This version of the page http://www.eridon.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-04. The original page over time could change.
Ерідон: Співпраця, яка гарантує успіх! | Новини:
 
ЛІДЕР РИНКУ ОБОРОТНИХ ЗАСОБІВ ДЛЯ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА
укр
  • рус
  • eng

Новини:

2012.12.21

Щиро вітаємо з Новим 2013 Роком та Різдвом Христовим!

Шановні партнери, колеги та друзі!

Від щирого сердця вітаємо Вас з Новим 2013 роком та Різдвом Христовим.

Детальніше >>
 
2012.10.16

Компанія «Ерідон» провела польовий семінар в Житомирській області

16 жовтня 2012 року в с. Ярешки, Андрушівського р-ну., Житомирської обл. на землях ТОВ «Укр-Агро РТ» відбувся польовий семінар, організований компанією «Ерідон».

Тема семінару: «Технологічні особливості вирощування кукурудзи та соняшника від французької компанії R.A.G.T. Semences, нові гібриди кукурудзи та соняшника від компаній Pioneer та DeKalb».

Детальніше >>
 
2012.10.13

13 жовтня виповнюється 19 років з дня заснування компанії «Ерідон»

Протягом 19 років компанія «Ерідон» намагається збагачувати українські аграрні традиції, доповнюючи їх провідним європейським досвідом та високою якістю сільськогосподарської продукції на усіх етапах її виробництва.

Детальніше >>
 
2012.10.04

Компанія «Ерідон» провела польовий семінар в Кіровоградській області

4 жовтня 2012 року в Добровеличківському районі, Кіровоградської області пройшов польовий семінар, організований компанією «Ерідон», в якому взяли участь представники таких компаній: R.A.G.T. Semences, Pioneer, DeKalb, Syngenta, Limagrain, Cheminova.

Детальніше >>
 
2012.09.18

Компанія «Ерідон» провела польовий семінар в Вінницькій області

18 вересня 2012 року відбувся польовий семінар на території господарства АКПП «Золота Нива», що знаходиться в с. Балабанівка, Оратівського р-ну, Вінницької області.

Тема семінару: «Новітні генетичні рішення від R.A.G.T. Semences, Pioneer, DeKalb, Syngenta, Euralis Semences».

Детальніше >>
 
2012.07.06

Компанія «Ерідон» провела польовий семінар в Житомирській області

04.07.12 на базі ПСП «Україна», с. Почуйки, Попільнянського району, Житомирської області, під вже знайомим нам гаслом «Співпраця, яка гарантує успіх!» — відбувся робочий семінар для керівників і агрономів господарств прилеглих районів Київської та Житомирської областей.

Детальніше >>
 
2012.06.01

«Ерідон»: Успіх гарантовано!

Ось і настала гаряча пора посівної. По всій країні вже киплять весняно-польові роботи на ланах. Для успіху дуже важливо не лише те, як обробляють землю, але й яким насінням сіють, які добрива застосовують та безліч інших факторів.

финансы работа

І саме «Ерідон» допомагає агрокомпаніям виходити на вищі технологічні рівні й досягати оптимальних результатів. Прикладів цьому багато, узяти хоча б «Докучаєвські чорноземи» з Полтавщини та «Сварог Вест Груп» із Поділля.

Детальніше >>
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 6