This version of the page http://pon.org.ua/dosvid (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-27. The original page over time could change.
Досвід » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Грудень 2012    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Головна » Досвід

Освіта в сільській місцевості: кризові тенденції та шляхи їх подолання: узагальнена книга
25 грудня 2012
    Подаємо для інформування та використання у роботі науково-практичне видання за матеріалами парламентських слухань у Верховній Раді України, що відбулися 14 березня 2012 року.
    Книга «Освіта в сільській місцевості: кризові тенденції та шляхи їх подолання» містить виступи учасників слухань, а також документи та інформативно-аналітичні, довідкові матеріали із зазначеного питання.
Категорія: Новини, Методичні матеріали Детальніше
 
Вирішення трудових спорів: новий підхід для України
7 грудня 2012
    В рамках реалізації шведсько-українського проекту у сфері вирішення трудових спорів 5 грудня 2012 року у м. Києві відбувся інтерактивний семінар-практикум «Вирішення трудових спорів в Україні: розробка нової моделі для України».
    В роботі семінару брали участь представники Національної служби посередництва і примирення, Федерації профспілок України, Федерації роботодавців України, Конфедерації вільних профспілок України, шведські та українські експерти.
Категорія: Новини, Правовий захист, Досвід Детальніше
 
Новий вимір компоненту масово-інформаційних відносин: роль профспілок
26 листопада 2012
    Оперативне інформування спілчан про діяльність профспілок, формування позитивного іміджу профспілок у суспільстві сприяє організаційному зміцненню Федерації профспілок України та її членських організацій. І відчуваючи усю важливість питання діяльності профспілкових медіа Федерація профспілок України провела дводенне навчання відповідальних за інформаційну роботу в членських організаціях.
    Семінар відбувся 22-23 листопада у м. Ірпінь, Київської області і зібрав понад 50 представників від всеукраїнських галузевих профспілок та територіальних профоб’єднань.
Категорія: Новини, Досвід, Навчання Детальніше
 
Професійне навчання та підготовка кадрів: досвід європейських профспілок
24 жовтня 2012
    23 жовтня 2012 року Федерація профспілок України спільно з Європейським фондом освіти провели круглий стіл з питань професійної освіти та підготовки кадрів.
    Відкриваючи засідання круглого столу, заступник Голови ФПУ Сергій Кондрюк наголосив, що цей захід є своєрідною презентацією досвіду участі європейських профспілок у вирішенні багатьох проблем у системі профнавчання.
Категорія: Новини, Досвід Детальніше
 
Сучасний семінар – презентації, досвід та комунікативна складова
15 жовтня 2012
    Відстоювання інтересів спілчан, соціальний діалог у вищих навчальних закладах та установах освіти, організаційна робота, психологічні аспекти ведення переговорів, інформаційна складова та правові аспекти діяльності освітянської Профспілки – ось далеко неповний перелік питань, що розглядалися на семінарі заступників голів та фахівців з питань соціально-економічного захисту 9-12 жовтня у м. Судак АР Крим.
    Усі чотири дні навчань були насиченими, поєднували лекційно-аудиторну роботу, практичні елементи із змістовним дозвіллям.
Категорія: Новини, Досвід, Навчання Детальніше
 
Розпочав роботу семінар заступників голів та фахівців з питань соціально-економічного захисту
9 жовтня 2012
     9 жовтня 2012 року у м.Судак Автономної Республіки Крим розпочав свою роботу семінар заступників голів та фахівців з питань соціально-економічного захисту Кримської республіканської, обласних, Київської та Севастопольської міських організацій Профспілки працівників освіти і науки України. У його роботі беруть участь 42 особи.
Категорія: Новини, Досвід, Навчання Детальніше
 
Дошкільна освіта: аналітичний зріз Профспілки
27 вересня 2012
    Дошкільна освіта нині перебуває в стадії відновлення та оновлення. До неї прикута увага вищого керівництва держави, науковців, практиків – усіх освітян і громадян України.
    Свідченням підвищення авторитету першої ланки загальної системи освіти стало проведення І Всеукраїнського з’їзду педагогічних працівників дошкільної освіти, який засвідчив значення дошкільної освіти як першої ланки загальної системи освіти, що задає старт подальшому успішному становленню особистості. Ухвалена з’їздом резолюція підтвердила готовність освітян розв’язати нагальні проблеми кадрового, наукового, програмно-методичного забезпечення дошкільної освіти.
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення, Методичні матеріали Детальніше
 
ІІІ Всеукраїнська школа студентського профспілкового лідера
26 вересня 2012
    Днями завершив свою роботу проект Центрального комітету профспілки працівників освіти і науки України, Асоціації правозахисних організаторів студентів України «Всеукраїнська школа студентського профспілкового лідера», яка цьогоріч об’єднала 59 профспілкових організацій студентів ВНЗ з 23 регіонів України.
    Приймаючою стороною Школи виступила первинна профспілкова організація студентів Херсонського державного університету, співорганізаторами стала первинна профспілкова організація студентів Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова.
Категорія: Новини, Студентські питання, Огляди і конкурси, Всеукраїнські, Навчання Детальніше
 
Ефективно, змістовно, своєчасно: голови профкомів ВНЗ про навчальний семінар
25 вересня 2012
    Із 18 до 21 вересня у м. Гурзуф АРК Крим відбувся семінар голів профспілкових комітетів працівників вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації.
    Понад 70 учасників із майже усіх областей України обговорювали тему «Роль профспілкових організацій вищих навчальних закладів у посиленні мотивації профспілкового членства та реалізації соціально-економічної політики у ВНЗ».
    Відкрив навчання Голова Профспілки працівників освіти науки України Георгій Труханов.
Категорія: Досвід, Навчання Детальніше
 
Профлідеру бути готовим до змін: мету навчального семінару у АПСВ досягнуто!
13 вересня 2012
    Із 10 до 13 вересня 2012 року на базі Академії праці і соціальних відносин ФПУ відбувся навчальний семінар профспілкових лідерів Донеччини, організований обласною організацією Профспілки працівників освіти і науки України.
    Усі дні роботи заходу були досить насиченими та змістовними. Заняття були побудовані у формі спілкування викладача і аудиторії, що дало максимальний ефект для засвоєння нових знань.
Категорія: Новини, Досвід, Навчання Детальніше
 

 
Табір «Пуща-Водиця»: оптимально для проведення конференцій
Санаторно-оздоровчий табір ЦК Профспілки працівників освіти і науки України «Пуща-Водиця» пропонує послуги з проведення нарад, семінарів, конференцій, ділових зустрічей, дискусій, творчих майстерень, тренінгів, навчання профспілкового активу, інших тематичних заходів, проживання і харчування профспілкових, викладацьких, студентських та дитячих туристично-екскурсійних груп.
Соціальні стандарти для різних груп населення у 2013 році
Бази персональних даних членів професійних спілок звільнено від обов’язку реєстрації
Профспілкова позиція щодо бюджету України на 2013 рік
Пріоритет профспілок – захист людини праці!
Чергове засідання президії ЦК Профспілки

 
Чи підтримуєте ви пенсійну реформу в Україні?

Так
Ні
Частково
 



Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2012