This version of the page http://com.cv.ua/3d.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-28. The original page over time could change.
COM.CV.UA [ 3D панорами ] - cтудія веб-дизайну - розробка сайтів, веб дизайн, розміщення, підтримка, просування веб сайтів, чернівці, в чернівцях
 Наші клієнти Послуги Вартість 3D панорами Контакти 
прочитать на русском языке »

3Д-панорами (віртуальна, сферична панорама) - це сучасний засіб візуалізації, який створює відчуття присутності.

Переглядаючи віртуальну 3D-панораму, Ви отримуєте і запам'ятовуєте набагато більше інформації, ніж при перегляді звичайних фотографій. Панорама охоплює максимально можливий кут огляду - 360 х 180 градусів. До того ж, керуючи клавішами або мишею, можливо змінювати напрямок перегляду, озирнутися навколо або обернутися, а також наближати і віддаляти цікавий предмет або повернути картину під потрібним кутом. Завдяки цьому Ви бачите місце або об'єкт так, ніби знаходитися там фізично.

Крім того, кілька панорам можуть бути з'єднані одна з одною, що дозволить переходити з однієї 3D-панорами в іншу. Це ж і буде віртуальним туром. Віртуальний тур ідеально підходить для презентації будівель та інтер'єрів, екскурсій по ресторанам і готелям, за допомогою якого ефективність рекламної кампанії зростає в декілька разів. Створення віртуальних турів і 360 градусних сферичних 3D-панорам визнано відмінним інструментом просування об'єктів нерухомості (будинків, квартир), готельних комплексів, ресторанів, кафе, торговельних центрів, туристичних маршрутів, пам'яток та ін. Сайти, на яких розміщені 3Д-панорами чи віртуальні тури, виглядають більш сучасно і привабливо, що дозволяє залучити більше відвідувачів на ресурс. Якщо Ви власник готелю чи ресторану, господар будинку, що продається, дачі або квартири то Ви можете зробити замовлення на ексклюзивне 3D панорамне фото в Чернівцях, яке ми виконаємо у потрібні для Вас терміни.

Створення віртуальних турів або 3D панорам, не дуже проста задача і вимагає досвіду і спеціального обладнання. За допомогою наших спеціалістів Ви можете зробити якісну 3D панораму або віртуальний тур у м. Чернівці. 3D панорамна зйомка - це прекрасна реклама, як для Вас, так і для нас, тому ми зробимо все для взаємного співробітництва.

Розгорнути

Вартість послуг по створенню 3D панорам і віртуальних турів залежить від багатьох умов - кількість 3D панорам, умови зйомки, складність подальшої обробки панорам і створення віртуального туру, а також віддаленість об'єктів. Перш ніж Ваше замовлення на 3D панорамне фото буде оформлене, ми надішлемо Вам комерційну пропозицію, в якій всі витрати будуть детально описані і обговорені з Вами.

Назва послуги Вартість 3D-панорами
при замовлення віртуального туру з кількістю панорам
від 1 до 3 від 4 до 9 від 10
Виїзд фотографа на обє'кт, проведення фотозйомки, обробка фотознімків 90
у.о./шт.
Замовити
80
у.о./шт.
Замовити
60
у.о./шт.
Замовити
Створення 3D-панорам, їх об'єднання у віртуальний тур внутрішніми посиланнями
Розміщення віртуального туру на сайті замовника
1 у.о. = 1 долар США. Розрахунок в гривнях.


Приклади робіт




Оформити замовлення


вгору
Наші клієнти    |    Послуги    |    Вартість    |    3D панорами    |    Контакти
 Copyright © 2005-2012,
Студія веб-дизайну COM.CV.UA
Україна, м.Чернівці
тел.: (0372) 90-90-01
моб.: 050-574-43-63
Надіслати запит зараз »
www.com.cv.ua
email: info@com.cv.ua