This version of the page http://www.naverex.net/budVOLS.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-07. The original page over time could change.
Будівництво ВОЛЗ
  
+38(044) 585-93-39

 Волоконно-оптичні мережі
 Корпоративні мережі
  Будівництво ВОЛЗ
 Реєстрація доменів
 Хостинг
 Дата-центр
 Колокейшн
 IP-телефонія
 AS + PI
 Заявка на підключення для юридичних осіб

Будівництво ВОЛЗ

Майже 15 років компанія "Навігатор-Онлайн" займає міцні позиції на ринку інформаційних технологій та доступу до мережі Інтернет.
Навігатор-Онлайн має офіційний статус українського LIR (Local Internet Registry) від організації європейських провайдерів Інтернет RIPE (Resèaux IP Europeens).
Всю діяльність компанія "Навігатор-Онлайн" здійснює у правовому полі, що підтверджується відповідними ліцензіями.
Навігатор-Онлайн постійно займається розвитком своєї опорної  мережі по місту, створює і обладнує майданчики (точки присутності).

Компанія побудувала та продовжує розвивати власну волоконно-оптичну мережу. Загальна довжина волоконно-оптичної магістралі в м. Києві складає більше 100 км, при цьому сумарна довжина розгілкованих оптичних кабелів складає 200 км.

Окрім надання повного спектру Інтернет послуг "Навігатор-Онлайн" надає увесь спектр якісних послуг з монтажу та будівництва ВОЛЗ:

• Будівництво нової телефонної каналізації
• Докладка додаткових каналів в існуючу телефонну каналізацію
• Будівництво кабельних колодязів зв`язку (ККЗ)
• Виведення існуючих мереж із зони будівництва
• Перекладання старих та аварійних мереж за замовленням експлуатаційних організацій
• Прокладання мідних та волоконно-оптичних кабелів в існуючу телефонну каналізацію
• Монтаж муфт
• Зварювання оптичних волокон та т.п.

Для виконання робіт компанія має всю необхідну спеціалізовану техніку для будівництва: трактори, єкскаватори, маніпулятори. Всі роботи проводяться згідно правил та норм ДБН та ОП

Окрім того, "Навігатор-Онлайн" надає такі послуги:

• Розробка кошторисної документації
• Розробка проектів з прокладання кабелю зв`язку, будівництво телефонної каналізації

Також компанія провадить технічне обслуговування ліній ВОЛЗ як побудованих нашою компнією, так і тих, що побудовані іншими організаціями.

Здійснюємо роботи шляхом підвісу кабелю на опорах повітряних ліній зв'язку, опорах ЛЕП, опорах контактної мережі. Співробітники компанії виконують роботи і з монтажу внутрішньобудинкової розподільчої мережі, підключення абонентів до мереж операторів кабельного телебачення, а також роботи із зварювання оптичних волокон кабелю і монтажу устаткування.

Всі роботи виконуються сертифікованими фахівцями, що мають все необхідне обладнання. Для якісного зварювання використовуються зварювальні апарати Fugikura 50S та оптичні рефлектометри Yokogawa. Для проходження міжповерхових перекриттів застосовується технологія алмазного буріння з використанням установок фірми HILLTI DD.
Всі роботи і необхідні документи готуються нашою компанією погоджуються і завіряються (Погоджуються) з КМФ ПАТ «Укртелеком» і передаються Вам (Замовнику).
Ви можете замовити монтаж ВОЛЗ у нас, просто зателефонувавши на номер 585-93-39 або відправивши заявку на нашу електронну адресу
manager@naverex.net. Наші фахівці проконсультують Вас з усіх питань, а також допоможуть визначитися з тим, що саме потрібно для вирішення Ваших задач.