This version of the page http://kyiv.aiesec.ua/uk/alumnus (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-31. The original page over time could change.
AIESEC Київ - Українська асоціація випускників AIESEC
Оберіть своє місто
укр.
рус.

Українська асоціація випускників AIESEC

Українська асоціація випускників AIESEC (AAU) — це об'єднання активних людей — в минулому членів AIESEC в Україні та інших країн - створена з метою забезпечення платформи для своїх членів та їх об’єднань різного віку, походження і досвіду для активної взаємодії, сприяння й отримання переваг від тривалої співпраці з AIESEC.

 

Головними завданнями AAU визначені:

  • об’єднання випускників AIESEC за професійними та приватними інтересами;
  • збір та оновлення інформації про її членів;
  • підготовка і розвиток системи додаткових переваг, системи знижок та пільг для членів;
  • організація заходів суспільно-освітнього, ділового та розважального характеру;
  • створення накопичувального фонду для підтримки діяльності AIESEC в Україні.

 

Місія:

Сприяти взаємному спілкуванню та співпраці в локальному та глобальному масштабах, обміну досвідом випускників АЙСЕК в Україні, підтримувати зростання АЙСЕК з метою активації лідерства, впровадження освітніх програм та сприяння постійного розвитку мереж випускників.

 

Бачення:

Ми — сильне об’єднання професійно розвинутих та особисто мотивованих людей, яке надає багатосторонню підтримку своїм членам, бізнесу, освітнім, соціальним спільнотам і сприяє сталому зростанню АЙСЕК в Україні з питань миру та реалізації особистісних здібностей індивідумів.

Партнери