This version of the page http://vip.lviv.ua/?p=2301 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-23. The original page over time could change.
» Так буде чи не буде безвізового режиму між Україною та ЄС? » Інтернет видання “Влада і політики”
Влада і політики. Політичні новини Львова, України та світу
Payday loans

Так буде чи не буде безвізового режиму між Україною та ЄС?

На саміті Україна-ЄС, який відбудеться у Брюсселі 22 листопада, буде затверджено План дій з підготовки діалогу про процес переходу до безвізового режиму. Про це йдеться у проекті підсумкової заяви Європейської ради (саміту ЄС), яка буде підписана у п’ятницю.

Підсумкова заява Європейської ради підтвердила, що ЄС і Україна не готові до підписання угоди з цієї проблеми.

“Саміт України-ЄС буде спрямований на надання імпульсу перемовинам щодо угоди про асоціацію, приділяючи особливу увагу створенню глибокої і всеосяжної зони вільної торгівлі”, - йдеться у документі.

Також повідомляється, що європейські лідери збираються “надати особливого значення процесу реформ в Україні, особливо у плані розвитку демократії, забезпечення макроекономічної стабільності, поліпшення клімату для бізнесу і реформ в енергетичному секторі”.

Нагадаємо, українська влада від майбутнього саміту Україна-ЄС чекає отримання Плану дій з впровадження ЄС безвізового режиму для громадян України. До того ж,Європейський Союз заявляє про те, що автоматизму при скасуванні короткострокових віз для громадян України не буде, навіть після прийняття Плану дій з лібералізації візового режиму.

You must be logged in to post a comment.