This version of the page http://www.gismeteo.ua/ua/en.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-01. The original page over time could change.
GISMETEO.UA: Погода для душі
Вирізуйте з нами

Інформація

  • Про проект
  • Інформація для WEB
  • Про рекламу на сайті
  • Часті питання (FAQ)
  • Гостьова книга
  • Мапа сайту
  • Контакти

Погода

Какая сейчас погода?
Отмена

Київ

Київська областьУкраїна

Сильна хмарність
+1°C
+34°F
4м/с
9миль/год
14
З
749мм рт.ст.
999гПа
29д. рт. ст.
69%

Погода для душі

Популярна виконавиця власних пісень Олена Неклюдова розповіла про те, яку роль погода і навколишній світ грають у її творчості.

 

- Олена, ваші пісні чимось нагадують радянські шлягери, коли із теми природної стихії народжувався хіт, а такі пісні, як "Три білих коня", "А сніг йде" і.т.д. люблять до цих пір. Чому, як ви думаєте, такі пісні довго живуть?

- Простота завжди приваблива. Зараз дуже багато артистів намагаються відповідати західним стандартам, абсолютно забуваючи про те, що у нас інший менталітет, що російські люди люблять прості, душевні пісні, тому вони тягнуться до їх щирості і чистоти. До того ж вони створювалися не для продажу. Коли слухаєш такі пісні, зрозуміло, що вони писалися з душею, з талантом. Тому я і записала ретро-альбом «П'ять поколінь», куди увійшли мої найулюбленіші пісні - старі радянські шлягери. Я сама його слухаю з задоволенням. Він нагадує мені про маму, яка чудово співала. Про будинок, де завжди були платівки. Вони нагадують про світло, добро, наївності. Цього дуже не вистачає нам у нашому сучасному світі, де люди стали ділитися на «потрібних» і «непотрібних», і де, на жаль, чистоти відносин мало.

- У ваших власних творах багато «погодної» романтики. Напевно якась конкретна історія послужила приводом для написання таких пісень як «H2О», «Вітер романтики», «Мріючи про літо»?

- Дійсно, з кожною піснею пов'язана певна «історія». Пісня «Я чекаю» була написана, коли я побачила дуже рідкісне явище - дві веселки на небі. Це символ окриленості душі, відчуття польоту, такого відчуття повноти життя, яке вже не можна висловити словами - тільки музикою. «Н2О» дуже філософська пісня, про зв'язок стихій і, звичайно ж, про кохання, без якого наш світ просто б припинив існувати. «Мріючи про літо» - ця пісня написана, щоб нагадати, що щастя завжди поруч, потрібно лише тільки бути уважним. Як казав герой Тома Хенкса у фільмі «Термінал»: «Ви трохи далекоглядні». Так от я б хотіла, щоб всі мої слухачі стали трошки короткозорі і побачили те, що їх оточує.

- А які у вас стосунки з природою в повсякденному житті? В одному зі своїх інтерв'ю ви згадували, що йогою займаєтеся, а на свіжому повітрі не практикуєте?

- На свіжому повітрі займатися йогою дуже здорово, мені дуже подобається іноді вирватися за місто, на дачу. На жаль, через щільний графік виходить не так часто, як хотілося б. Зазвичай я займаюся по вечорах. І особливо люблю - перед виступом. Це допомагає сконцентруватися і налаштуватися на потрібний лад. Взагалі все почалося з того, що у мене заболіла спина. Я захоплювалася танцями і пошкодила поперек. Саме тоді я вирішила спробувати йогу. І так мене цей процес затягнув! Ця гімнастика дуже допомагає зберігати фізичну і психологічну форму, розвиває і силу волі, і силу думки, знімає напругу. Це все дуже допомагає мені в професії. Але найголовніше, щоб у душі було свято, і тоді навколишня дійсність буде тільки радувати. Ми самі створюємо те, що навколо нас, навіть погоду.

 

Поліна Павлова

Наші проекти

  • Мобільні додатки
    Windows Phone
    iPhone & iPod Touch
    Android
    Windows Mobile
  • Радар
    Прогноз опадів та гроз
    на картах.
  • Браузерні розширення
    Google Chrome Extension
    Opera Plug-In
    Opera Speed Dial
    Mozilla Firefox Extension
  • Сніжинки
    Піднімають настрій