УНІКАЛЬНИЙ ТЕРУАР
 
КЛАСИЧНА ШАМПАНІЗАЦІЯ
 
ЗАПРОШЕННЯ НА ЕКСКУРСІЮ

«Артемівськ Вайнері»

«Артемівськ Вайнері» – найбільше підприємство в Східній Європі з виробництва ігристих вин традиційним пляшковим способом. Увесь цикл виробництва в "Артемівськ Вайнері" розташований на глибині більше 72 метрів у підземних гіпсових тунелях, що цілий рік зберігають унікальні мікрокліматичні умови – постійну температуру і вологість.

Загальна площа підземних штолень, у яких одночасно зберігається 30 млн. пляшок артемівського ігристого вина, складає понад 25 га. Перевірені часом традиції виробництва, а також новітні технології й устаткування дозволяють виробляти ігристе вино за якістю порівняне з продукцією кращих світових виробників.

Ось вже більш ніж півстоліття – завдяки високим стандартам якості, орієнтації на споживача, впровадженню інноваційних методів виробництва, єдності і професіоналізму команди – підприємство по праву вважається лідером галузі.

05.10.2012

«Артемівск Вайнері» представляє нову українську горілку «Вільний степ»

У вересні 2012 р. за замовленням «Артемівськ Вайнері» вітчизняне підприємство «Лікеро-горілчаний завод Альтера» створило нову українську горілку «Вільний степ», що вже найближчим часом з’явиться на вітчизняному ринку.

детальніше
16.07.2012

Модна колекція від «Артемівськ Вайнері» на Holiday Fashion Week 2012 в Одесі

З 6-го по 8-е липня в Одесі проходила унікальна fashion-подія - Holiday Fashion Week, яка зібрала навколо себе велику кількість гостей і представників ЗМІ і об'єднала покази, як відомих модельєрів, так і молодих дизайнерів одягу з України, Росії, Великобританії, Боснії, Герцеговини і Румунії.

детальніше
06.07.2012

Правило SOLOKING: соло короля задає тон

«Артемівськ Вайнері» представляє новинку - ТМ SOLOKING - подарункову версію ігристих вин Artemovsk Winery в ексклюзивній пляшці.

детальніше