This version of the page http://www.ukr-lib.com/pro-nas/pidtrumka (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-25. The original page over time could change.
Підтримка Української Вільної Бібліотеки, УВБ,

Підтримайте бібліотеку

 

Українська Вільна Бібліотека звертається з проханням надавати їй усю можливу підтримку і допомогу. Тепер, на стадії свого становлення, це вкрай необхідно.

Адже покищо ніяких жодних незалежних джерел свого добробуту і наповнення Бібліотека не має. Будемо вдячні за будь-яке сприяння і допомогу у будь-якому вигляді.

Як можна допомогти? Потрібно звернутися до керівництва Бібліотеки і запропонувати. Це можна зробити тут.

Допомога може бути різною, наприклад:

- передати до Бібліотеки книжки, періодику, листівки, світлини або диски. Приблизна тематика і спрямованість книжок, наприклад, відображена у розділі Каталог.

- звертаємось також до письменників, музикантів, творчих людей поділитися з бібліотекою плодами своєї творчості у вигляді книжок, дисків, записів тощо.

Літературу та інше можна передати особисто, через посередників, звичайною поштою або автоперевізником. Останній варіянт є найзручнішим і найдешевшим. Рішення можна прийняти спільно у кожному окремому випадку, за попереднім узгодженням між Вами і Бібліотекою.

УВБ покищо не має матеріяльної можливості купувати книжки, тому все грунтується на благодійних засадах. Пам'ятайте, що кожний Ваш внесок є цеглиною у підвалину визначного просвітницького проекту і буде належно оцінений вдячними користувачами.

-  запропонувати свою допомогу у скануванні, відцифровуванні  та фотокопіюванні літератури та інших джерел. При наявності у себе - запропонувати для Бібліотеки. Головною вимогою є повнота і якість інформації.

- відшуковувати цікаві інтернет-ресурси Всесвітньої мережі і подавати на них посилання. У першу чергу цікавлять українські електронні бібліотеки, архіви, контакти установ, що можуть корисними для обопільної співпраці з нами.

-  надавати інформаційну підтримку, розміщуючи матеріяли про Українську Вільну Бібліотеку у себе на сторінках, подаючи посилання на нашу. Будемо також вдячні, якщо ви, як власник інтернет-ресурсу, розмістите у себе нашу кнопку (банер). Якщо є змога - подавати інформацію про Бібліотеку у друкованих виданнях, радіопередачах і телебаченню.

- надати благодійну матеріяльну допомогу. Це надасть можливість оплачувати поточні витрати, пов'язані з використанням комп'ютера, сканера, принтера тощо. А також оплачувати працю людям, які в силу своєї діяльності не в змозі благодійно жертвувати свою працю і час задля Бібліотеки. Обслуговування і утримання цієї інтернет-сторінки також потребує значних витрат щорічно.

Пам'ятайте, навіть незначна підтримка є відчутною і корисною. Своїм постанням Бібліотека завдячує людям, які добровільно витрачали свої власні матеріяльні ресурси, час і здоров'я.

- можна благодійно запропонувати оргтехніку (навіть та, що була у використанні), електронні носії пам'яті (диски, флешки) тощо.


- Ми вдячні усім добродіям, доброзичиливцям, жертводавцям, друзям, побратимам, усім, хто в той чи інший спосіб сприяв і сприяє розвиткові Української Вільної Бібліотеки, як всеукраїнського культурно-просвітницького Проекту. Ми Вам щиросердечно дякуємо!

З усіма можливими пропозиціями і запитаннями просимо звертатися до керівництва Бібліотеки.

 

Дякуємо за розуміння, допомогу і співпрацю!

Пошук

Спитати бібліотекаря

Написати

Надіслати e-mail

Подзвонити

Завітати

 

Опитування

Яку літературу ви хочете більше завантажувати з сайту?













Вхід на сайт



  • Забули свій пароль?
  • Забули своє Ім’я Користувача?
  • Зареєструватися

Онлайн

На даний момент 26 гостей на сайті

Наш банер

Скопіюйте код нашої кнопки та вставте в себе на сайті. Дякуємо!

<a href="http://ukr-lib.com"><img src="http://ukr-lib.com/images/stories/icon/button.png" width="200" height="44" alt="Українська вільна бібліотека, безкоштовна електронна бібліотека онлайн"></a>