This version of the page http://www.kontrakt.ua/uk/o-banke/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-02. The original page over time could change.
Про банк
Заставне майно
Акції

Про банк

"Контракт" – відкритий та прозорий банк, який стабільно працює на банківському ринку України з 1993 року. Пріоритет діяльності банку – розвиток сегменту малого та середнього бізнесу.

"Контракт" не залежить від міжнародних груп та політичних сил, тому меншою мірою, аніж інші банки, піддається впливу зовнішніх економічних та політичних віянь, зберігаючи власну надійність та стабільність.

"Контракт" – банк легких та персональних рішень. Не будучи великим багаторівневим банком, "Контракт" пропонує клієнтам низку переваг, які дають можливість здійснювати більш прогнозовану та успішну діяльність.

"Контракт" – це банк, де кожен клієнт має можливість взаємодіяти з менеджерами вищої ланки. Банк допомагає своїм клієнтам досягати поставлених цілей, використовуючи практичні фінансові інструменти та знання провідних експертів банку. Невеликі масштаби банку "Контракт" дозволяють ефективно працювати, зберігаючи швидкість здійснення фінансових операцій та прийняття рішень, надаючи персональне обслуговування, яке орієнтоване на індивідуальні потреби клієнтів банку.