This version of the page http://www.standartpark.ua/rules/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-14. The original page over time could change.
Правила використання матеріалів сайту
Інтернет - магазин
Корпоративний блог
укр рус
  • Головна
  • Правила використання матеріалів сайту

Правила використання матеріалів сайту

Дані правила поширюються на всіх теперішніх і майбутніх відвідувачів і користувачів сайту www.standartpark.ua (далі Сайт). Компанія Стандартпарк (далі Компанія) зберігає за собою право змінювати дані правила в будь-який час на свій розсуд без попереднього повідомлення. Факт відвідування цього Сайту і (або) будь-якої з його сторінок вважається підтвердженням ознайомлення та згоди відвідувача з викладеними нижче основними правилами і правовою інформацією про сьогодення Сайту і розміщених на ньому матеріалах. Особам, не згодним з викладеними нижче умовами, відвідувати Сайт забороняється. У разі порушення даних правил, Компанія залишає за собою право застосувати всі допустимі законом засоби по відношенню до порушників.

Помилки на Сайті

Компанія не несе ніякої відповідальності за будь-які помилки, опечатки і неточності, які можуть бути виявлені в матеріалах, що містяться на даному Сайті. Компанія докладає всіх необхідних зусиль, щоб забезпечити точність і достовірність на Сайті інформації. Вся інформація та матеріали надаються на умовах "як є"(“as is”), без будь-яких гарантій, як явних, так і непрямих.

Відмова від гарантій

Компанія відмовляється від гарантій будь-якого виду, що стосуються будь-якої інформації, представленої на Сайті, яка прямо відноситься до Сайту, так і згаданої в матеріалах Сайту. Ні при якій ситуації Компанія та (або) її дилери не будуть нести відповідальність за будь-які спеціальні, непрямі, опосередковані, а також будь-які інші види і (або) шкоди, які виникли в результаті використання і які виникли з (або) у зв'язку з використанням інформації, розташованої на Сайті. Компанія не несе відповідальності і не дає гарантій щодо наступних питань, а саме: відповідності Сайту та його функціональних можливостей вимогам відвідувача; відсутності перебоїв і помилок, своєчасності, надійності та безпеки роботи Сайту і його функцій; точності і надійності результатів використання Сайту і його функцій ; усунення помилок і недоліків; відсутності комп'ютерних вірусів або інших джерел помилок на Сайті або його сервері. При завантаженні або отриманні матеріалів Сайту іншими шляхами, користувач несе повну та виключну відповідальність за шкоду, заподіяну комп'ютеру, або втрату даних, обумовлених завантаженням згаданих матеріалів.

Посилання на Сайт

Вважається, що особи, які розміщують на своїх сайтах посилання на справжній Сайт, дають експліцитне згоду на виконання наступних вимог, а саме:

  • попередньо запросити згоду Компанії на розміщення на сайті третьої особи посилання на справжній Сайт;
  • не включати Сайт до складу фрейму на сайті третьої особи і розмістити на своєму сайті пряме посилання на Сайт Компанії;
  • уникати дій і заяв, що передбачають наявність партнерських відносин між третіми особами і цим Сайтом;
  • гарантувати, що розміщується посилання не ідентифікує Компанію в явній або неявної формі як організацію, що є спонсором або прихильником діяльності стороннього сайта, компанії або організації, і не містить помилкової, оманливої або образливої інформації про Компанію.

Наявність посилання на Сайт Компанії не дає сайту, на якому вона розміщена, прав на використання інформаційних матеріалів, назв, логотипів, графічних матеріалів або торгових марок Компанії та (або) третіх осіб, за винятком випадків, обумовлених в окремих письмових угодах, підписаних власником відповідних прав.

Використання даних зворотного зв'язку

Будь-які коментарі або матеріали, надіслані на адресу Компанії, включаючи дані зворотного зв'язку, усі види запитів, коментарів, пропозицій і будь-яких інших відгуків, безумовно, не вважаються конфіденційними. Компанія не має жодних зобов'язань будь-якого виду щодо такої інформації, і буде вільна використовувати, відтворювати, поширювати і публічно демонструвати такі коментарі і матеріали без будь-яких обмежень. Компанія також буде вільна використовувати будь-які ідеї, концепції, ноу-хау або методи, що містилися в таких матеріалах для будь-якої мети взагалі, включаючи виробництво продукції, що включає такі ідеї, концепції або методи.

Використання інформації, що міститься на Сайті

Використання документів (інформаційні розділи, прес-релізи, сторінки баз даних і часто задаються), що знаходяться на даному Сайті, дозволено, за умови, що:

  • наведене нижче повідомлення про авторські права вказується на всіх копіях, при цьому вказуються як повідомлення про авторські права так і сьогоднішнє дозволене повідомлення;
  • документи з Сайту використовуються виключно для інформаційних та некомерційних чи особистих цілей, і документи не будуть копіюватися або розміщуватися на сервері мережі і не будуть передаватися по каналах і в засобах масової інформації;
  • ніякі зміни в документи не вносяться.

За винятком вищевказаного, всі інші дії будуть витлумачені як непряме, навмисне або будь-яке інше привласнення ліцензії або прав на патент, торгову марку або привласнення авторських прав Компанії або третьої особи. Використання документів у будь-яких інших цілях заборонено законом, і може призвести до виникнення цивільної або кримінальної відповідальності. Компанія має право скасувати цей дозвіл в будь-який час, і будь-яке таке використання повинно бути припинено після отримання письмового повідомлення від Компанії. При будь-якому використанні матеріалів Сайту в мережі Інтернет гіперпосилання (hyperlink) Copyright © 2000-2005 Стандартпарк OOO. обов'язковa. У разі виникнення питань, пов'язаних з використанням матеріалів Сайту, слід звертатися за адресою info@standartpark.ru.

Безпека інформації

При обміні повідомленнями електронною поштою та (або) формою зворотного зв'язку з Компанією слід пам'ятати про те, що таємність переданих через Інтернет даних не гарантована. При пересиланні повідомлень електронної пошти, які містять конфіденційну інформацію без шифрування, відповідальність за можливий витік інформації в результаті пересилання через Інтернет покладається на ініціатора обміну повідомленнями.

Інформація про використання та захист торгового знаку.

На підставі Закону Російської Федерації "Про товарні знаки, знаки обслуговування і найменування місць походження товарів", введеного в дію 17 жовтня 1992 року, Російським агентством з патентів і товарних знаків видано це свідоцтво на товарний знак (знак обслуговування). Даний товарний знак не може бути використаний без письмової згоди ТОВ "Стандартпарк" відповідно до законодавства Російської Федерації.

Російська Федерація
Російське агентство по патентах
і товарним знакам (Роспатент)
СВІДОЦТВО № 240468
на товарний знак (знак обслуговування)

Правовласник:
Товариство з обмеженою відповідальністю "Стандартпарк"
117279, Москва, вул. Миклухо-Маклая, 38 (RU)


Пріоритет товарного знака (знака обслуговування) - від 5 грудня 2001 р. Дата надходження заявки в Роспатент - 5 грудня 2001 р.


Реєстрація товарного знака діє на всій території Російської Федерації до закінчення 10 років з 05 грудня 2001 р.


Зареєстровано в Державному Реєстрі товарних знаків і знаків обслуговування Російської Федерації 13 березня 2003 р.


Всі інші торговельні марки і назви, на які даються посилання в матеріалах цього Cайту, є власністю їх відповідних власників.


Закрити

Замовлення зворотнього дзвінка

Ваше ім'я та по батькові*
Ваш телефон*
Питання, яке Вас цікавить
Закрити

Авторизація

Логін :
Пароль:
Запам'ятати мене
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:
Livejournal
Яндекс
Rambler
Mail.Ru
Liveinternet
Blogger
OpenID