This version of the page http://www.goldenbyte.org/ua/general_partner (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-07. The original page over time could change.
Золотой байт | Партнери
Ua Ru
Організатор
  • Всеукраїнський чемпіонат комп'ютерних талантів Золотий Байт 5 стартував!

    Вже п'ятий рік Комп'ютерна Академія ШАГ збирає найталановитіших студентів з усієї України спробувати свої сили в ІТ-чемпіонаті! Реєструйся та перемагай!

  • Призовий фонд чемпіонату Золотий Байт в цьому році становить 500 000 гривень!

    Сертифікати на навчання, поїздка в Силіконову долину, ноутбуки, новий iMac, планшети, монітори і ще безліч дивовижних призів чекає на переможців чемпіонату!

  • Виграй поїздку до Кремнієвої Долині - один з головних призів Чемпіонату!

    Мрієте побувати у самому серці всієї IT-індустрії? Поспілкуватися з кращими людьми цієї сфери, побувати в офісах компаній-лідерів? Тоді швидше реєструйтесь і перемагайте!

Партнери

Microsoft Corporation - одна з найбільших транснаціональних компаній з виробництва програмного забезпечення для різного роду обчислювальної техніки - персональних комп'ютерів, ігрових приставок, КПК, мобільних телефонів та іншого, розробник найбільш широко поширеною на даний момент в світі програмної платформи-сімейства операційних систем Windows. Корпорація Microsoft є виробником широкого спектру програмного і апаратного забезпечення, популярність і довіру в усьому світі їй принесли в першу чергу операційні системи сімейства Windows, а також програми для роботи з документами сімейства Microsoft Office. Сьогодні корпорація виробляє безліч нових перспективних продуктів: комплекти серверних програм, ігри, засоби розробки програм, а також ігрові консолі XBOX.


Adobe є світовим лідером у сфері цифрового маркетингу та створення цифрових мультимедійних матеріалів. Наші інструменти та послуги дозволяють користувачам створювати цифровий контент високого рівня, розміщувати його з використанням різних засобів і пристроїв, постійно оцінювати і вдосконалювати його, досягаючи кращих результатів у бізнесі. Ми допомагаємо своїм клієнтам створювати, управляти, оцінювати та перетворювати в гроші їх цифровий контент з використанням будь-яких каналів і цифрових пристроїв.

Adobe допомагає творчим професіоналам, видавець, розробникам і бізнесменам у створенні, просуванні та продажу їх цифрового контента в будь-якому середовищі.


Інком вже багато років поспіль утримує лідерство на українському ринку інформаційних технологій. Ось чому Інком неодноразово ставав флагманом багатьох змін у принципах ведення бізнесу та подає приклад того, як може домагатися успіху компанія відкрита, прозора і соціально-відповідальна. Сьогодні Інком - визнаний лідер, першість підтверджують: унікальні, інноваційні розробки, успішно реалізовані проекти по всій Україні, більше 1600 кваліфікованих фахівців, 30 філій, що забезпечують високоякісну підтримку та обслуговування на местах.Основа успіху компанії - команда висококласних фахівців: консультантів, інженерів, фахівців по продажам.Інком постійно працює над внутрішніми процесами. Як ніхто інший, компанія розуміє важливість грамотної внутрішньої організації для конкурентоспроможності бізнесу. Тому компанія трансформується і адаптується в нових умовах, підлаштовуючись під нові етапи, як в її розвитку, так і в розвитку ринку.

Отже, лідерство Інком стоїть на чотирьох стовпах: високопрофесійний персонал компанії, знання ринку, територіальне покриття, а також готовність і здатність швидко ізменяться.Одним з найважливіших завдань, що стоять перед Інком, є необхідність зберігати накопичений досвід і знання. У цьому процесі задіяні всі бізнес-одиниці, починаючи з департаменту з продажу та закінчуючи логістичної службою. Кожен процес відточується, перевіряється й фіксується для того, щоб працювати оперативніше, ефективніше, качественней.азвітіе інтелектуального потенціалу компанії відбувається за рахунок постійного підвищення кваліфікації, а також індивідуального професійного та особистісного розвитку співробітників за допомогою внутрішніх ресурсів Інком, а також із залученням зовнішніх тренінгових агенцій .


Intel Corporation - американська корпорація, що виробляє широкий спектр електронних пристроїв і комп'ютерних компонентів, включаючи мікропроцесори, набори системної логіки (чіпсети) та ін Штаб-квартира - у місті Санта-Клара, штат Каліфорнія, США. Intel - найбільший в світі виробник мікропроцесорів. Крім мікропроцесорів, Intel випускає напівпровідникові компоненти для промислового та мережевого обладнання. Intel внесла істотний внесок у розвиток комп'ютерної техніки. Крім дослідницької діяльності, Intel здійснює цілий ряд успішних програм в області корпоративної соціальної відповідальності, особливо в сфері шкільної та вузівської освіти, зокрема працює з вузами з метою підвищити кваліфікацію серед студентів і викладачів за напрямками наукових досліджень, а також в області технологічного підприємництва. В цілому, діяльність корпорації в галузі освіти спрямована на підвищення рівня інститутів, зацікавлених в розробці та просуванні сучасних освітніх технологій.


Корпорація InterSystems, визнаний лідер в області розробки ПО, заснована в 1978 р. Оборот компанії в 2011 р. склав $ 385 млн. Офіси у 26 країнах світу, штаб-квартира в Кембриджі, США. Більше 1500 партнерів, серед них Epic Systems, Fiserv, GE Healthcare, Siemens Medical та ін.
Московська філія працює в країнах СНД і Балтії. Більше 80 компаній-партнерів, серед них СП.АРМ, ПрограмБанк, Корус-Консалтинг. Клієнти: ПФР, ГИБДД МВС РФ, ВЦЕРМ МНС РФ, СКЦ ФМБА РФ та ін.
Базові технології InterSystems: СУБД Caché, інтеграційна шина Ensemble, BI-платформа DeepSee, технологія обробки неструктурованої інформації iKnow.
InterSystems TrakCare LAB - повнофункціональна ЛИС для автоматизації як невеликих лабораторій, так і великих лабораторних комплексів зі складними виробничими процесами. Більше 400 впроваджень по всьому світу, в тому числі в Австралії, Великобританії, Італії, Іспанії, ПАР і Росії.
InterSystems HealthShare - інноваційний продукт для створення регіональних і національних систем обміну медичною інформацією та формування єдиної ЕМК. проекти реалізовані в США, Нідерландах, Швеції, Шотландії.


Happy Farm - бізнес-інкубатор, який надає послуги бізнес-девелопменту для стартап-команд (або компаній), а також передбачає подальше супроводження та залучення інвестицій в стартап компанії.

Мета бізнес-інкубатора - пошук та комерціалізація нових технологій і розробок в сфері інформаційних технологій.

Головні передумови створення бізнес-інкубатора Happy Farm:

Динамічний розвиток ІТ-галузі. Україна посідає четверте місце в світі за кількістю сертифікованих програмістів. Обсяг ІТ-ринку України в 2011 році склав € 1,3 млрд, в 2012 році прогнозується його зростання на 10-15% відсотків.

Проведення Всеукраїнського конкурсу інноваційних проектів «Інноваційний прорив» (з 2009 року). Завдяки конкурсу була сформована велика база проектів, зібрані і проаналізовані дані про найбільш перспективних і затребуваних галузях для їх розвитку, отримані позитивні відгуки експертів і учасників конкурсу про якість проектів. За час існування конкурсу в ньому взяла участь майже тисяча інноваційних проектів, переважно в напрямках: ІТ і телеком, енергетика, біотехнології, ресурсозберігаючі технології.


Веб-студія «Стерлінг» - це компанiя, що динамічно розвивається та працює на ринку надання послуг по створенню, супроводженню та рекламі сайтів в інтернеті

Мета компанії - надати клієнту якісні послуги в мінімальний срок.Ми цінуємо своїх клієнтів і економимо їх час, намагаємося знайти до кожного індивідуальний підхід, пропонуючи найбільш оптимальні способи вирішення поставлених завдань - в цьому основна причина нашої довгострокової і успішної роботи. У нас невеликий і дружний колектив, який постійно розширюється, співробітники проходять навчання і підвищують свою майстерність. Нашими клієнтами є багато компаній з самих різних сфер діяльності, від продажу сільськогосподарської техніки до банківської справи. Кожному клієнту гарантовано ефективне і грамотне рішення поставлених завдань, з урахуванням специфіки його діяльності.

Генеральні партнери
Зміна паролю:
Зберегти
Відміна
Вiдновлення паролю:
Ок
Відміна
Реєстрація
  • Чоловіча
  • Жіноча
  • NoSQL Експерт
  • Windows Jazz
  • Windows Phone Jazz
  • Веб-майстер
  • Кібермайстер
  • Кліпмейкер
  • Магістр проектів
  • Мобільні технології
  • Навігатор мереж
  • Папарацці
  • Юний Джедай
  • Вінниця
  • Дніпропетровськ
  • Донецьк
  • Запоріжжя
  • Київ
  • Луганськ
  • Львів
  • Маріуполь
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Харьків
Пароль
Пароль щё раз
Адреси в соцмережах
Зареєструватися