This version of the page http://onat.edu.ua/?set_lang=ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-25. The original page over time could change.
::ОНАЗ :: АКТУАЛЬНІ НОВИНИ
Skip all go to Content
Skip all go to News
Skip all go to Navigation

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

СТУДЕНТСЬКА ЗИМА-2012

    Одеська національна академія зв'язку знову підтвердила, що за кількістю талантів може сміливо змагатися з будь-яким навчальним закладом, що готує професійних артистів. У цьому можна було переконатися, побувавши на фестивалі талантів першокурсників «Студентська зима-2012

 

 

Детальніше


Молодь проти СНІДу

4 грудня 2012 року для студентів та викладачів Одеської національної академії зв'язку ім. О.С. Попова проведена лекція на тему: «СНІД / ВІЛ і його профілактика», приурочена до Міжнародного дня боротьби зі СНІДом.

Лікар-інфекціоніст поліклініки № 12 Наталія Олександрівна Жураковська розповіла, що ж таке СНІД і ВІЛ, якими шляхами вони передаються і не передаються. Студенти були ознайомлені з адресами і телефонами клінік, що надають послуги з діагностики СНІД та ВІЛ.


Малиновська районна адміністрація відкрила двері для студентів ОНАЗ

3 грудня 2012 року, з нагоди святкування Дня місцевого самоврядування, Малиновська районна адміністрація Одеської міської ради,  провела День відкритих дверей для студентів ОНАЗ ім. О.С. Попова.

Для студентів 1-2 курсів провели екскурсію коридорами адміністративного корпусу. Перед зв’язківцями відкрили двері 15 відділів та секторів адміністрації, співробітники яких ознайомили студентів з діяльністю районної адміністрації. 

Також у студентів була унікальна можливість задати питання, на які особисто відповів керуючий справами Малиновської районної адміністрації - Вадим Георгійович Павленко.


З Днем народження, ННІ ПІС!

 

22 листопада 2012 року в актовій залі ОНАЗ весело соціологи навчально-наукового інституту проблем інформаційного суспільства відмітили не тільки 7 річницю з дня заснування інституту, але й Міжнародний день соціології! Зі щирими привітаннями та завданнями на плідне професійне майбутнє ректор Академії Петро Петрович Воробієнко звернувся до студентів і співробітників.

Детальніше

Змагання з армспорту

 

20 листопада 2012 року в актовій залі серед студентів ОНАЗ пройшов турнір з армспорту присвячений Міжнародному дню студента. Змагання прошли згідно з Правилами змагань Всесвітньої Федерації Армспорту (WAF).

 

Детальніше

ОНАЗ проти куріння

"Куріння або здоров'я - вибір за вами!" під таким гаслом  19 листопада 2012 року  в ОНАЗ ім. О.С. Попова пройшов захід, присвячений Міжнародному дню боротьби з курінням.

Детальніше

Вітаємо з нагородою!

16 листопада 2012 року Указом президента України № 640/2012 «Про відзначення державними нагородами України» за вагомий внесок у розбудову вітчизняного інформаційного простору, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку  проректору з навчальної роботи та міжнародних зв’язків Шульган Олені Олександрівні присвоєно звання  «Заслужений працівник освіти».

Олена Олександрівна пройшла славний шлях від викладача кафедри іноземних мов Одеської національної академії зв’язку ім. О.С. Попова до проректора з навчальної роботи та міжнародних зв’язків. Понад 20 років свого життя вона присвятила роботі в Академії, вихованню та навчанню молоді.

Колектив Одеської національної академії зв’язку ім. О.С. Попова вітає Шульган О.О. з нагородою та від щирого серця бажає їй здоров’я та щастя, впевненості у власних силах і реалізації всіх задумів і планів.


Архів новин