This version of the page http://ua.citycommercebank.com/board2012.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-28. The original page over time could change.
Керівництво банку - CityCommerce Bank

Керівництво банку

A A A

Дмитро
Грабовецький

Голова Правління Банку

Олег
Оселедець

Заступник Голови Правління

Директор Адміністративного департаменту загальнобанківської підтримки,,
Член Правління

Марина
Бондаренко

Головний бухгалтер

Член Правління

Вікторія
Рибчинська

Директор Департаменту з організації розробки та просування продуктів на ринку банківських послуг

Член Правління

Вадим
Єфремов

Директор Департаменту економіки та фінансів

Член Правління

Татьяна
Султанова

Директор Департаменту ризик-менеджменту

Член Правління

Шановні клієнти та партнери!

Ми раді вітати Вас у CityCommerce Bank.

Ось уже протягом шести років ми є Вашим надійним партнером в наданні ефективних рішень, продуктів і послуг на рівні світових стандартів.

Сформована сильна команда професіоналів, продумані й послідовні дії дозволяють нам з упевненістю і оптимізмом рухатися вперед.

Тільки за минулий рік статутний капітал CityCommerce Bank збільшився з 95,9 млн. грн. до 195,9 млн. грн. Активи зросли більш ніж у два з половиною рази і досягли 2,8 млрд. грн. Обсяги залучених коштів юридичних осіб на строкові депозити збільшилися у 10 разів. Залишки на поточних рахунках юридичних осіб більше ніж на 30% перевищують аналогічний показник минулого року. Понад 50% договорів на встановлення та обслуговування еквайрингу було підписано цього року.

Про системний характер розвитку банку свідчать і висновки рейтингових агентств: «IBI-Rating» підвищило кредитний рейтинг CityCommerce Bank до рівня uaВВВ +, залишивши прогноз «позитивний» і присвоїло індивідуальний рейтинг надійності вкладів CityCommerce Bank до 4 + (висока надійність).

У рейтингу Національного банку України CityCommerce Bank за рік піднявся з 90 на 61 місце за розміром активів і зайняв 3 місце у IV групі. Також CityCommerce Bank зайняв другу позицію в номінації «Відкриття року» премії «Інвестгазети» Ukrainian Banker Awards.

Ми і надалі будемо, зміцнювати позиції CityCommerce Bank у корпоративному сегменті, враховуючи всі Ваші побажання, в інтересах нашого довгострокового та надійного партнерства.
 

Якщо у Вас виникли питання або пропозиції - ми з задоволенням на них відповімо, достатньо лише заповнити дану форму.
Всі поля обов'язкові для заповнення.


Им'я:

Email:

Тема:

Повідомлення:

Я хочу отримувати новини про продукти та акції
Захисний код Введіть сюди