This version of the page http://www.studua.org/sections/vydannya (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-08. The original page over time could change.
StudUA.org | Видання

Видання

НОВИЙ ПОСІБНИК «ЛЕГАЛІЗАЦІЯ ТА ДЕРЖРЕЄСТРАЦІЯ ГРОМАДСЬКИХ, БЛАГОДІЙНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ, ІНШИХ ОРГАНІЗАЦІЙ У СФЕРІ МІСЦЕВОГО РОЗВИТКУ»

Середа, 14 липня, 2010
Посібник стосується процедур реєстрації організацій у сфері місцевого розвитку, зокрема, громадських організацій, благодійних організацій, об’єднань співвласників багатоквартирного будинку, органів самоорганізації населення.

ПОСІБНИК «ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ, РЕЛІГІЙНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ, ПРОФЕСІЙНИХ СПІЛОК, БЛАГОДІЙНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ В УКРАЇНІ: ВІД А ДО Я»

Понеділок, 20 жовтня, 2008
Посібник «Державна реєстрація громадських організацій, релігійних організацій, професійних спілок, благодійних організацій в Україні: від А до Я» - усе про легалізацію, державну реєстрацію громадських організацій, релігійних організацій, професійних спілок, благодійних організацій.

ПРАВА СТУДЕНТІВ У М. ХАРКОВІ ЯК ОСНОВА БОРОТЬБИ З КОРУПЦІЄЮ: ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ

Середа, 09 липня, 2008
Актуальні знання про права допоможуть подолати корупцію.

СТУДЕНТЕ, СКАЖИ, ЧОГО БАЖАЄШ?

Понеділок, 21 квітня, 2008
В травні побачить світ друковане інформаційно-довідкове видання "Права студентів у м. Харкові як основа боротьби з корупцією: теоретичні та практичні аспекти" в комплекті з електронною CD-бібліотекою "Громадська активність студентів: крок за кроком" в рамках Кампанії підтримки студентського самоврядування за підтримки Фонду розвитку демократії Посольства США в Україні. Наразі триває процес укладання посібника та бібліотеки.

НОВЕ ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНЕ ВИДАННЯ КОМІТЕТУ ПІДТРИМКИ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ “УЧАСТЬ ОРГАНІВ СТУДЕНТСЬКИХ САМОВРЯДУВАНЬ ТА ЇХ ОБ'ЄДНАНЬ У ФОРМУВАННІ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОЇ ТА МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ”

Понеділок, 21 квітня, 2008
Про «особливості» національної участі органів студентських самоврядувань та їх об'єднань у формуванні та реалізації освітньої та молодіжної політики та закордонну практику можна прочитати у новому інформаційно-аналітичному виданні Комітету підтримки студентського самоврядування

"СТУДЕНТСЬКИЙ ПАСПОРТ М. ХАРКОВА"

Середа, 02 квітня, 2008
Інформаційно-довідкове видання щодо отримання молоддю якісною вищої освіти та тотожної державної політики відносно соціального становлення та розвитку молодих громадян.

ПОСІБНИК(МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ) “ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ”

Четвер, 21 лютого, 2008
Посібник має на меті допомогу ініціативним групам, які мають намір створити студентське самоврядування у своєму навчальному закладі, лідерам студентського самоврядування, які прагнуть розвивати студентське самоврядування, щодо з’ясування суті, завдань, повноважень, порядку формування органів студентського самоврядування.

ІНФОРМАЦІЙНО-ДОВІДКОВИЙ ПОСІБНИК "ТВОЄ ПРАВО НА ПРАЦЮ"

Субота, 09 лютого, 2008
Ти - молода людина, що йде складним трудовим шляхом, або наближається до нього. Ринкові, соціально-економічні, особисті й інші плинні чинники завжди вливають на пошук тобою роботи, на саму працю та твою творчість, на навчання та відпочинок... Непересічне завдання держави в цілому та місцевої громади (органів місцевого самоврядування) - сприяти твоєму соціальному становленню та розвитку. Зокрема, пріоритетним напрямом такої турботи про тебе - державної молодіжної політик - є певні гарантії, права та можливості щодо праці та зайнятості.

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНА ЗБІРКА "СОЦІАЛЬНІ РОЛЬОВІ ТА ДІЛОВІ ІГРИ ДЛЯ ДІТЕЙ І МОЛОДІ"

Середа, 09 січня, 2008
Даний збірник є зібранням різних наукових і популярних праць про рольові та соціальні ігри, де можна знайти теоретичні роботи по ролях, що люди грають в житті, вплив цих ролей на зміну поводження.

ДОВІДНИК НОРМАТИВНО-ПРАВОВИХ АКТІВ ДЕРЖАВНОЇ МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ

Четвер, 03 січня, 2008
В довіднику систематизовано та надано основні нормативно-правові акти державної молодіжної політики в Україні, зокрема, щодо сприяння соціальному становленню та розвитку молоді, соціальної роботи з дітьми та молоддю, діяльності молодіжних громадські організації, а також головні програми по роботі з молоддю в Харківському регіоні.
  • 1

Конкурси

  • Конкурс "ВИПРОБУВАННЯ ДЛЯ ІННОВАТОРІВ"
  • Магістерська програма з прав людини і демократизації
  • EUBAM запрошує студентів на стажування
  • Український абітурієнтів запрошують на підготовчі курси з математики для адаптації до вимог польської системи вищої освіти
  • КОНКУРС НА УЧАСТЬ У "МАЙСТЕРНІ ГРОМАДСЬКОЇ АКТИВНОСТІ"

Опитування

Чи вважаєте Ви, що завдяки ЗНО вдалось ліквідувати корупцію щодо вступу у ВНЗ та витрати на вступ?