This version of the page http://www.shidnitca.com/index38.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-21. The original page over time could change.
Східниця.Салон Декорум.




Життя-це Божий дар,
Він нас створив,
Щоб ми творили...


Салон "ДЕКОРУМ",що знаходиться у мальовничому куточку Прикарпаття смт.Східниці, по вул.Золота Баня пропонує вироби декоративно-ужиткового мистецтва професійних майстрів Галичини. А саме: чорнодимляна кераміка; вітраж та ф"юзинг; вироби з металу і дерева; живопис і графіка; біжутерія та модельний одяг. Цінність речей, виготовлених у єдиному екземплярі та вручну- неймовірна.Адже майстер, створюючи шедевр своїми руками, вкладає частинку своєї душі, своїх думок,свій заряд і енергетику (а творча людина має неабияку енергетику). А це позитив, якого нам інколи не вистачає!
Завітайте у салон "ДЕКОРУМ"! Ви отримаєте радість та естетичну насолоду від спілкування з дивовижним світом прекрасного!
контакти
82391, Львівська обл., смт.Східниця, вул.Золота Баня. , тел.8-0974457794



   




Інформаційно-туристичний інтернет-каталог:Східниця,Відпочинок в Східниці.Східниця санаторії,готелі,приватні садиби,котеджі,відпочинкові комплекси, ресторани,визначні місця,фотогалереї,екскурсії...
копіювання матеріалів www.snidnitca.com інтернет-сайтами та поліграфічними видавництвами заборонено © 2007-2012 INFOTOUR