This version of the page http://ufib.com.ua/index.php/newsall (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-25. The original page over time could change.
Новини
English   Русский

 

Про УФІБ
Головна
Про УФIБ
Місія та Візія УФІБ
Переваги членства в УФІБ
Порядок вступу до УФІБ
Керівний склад
Документи УФІБ
Комітети
Робочі групи
Проекти УФІБ
Члени УФІБ
--------------------
ТК 165
--------------------
Нормотворча та законодавча діяльність
--------------------
Корисні посилання

Бібліотека

 

Новини

Відбувся перший семінар за програмою УФІБ для Європейського Університету

20 грудня у приміщенні Європейського Університету відбувся перший семінар в рамках галузевої програми стажування студентів.

Компанія «Дата Лінк Плюс» провела для студентів, що навчаються за спеціальністю «Інформаційна безпека», оглядовий семінар на тему: «Системи відеоспостереження на прикладі ТМ «Partizan».

Галузева програма стажування студентів сприятиме вдосконаленню взаємодії між ВНЗ та бізнесом в питаннях підготовки молодих фахівців. Участь у програмі стажування сприятиме студентам Європейського Університету у пошуку першого місця роботи за фахом. Підприємства, що приймають участь у програмі стажування студентів, отримують натомість можливість поширювати теоретичні та практичні знання щодо своєї продукції у середовищі майбутніх потенційних працівників та замовників.

Останнє оновлення ( Понеділок, 24 грудня 2012 14:37 )
 

Новорічна вечірка УФІБ

14 грудня члени УФІБ зібрались з партнерами та друзями в затишному приміщенні ресторану «Шинок». Під час символічного новорічного свята у теплій, дружній атмосфері колеги не тільки обговорювали актуальні питання галузі безпеки, а й змагались у різноманітних знаннях, веселились у розвагах та запальних танцях.

 

Методична інформація щодо виконання вимог технічних регламентів

Методична інформація щодо виконання членами ВГО «УФІБ» вимог технічних регламентів, що стосуються продукції галузі індустрії охорони та безпеки

ВГО «УФІБ» для своїх членів пропонує нову науково-методичну інформацію щодо виконання чинних нормативно-правових актів України (Технічних регламентів), що стосуються продукції галузі охорони, пожежної безпеки та загальної безпеки.

Чинні технічні регламенти, що стосуються продукції електронних технічних засобів охоронного, протипожежного призначення подано в таблиці 1.

Останнє оновлення ( Четвер, 13 грудня 2012 14:09 )
 

Проект «Якість управління – гарант майбутнього галузі індустрії безпеки»

ВГО «УФІБ» пропонує надання своїм членам послуг з розроблення, впровадження та забезпечення оцінки відповідності систем менеджменту у відповідності з вимогами міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001

Всеукраїнська громадська організація виробників, постачальників, інтеграторів та інсталяторів технічних засобів охорони «Українська Федерація Індустрії Безпеки» (ВГО «УФІБ») зацікавлена в успішності функціонування вітчизняних підприємств-виробників технічних засобів охоронного призначення (далі – ТЗОП), підвищенні якості продукції та послуг, дотримання екологічних вимог, забезпечення гігієни та безпеки праці робітників.

Результати аналізування виробництва ТЗОП свідчать, що найбільш успішні підприємства не дозволяють питанням якості, екологічної та виробничої безпеки залежати від випадкових обставин, вони створюють і впроваджують системи менеджменту та за їх допомогою розвивають свій бізнес.

Останнє оновлення ( Четвер, 13 грудня 2012 11:22 )
 

В Україні затверджено нові сучасні національні стандарти у галузі технічних засобів охорони та безпеки

Наказом Мінекономрозвитку України від 28.11.2012 р. № 1356 затвер-джено наступні національні стандарти, що розроблені ТК 165 «Індустрія безпеки» за рахунок коштів членів ТК 165, як джерела фінансування:

Останнє оновлення ( Четвер, 13 грудня 2012 11:29 )
 

    « Початок  Попередня  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Наступна  Кінець »

 
Закритий розділ

Партнери







Контакти


03179, м. Київ, просп. Перемоги, 123, оф. 528


Тел.: (044) 284-1216

E-mail: ufib@ufib.com.ua