This version of the page http://k2.ua/ua/serials/cyganochka/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-07. The original page over time could change.
Телеканал К2
Телепрограма |  ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
07 с╕чня 2013
Див╕ться ввечер╕
К╕нопоказ
Сер╕али
Ф╕льми
Про нас
Наш канал
Обличчя каналу
Новини каналу Програми К╕нопоказ Про нас
Сер╕али
Циганочка з виходом

мелодрама


Циганська д╕вчинка Л╕г╕та чудово танцю╓. Вона живе з мачухою, батьком ╕ двома зведеними сестрами. Батько Л╕г╕ти потрапля╓ до боргово╖ кабали до циганського барона. Син барона хоче одружитися з Л╕г╕тою. Батько погоджу╓ться в╕ддати Л╕г╕ту за борги, але вес╕лля зрива╓ться. Л╕г╕т╕ вда╓ться по╖хати на танцювальний конкурс, про який вона так мр╕яла. Л╕г╕та вигра╓ конкурс, ╕ на не╖ зверта╓ увагу в╕домий московський балетмейстер ╤ван Голов╕н.


Повернувшись з конкурса додому, Л╕г╕та змушена в╕дпрацьовувати борг барону зам╕сть батька, який захвор╕в. За завдавнням барона вона вируша╓ до Москви та потрапля╓ до танцювального колективу Голов╕на. В╕н у цей час збира╓ться одружитися з сол╕сткою свого колективу Ольгою. Незабаром до Москви при╖здить сестра Л╕г╕ти Сандра. Вона дуже заздрить сестр╕. Талант Л╕г╕ти розкрива╓ться все яскрав╕ше. М╕ж Л╕г╕тою ╕ Голов╕ним спалаху╓ справжн╓ почуття. Чи зможе нер╕вне кохання перемогти обставини ╕ подарувати щастя закоханим?


Режисер: Олекс╕й Рудаков
У ролях: Лаура Кеосаян, Серг╕й Горобченко, ╤ван Рудаков, Олександр Самойленко, ╤гор Золотовицький, Теона Дольникова, Марина (Мар╕я) Пол╕цеймако, ╢вген╕я С╕монова, Михайло Жигалов, Тамара Череповська, Наталя Гудкова, Костянтин Карас╕к

Рос╕я, 2008

Телебачення для вс╕╓╖ родини