This version of the page http://www.berdichev.biz/content/view/8749/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-01. The original page over time could change.
Сайт Бердичев Деловой. Горячие новости, фотографии и общение - Народний депутат України Анжеліка Лабунська допомагає у розбудові бердичівської медицин Skip to content

кристалл холл, независимые новости, Сидихин Евгений, Бритни Спирс, Киев цена Москвич 401

Купить товары в Бердичеве!

Настройки
Вы находитесь на:

Увага! Сайт www.berdichev.biz шукає цікавих співрозмовників! 300 гривень у місяць!

Шановні відвідувачі. Адміністрація сайту www.berdichev.biz разом з благодійним фондом «ЛАВ» проводять акцію «Спілкування заради вирішення проблем міста Бердичева». Акція діє з 1 січня 2013 року по 31 грудня 2013 року. У ході акції кожний відвідувач може виграти щомісяця 300 гривень за найбільшу кількість мотивованих, аргументованих та розумних коментарів під новинами на нашому сайті.

30 грудня 2013 року три найактивніших учасника акції, які найбільше перемогли у щомісячному розіграші 300 гривень, отримають цінні подарунки від благодійного фонду «ЛАВ».

У той же день ще три відвідувача-коментатора отримають цінні подарунки, як переможці конкурсу читацьких симпатій, від адміністрації сайту www.berdichev.biz. Вони будуть обрані за результатами голосування відвідувачів на сайті.

Спілкуємось розумно! Спілкуємось цікаво! Спілкуємось культурно!


Бердичев Деловой
Народний депутат України Анжеліка Лабунська допомагає у розбудові бердичівської медицин
Рейтинг: / 4
ХудшаяЛучшая 
06.12.2012
Для пересічних громадян Бердичева вибори скінчилися вже давно, та їх довіра до новообраного народного депутата Верховної ради України Анжеліки Лабунської не дає спокою не тільки політичним опонентам нашого нового депутата, але й самій Анжеліці Вікторівні. Серед багатьох своїх професійних справ вона завжди знаходить час для роботи на окрузі, допомагаючи у вирішенні нагальних проблем людей. Як повідомила редакції газети «Бердичів Діловий» прес-служба народного депутата України Анжеліки Лабунської, вона крок за кроком допомагає розбудові бердичівської медицини.

Так на днях до Бердичівської міської лікарні було доставлено сто нових матраців для стаціонару. Ця невелика допомога надана в рамках постійного діалогу Анжеліки Вікторівни Лабунської з очільниками охорони здоров’я округу, та системного підходу до вирішення проблем охорони здоров’я у Бердичеві.

Вже більше місяця на користь хворих мешканців Бердичева використовується ще один подарунок Анжеліки Лабунської - електроніж ЕХВЧ-200 з комплектом електродів. Він призначений для різання, монополярної і біполярної коагуляції м'яких тканин організму струмом високої частоти при проведенні хірургічних операцій в умовах операційних приміщень медичних установ. Області його застосування: гінекологія, загальна хірургія, травматологія, косметологія, мікрохірургія.

Цей апарат вартістю 9 420 гривень був дуже потрібен урологічному відділенню Бердичівської міської лікарні, щоб медики могли більш якісніше та досконаліше надавати медичну допомогу хворим. І Анжеліка Лабунська оперативно відреагувала на прохання представників бердичівської медицини – апарат вже працює на благо людей.

Про сам апарат та його можливості нам радо погодився розповісти завідуючий урологічним відділенням Бердичівської міської лікарні Хилюк Сергій Васильович: «Високочастотний електрохірургічний апарат ЕХВЧ-200 (або як ще його називають електроніж) потужністю 200 КВт, який подарувала для нашого відділення депутат Верховної ради Анжеліка Лабунська, насамперед відкриває перед нами нові можливості. Чому? Тому що тепер ми маємо змогу робити коагуляцію на сечовому міхурі. Наприклад, в людини кровить пухлина. Ми просто заходимо сестоскопом в сечовий міхур, заводимо туди електроди цього апарата, і вже всередині спиняємо кровотечу. Раніше ми цього зробити не моги. У нас часто трапляються маленькі операції на чоловічих статевих органах – кандіоми, папіломи чи ще якісь пухлини тепер легко ліквідуються за допомогою цього апарату. Також якщо є камінці нижньої третини сечового міхура в сечоводі, ним можна розсікти вічко сечоводу і дати кращий відхід сечі та вихід конкременту з вузького місця. Це є основні можливості високочастотного електрохірургічного апарату ЕХВЧ-200 саме як коагулятора. Друге його використання можливе у якості електроножа. Тобто його можна використовувати в великій операційній для того, щоб робити доступ на операційному полі безкровним методом – адже він ріже тканину і коагулює одночасно. Раніше було як: скальпелем розсік, а потім ще й пінцетом припалив. З цим апаратом такого більше робити не потрібно, оскільки при порізі тканина не кровить, бо судини одразу коагулюються. Апарат сам по собі універсальний, оскільки може використовуватися в різних сферах медицини: в урології, хірургії, гінекології та навіть в акушерстві. Такий самий електроніж стоїть в операційній нашої міської лікарні, де з ним працюють не тільки хірурги, але й лори з окулістами. Та його одного замало на таку велику кількість хворих з різних відділень. Високочастотний електрохірургічний апарат ЕХВЧ-200 має широкий спектр застосування, і ми можемо користуватися ним і в операційній, і безпосередньо у відділенні. Загалом зараз всі маніпуляції на сечовому міхурі, які можуть дати кровотечу, йдуть у супроводі цього апарату.

- По своїй суті апарат надзвичайно простий в експлуатації, він навіть заземлення не потребує, – продовжує свою розповідь завідуючий, - таких операцій, які проходять з застосуванням електроножа, ми проводимо десь близько шестидесяти в рік – так що можете уявити, наскільки він необхідний нашому відділенню. Навіть маленькі поліпи жіночої уретри (маленькі пухлинки, які не дають нормального відтоку сечі), що буває серйозно турбують жінок, можна легко видалити з його допомогою. Таких поліпів гінекологи виявляють багато у Бердичеві, та раніше такі жінки залишалися без допомоги, тому що ми їх видалити не могли. Загалом всі мілкі пухлини сечового міхура (до одного сантиметра) можна ліквідувати за допомогою цього апарату, просто коагулювавши їх. Так само цей апарат можливо використовувати для лікування проблем зі шкірою: бородавки і різноманітні попіломи теж легко видаляються безкровним методом.

Життя продовжується, але проблем не меншає. І знову бердичівській медицині потрібна допомога, тепер вже для самих важливих пацієнтів – новонароджених бердичівлян. Керівництво Бердичівської лікарні звернулось до Анжеліки Лабунської з проханням надати фінансову допомогу на придбання двох флаконів препарату «Інфрасурф» для глибоконедоношених дітей вартістю 11 600 гривень. Цей препарат допомагає легеням недоношених діточок почати працювати у повному обсязі. Відсутність цього препарату у акушерському відділенні Бердичівської ЦМЛ може привести до жахливих наслідків.

І знову материнське серце Анжеліки Лабунської не має спокою – вона вже віддала усі необхідні розпорядження, щоб у найближчий час кошти на придбання двох флаконів препарату «Інфрасурф» надійшли на банківський рахунок Бердичівської міської лікарні.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ за матеріалами прес-служби народного депутата України Анжеліки Лабунської





БЕРДИЧІВ ДІЛОВИЙ
 

Добавить комментарий

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення.


< Пред.   След. >
Назад
















ПРАЗДНИКИ

МЕНЮ САЙТА

Доска объявлений
Главная
Вход и регистрация
Карта сайта
Криминальные новости
Бердичевские курьезы
Я репортер!
Контакты
Расписание поездов и электричек
Форум
Города Украины
Телефонный справочник предприятий и организаций Бердичевского региона
Карта Бердичева

ЖЕНСКИЙ МИР

Красота и здоровье
Дети
Он и она

ОБЪЯВЛЕНИЯ

Услуги электрика
Строительство / ремонт (11.12.2012)
ремонт стиральных машин
Бытовой ремонт (11.12.2012)
Создание веб сайтов
Услуги для бизнеса (09.12.2012)
Требуются наработу
Полный день (01.12.2012)
Требуются наработу
Полный день (01.12.2012)


 
= объявления с фото

КОММЕНТАРИИ

  • Діти-артисти отримали новорічні подарунки від Анжеліки Лабунської (12)
  • Бердичівські чиновники про безпритульних собак: винні закони (8)
  • Реформи в Бердичеві: нове відомство – новий керівник (3)