок, 07 серпня 2012, 15:50

Софія Ротару. Хто не знає ім'я відомої буковинки?В часи радянської України вона прославилася далеко за її межі. Пісня "Червона Рута" - така рідна та всезнана, що давно вже стала народною. Належно відмітити, що вона і досі залишається чи не найяскравішою постаттю, котрою пишається українська нація.

 
Буковинка Марія Яремчук по-новому засяяла на "Новій хвилі-2012"
П'ятниця, 27 липня 2012, 02:00

25 липня у м. Юрмалі на одинадцятому Міжнародному конкурсі молодих виконавців "Нова хвиля" - пройшов День світового хіта.
Ведучими концерту були зірки В. Зеленський і С. Звєрєв. На сцені "Дзінтарі" виступили "Бурановскі бабусі", Алсу, Тіматі, Олексій Чумаков, Лариса Доліна, Олександр Маршал, група "Серебро", група Quest Pistols, Ірина Дубцова, Тимур Родрігез і гість - Рік Естлі.

 


 
Карта міста

+ додати підприємство на карту

 
 
Курси валют
Курсы валют
 
Погода в Чернівцях
 
 

Новини Чернівців та Буковини. Ласкаво просимо на портал Все місто Чернівці. На цьому порталі ви зможете знайти багато цікавого. Новости Черновцы. У великому місті життя б'є ключем. Щоб завжди бути в курсі того, що відбувається наш портал пропонує найсвіжіші новини Чернівців, які відбулися сьогодні . З нами ви не пропустите жодної важливої події. Постійне оновлення новин та оперативне реагування допоможе дізнатися про все найважливіше і не пропустити нічого цікавого. До вашої уваги останні новини Чернівців та в Чернівецькій області, історія Чернівців, Життя Чернівців, Наука і технології, Україна і світ, Політика, Освіта, Економіка та бізнес, Це цікаво, Культура, Спорт, Шоу-бізнес. Наша область багата різними подіями, тому новини Буковини, які пишуться ексклюзивно для нашого сайту, Ви можете переглянути в будь-який найзручніший для Вас момент.

Для чернівчан завжди актуально бути в курсі життя міста. Саме на сайті Vsemisto.info ви можете дізнатися найсвіжіші новини міста Чернівці. Кожного дня ви можете читати новини Чернівців та залишати коментарі. Окрім новин Чернівців Ви можете ознайомитися і з новинами України та світу. Новини Чернівців – слідкуй за ними та будь в курсі найсвіжіших подій. У вас є можливість долучитися до процесу створення новин. У розділі «Надіслати статтю до редакції» Ви можете запропонувати свою новину. Якщо вона буде відповідати вимогам, то буде опублікована в новинах Чернівців.
Будь в курсі подій – читай новини Чернівців на Vsemisto.info.

вверх

Афіша

Кіно
Концерти
Нічне життя
Виставки
Театри
Інше
Тарифи таксі
Корисні контакти
Транспорт
Доступ WI-FI
Банкомати по місту
Фотогалерея
Конкурси
Опитування
Погода
Курс валют
Гороскоп
Знайомства
Цікаве

Наші контакти:
тел. (095) 327 - 01 - 45
e-mail: vsemisto.info@gmail.com
skype: vsemistoinfo

© 2012 vsemisto.info Всі права захищено. Повне або часткове використання матеріалів дозволене тільки при наявності гіперпосилання. Правила користування