This version of the page http://www.studua.org/sections/orgsnews (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-08. The original page over time could change.
StudUA.org | Оголошення

Оголошення

30 СІЧНЯ У ЛЬВІВСЬКОМУ ІНСТИТУТІ МЕНЕДЖМЕНТУ ВІДБУДЕТЬСЯ ЛЕКЦІЯ З ПРОФОРІЄНТАЦІЇ

Понеділок, 15 грудня, 2008
Львівський інститут менеджменту запрошує школярів на лекції.

ФОРУМ МОЛОДИХ ПІДПРИЄМЦІВ

Понеділок, 24 листопада, 2008
Львівська обласна державна адміністрація Головне управління економіки Управління у справах сім’ї та молоді Львівський обласний молодіжний центр праці ВМГО “Всеукраїнський молодіжний центр працевлаштування” Агенція розвитку підприємництва жінок та молоді

МГО МОЖУТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У РОЗРОБЦІ ДОКТРИНИ МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ

П'ятниця, 21 листопада, 2008
Державний інститут розвитку сім’ї та молоді закликає лідерів та представників молодіжних громадських організацій взяти участь у розробці Доктрини молодіжної політики.

КОНГРЕС МОЛОДИХ РОДИН

П'ятниця, 21 листопада, 2008
6-7 грудня 2008 року молодь може взяти участь у фінальному заході програми "За збереження родини" - Конгресі молодих родин.

В УКРАЇНСЬКОМУ ДОМІ ПРОЙДУТЬ ВИСТАВКИ "ОСВІТА ТА КАР'ЄРА – ДЕНЬ СТУДЕНТА"

Четвер, 30 жовтня, 2008
13 - 15 листопада 2008 р. в Києві у приміщенні Центру ділового та культурного співробітництва "Український дім" відбудуться виставки "Освіта та кар'єра – День студента" та виставки закордонних навчальних закладів "Education abroad".

СТАВАЙТЕ ВОЛОНТЕРАМИ ТА ЗНАЙОМТЕСЬ З КУЛЬТУРОЮ ІНШИХ КРАЇН

Четвер, 30 жовтня, 2008
Німецька органіізація «Акція спокутування – служба справі світу» вже більш ніж 50 років пропонує можливість молодим людям познайомитись з культурою країн – учасниць проектів, розширити свої знання мов, а також надати допомогу та підтримку людям, яким вона справді потрібна.

V МІЖНАРОДНИЙ З`ЇЗД ПРЕДСТАВНИКІВ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ ТОВАРИСТВ ВНЗ

Четвер, 30 жовтня, 2008
Студентське наукове товариство імені О.А. Киселя та Товариство молодих вчених і спеціалістів Національного медичного університету імені О.О.Богомольця запрошують до участі у 5-му Міжнародному з`їзді представників студентських наукових товариств ВНЗ.
  • 1

Конкурси

  • Конкурс "ВИПРОБУВАННЯ ДЛЯ ІННОВАТОРІВ"
  • Магістерська програма з прав людини і демократизації
  • EUBAM запрошує студентів на стажування
  • Український абітурієнтів запрошують на підготовчі курси з математики для адаптації до вимог польської системи вищої освіти
  • КОНКУРС НА УЧАСТЬ У "МАЙСТЕРНІ ГРОМАДСЬКОЇ АКТИВНОСТІ"

Опитування

Чи вважаєте Ви, що завдяки ЗНО вдалось ліквідувати корупцію щодо вступу у ВНЗ та витрати на вступ?