This version of the page http://www.harchovyk.com/content (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-05. The original page over time could change.
Статті
Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
ГоловнаСтатті
Пошук за тегами
Пошук за тегами
Пошук тега:
260 - всього тегів у розділі
Вся інформація, яка містить тег:
Рис

Популярні теги активного розділу
  • обладнання холодильне1
  • прес84
  • молоко81
  • хліб180
  • сік51
  • тістоміс17
Шукайте інформацію за тегами розділів:

Всі теги торгового майданчика 649
Всі теги каталогу учасників 452
Всі теги новин 231
Всі теги статей 260
Рубрикатор
Рубрикатор
Виставки
Виставки
Вино і виноробство

7-9 лютого 2013 року

м.Одеса, Морвокзал,
XIII Міжнародна виставка
"ПРОДІндустрія"

20-22 лютого 2013 року

ХV міжрегіональна cпеціалізована виставка,
Україна, м.Вінниця, вул. Соборна,68
WorldFood Ukraine

30 жовтня - 01 листопада 2013 р.

«МВЦ» Броварський проспект 15, Київ, Україна ,
XVI міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв
 
Пошук
Пошук
1 2 3 4 ... 31   наступна>
28.12.2012р.

Дріжджові екстракти як альтернатива глутамату натрію

Для створення смакоароматичної бази гастрономічних продуктів вітчизняна харчова промисловість протягом багатьох років наполегливо пропонувала отримані штучним способом рибонуклеотиди, глутамат натрію та ідентичні натуральним ароматизатори, які належать до топ-нот.

 
18.12.2012р.

Термостатні молочні продукти від компанії «Юрія»

У зв’язку з проблемами на сировинному ринку виробництво готової молочної продукції дедалі більше концентрується у великих підприємствах, які вкладають значні кошти в модернізацію виробництва, мобільно реагують на зміни кон’юнктури ринку, постійно розширюють свій асортимент і ринок збуту.

 
18.12.2012р.

Вперше в Україні: яловичий колагеновий білок

Чотири роки тому на вітчизняному ринку з’явився новий продукт «Геліос-11» – високомолекулярний натуральний волокнистий яловичий білок, який отримують із очищеної колагеновмісної сировини за спеціальною технологією, розробленою компанією «Томіг» під керівництвом Михайла Тегзи.

 
17.10.2012р.

Хвала вину

ТМ «Золота Амфора»: нове слово в українському виноробстві

 
09.10.2012р.

Нова фал-стрічка для маркування варених ковбас

Технологія маркування варених ковбас за допомогою фал-стрічки відома з часів колишнього Союзу. Її переваги – у низькій собівартості виробництва. Мала вона й недоліки –була виготовлена з паперу, який при контакті з м’ясним фаршем змінював колір, малюнки й надписи втрачали чіткість. Фахівці пророкували заміну цієї технології на сучаснішу, однак вона виявилася «живучою», бо того потребував ринок.

 
21.08.2012р.

Як захистити виробництво від птахів

До списку різномантіних шкідників, які заважають діяльності харчових підприємств, як не дивно, входять і птахи. Залітаючи у виробничі приміщення, склади, вони створюють антисанітарні умови, залишаючи пір’я, послід, а також переносять різноманітні хвороби. У Європі за нормами HACCP захист від пернатих шкідників є обов’язковою вимогою для кожного харчового виробництва.

 
10.08.2012р.

Допоміжні речовини для виробництва цукру

Виробництво цукру в Україні скоротиться до 1,8 млн тонн, що на 22,8% менше порівняно з сезоном 2011–2012 рр. Але це не створить проблем для вітчизняного ринку.

 
02.07.2012р.

Нержавіюча сталь для обладнання – на вибір клієнта

1

Нержавіюча сталь, як і скло та деякі синтетичні матеріали, відповідає високим гігієнічним, естетичним і токсикологічним вимогам, тому вони практично незамінні для виготовлення обладнання для виробництва, збереження і транспортування харчових продуктів.

 
15.06.2012р.

Смак, аромат, колір, текстура...

Ті й інші характеристики в кінцевому результаті визначають якість продукту. Особливо це актуально тепер, коли технологи стикаються з проблемами, пов’язаними зі зниженням якості тваринної сировини, а також із використанням у складі рецептур рослинних білкових препаратів та інших добавок.

 
15.06.2012р.

Усе, що потрібно, очистять бактерії

Консерватизм – риса, притаманна багатьом з нас. Вона має свій позитив, оскільки допомагає зберігати традиції. З іншого боку, проява консерватизму є гальмом на шляху прогресу у сферах життєдіяльності суспільства. Розглянемо саме цей його бік.

 
13.06.2012р.

Виробництво і картонні тенденції

Останніми роками картон є найпоширенішим видом пакувального матеріалу і, як зазначають фахівці цього сегмента ринку, вітчизняна пакувальна промисловість здатна задовольнити попит на картонну упаковку. Попит на споживчу і транспортну упаковку зумовлений тим, що зараз виробники приділяють значну увагу не лише якості продукції, а й якості упаковки, її дизайну, екологічності тощо. А можливість багатоколірного друку на картонній упаковці забезпечує впізнаваність запакованим виробам.

 
12.06.2012р.

«Citri-Fi» - нові можливості у виробництві сиру кисломолочного та...

Компанія «Картсистеми» пропонує новий продукт – харчові цитрусові волокна «Citri-Fi», виробництва компанії «Fiberstar» (США).

 
17.05.2012р.

Екологічна упаковка з Європи

Упаковка для сиру є не менш важливою складовою, ніж інгредієнти. Саме пакування допомагає зберігати продукцію та захищає її від шкідливого зовнішнього впливу. Найпопулярнішим видом пакування для сирів є плівки та термоусадні пакети.

 
11.05.2012р.

Харчова промисловість – джерело енергоресурсів

Одним зі шляхів підвищення ефективності й конкурентоспроможності підприємств харчової й переробної промисловості є раціональне використання біоенергетичного потенціалу, що міститься в органічних відходах.

 
11.05.2012р.

Роль дизайну упаковки

Особливістю нинішнього ринку, в тому числі м’ясопродуктів є наявність бренда з нестандартними, креативними рішеннями.

 
10.05.2012р.

Коптильні «Олвіт» – зроблено в Україні

На процес копчення м’ясних виробів впливає багато чинників: якість вихідної сировини, і знання технологій виробництва, а також вибір обладнання. Воно має бути надійним, продуктивним, а процес – автоматизованим.

 
27.04.2012р.

Сировиробництво без відокремлення сироватки

На сьогодні актуальною проблемою вітчизняного ринку є дефіцит якісної молочної сировини. Частково вирішити цю проблему можна завдяки технології виробництва сирів та сирних продуктів без відокремлення сироватки. Передусім, йдеться про такі види сирів, як напівтвердих типу «Галицький», м’яких типу «Фета», м’яких з пліснявою типу «Камамбер».

 
19.04.2012р.

Орієнтир – надійність

На вітчизняному ринку підприємство «Ремдеталь» відоме як виробник надійних одногвинтових насосів. Їх використовують підприємства харчової та інших галузях промисловості для перекачування густих і в’язких рідин.

 
18.04.2012р.

Альтернатива штучним інгредієнтам

Штучні добавки хоча й економічно вигідніше використовувати, але вони не забезпечать продукти харчування корисними властивостями й якісними характеристиками. Відносно новим для нашого ринку є натуральне сушене м’ясо, яке, власне, і надасть продукції натурального смаку, кольору і аромату, збагатить його поживними речовинами та вітамінами.

 
13.04.2012р.

Вітчизняна самоклейка етикетка:місце народження – компанія «ЕККО»

Етикетка – це і обличчя товару, і його паспорт, і надійна реклама. Саме тому виробники продукції замовляють етикетки привабливого дизайну, з усією необхідною інформацією про склад продукту, місце і дату виробництва, термін придатності і, за необхідності, про особливості використання. Крім того, етикетка має відповідати ще такій вимозі: її нанесення не повинно гальмувати виробничий процес. Із цією метою й були винайдені самоклеючі етикетки, які наносять на вироби за допомогою етикетувальних автоматів.

 
1 2 3 4 ... 31   наступна>
 


*********
Останні новини
Останні новини
Двом українським агропідприємствам обмежили доступ на російський ринок
02.01.2013р.

Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного...

З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!
28.12.2012р.

Український харчопром: підсумки 2012
26.12.2012р.

Рік, що минає, був непростим для українського...

З початку року виробництво соняшникової олії в Україні зросло на 20%
26.12.2012р.

У січні-листопаді поточного року виробництво...

Вітаємо виставкову компанію «Акко Інтернешнл» з 20-річчям
25.12.2012р.

25 грудня виставкова компанія «Акко Інтернешнл», яка...

 
 Реклама: уаз сервис оклейка автомобиля плёнкой ремонт авто в минске | игрушки наруто торт из памперсов купить каталог мягких игрушек | Высококачественные ЖБИ на взаимовыгодных условиях. бетон в Киеве с доставкой.
Елітний пакет порталу Реклама на порталі Комерційні новини та статті на порталі Карта сайту
При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.
Новини
Статті
Торговий майданчик
Каталог учасників
Пакети порталу
Реклама на порталі
Реклама в газеті
Передплата газети
Теги
© 2008—2012 HARCHOVYK.com. Всі права захищені.
Контактна інформація
Реклама на порталі
RSS-канали порталу
Створення сайту - Веб-студія “Бренд-А”