This version of the page http://volia.com/ukr/about/company/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-09. The original page over time could change.
ВОЛЯ — Про компанію
 

Про компанію

ВОЛЯ є провідним загальнонаціональним українським телекомунікаційним провайдером і надає комплексну мультисервісну послугу, яка включає інформацію і розваги - доступ до телепрограм і відео-на-замовлення; комунікації - високошвидкісний доступ до Інтернету, комп'ютерний і голосовий зв'язок, а також послуги найбільшого в Україні дата-центру.

Завдяки прямим контактам, чіткій і прозорій політиці у відносинах з партнерами ВОЛЯ пропонує у своїх пакетах програми всіх українських та всіх кращих світових телекомпаній, дотримуючись усіх міжнародних норм у галузі авторських і суміжних прав. Найсучасніша цифрова телевізійна станція та передове обладнання оптичних транспортних мереж в кожному місті доставляють сигнал для всіх абонентів Волі, забезпечуючи можливість надійного і безперервного користування послугами.

Персонал компанії по всій країні налічує більше 3000 осіб. Співробітники компанії - визнані фахівці у своїй галузі, автори підручників з телекомунікацій, їх запрошують в журі престижних виставок та конкурсів, до них за досвідом приїздять колеги з країн Східної Європи. Знання та вміння, якими володіють співробітники компанії, абсолютно унікальні, і є найбільш цінним активом компанії.

Ключові події в історії компанії

1 червня 2002 був затверджений Корпоративний кодекс компанії ВОЛЯ, і ця дата стала офіційним Днем народження Компанії. Ця подія завершила перехід проекту в повноцінну компанію зі своєю місією, баченням, стратегією розвитку і структурою.

Місією компанії стало:

«Ми відкриваємо світ для наших клієнтів, надаючи доступ до найкращих джерел інформації, розваг та комунікацій.
Ми віримо, що запорука нашого успіху полягає в нашій здатності приносити постійну користь нашим клієнтам, співробітникам, інвесторам і Україна в цілому.
Тому ми створюємо все більш високі стандарти якості, надаючи високопрофесійні, інноваційні і надійні послуги»

У 2002-2003 роках компанія впровадила найсучасніші технології, і стала піонером у впровадженні цифрового формату кабельного телебачення в Східній Європі і країнах СНД. У 2008 році було оголошено про об'єднання під одним брендом «ВОЛЯ» провайдерів, які ведуть свою діяльність в 19 містах України. А в 2011 році Дніпропетровськ став 20 містом, в якому ВОЛЯ почала надавати свої послуги.

 

Декларація публічності, 123 КБ