This version of the page http://www.ars-dim.ua/bruk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-17. The original page over time could change.
Бруківка - АРС-ДІМ в Івано-Франківську: нерухомість, квартири, новобудови, продаж
 
 
 русский 
Про нас
Меценатство
Контакти та адреса
Об'єкти, що будуються
Готові об’єкти
Бруківка
Вапняний розчин
Продаж
Оренда
Комерційні пропозиції

Наші контакти:

м. Івано-Франківськ
площа Ринок, 14 (4 поверх)
 тел. (0342) 527-900


 

 

 

БРУКІВКА

м. Івано-Франківськ
вул. Галицька, 2Б
тел. (0342) 74-02-12
 095-260-22-27

ЦІНА 65 ГРИВЕНЬ ЗА МЕТР КВАДРАТНИЙ

Виробництво тротуарної бруківки компанії «АРС-ДІМ», здійснюється на обладнанні провідних польських компаній, методом вібропресування. Пресована тротуарна бруківка використовується в Європі з початку XX століття. За цей час, технологія її виробництва багаторазово вдосконалювалася і наприкінці ХХ століття польські будівельні компанії, враховуючи сучасні вимоги до виробництва, впровадили нову технологію напівсухого пресування сумішей для виробів.
Тротуарна бруківка дозволяє виконувати укладання тротуарів, площадок і доріг будь-яких розмірів і конфігурацій. Укладання бруківки виконується на щебневій та гравійно-піщаній основі. Таке покриття має безліч переваг:

  • на його поверхні не утворюються калюжі, оскільки вода вільно просочується через зазори між плитками;
  • покриття забезпечує природну потребу зелених насаджень у водопостачанні й газообміні. Це сприятливо позначається на екологічних показниках навколишнього середовища;
  • перед проведенням ремонтно-монтажних робіт (наприклад, при прокладці підземних комунікацій) тротуарну бруківку можна легко демонтувати, і укладати знову;
  • покриття з тротуарної бруківки практично не виділяє шкідливих летючих продуктів

Якість тротуарної бруківки компанії «АРС-ДІМ» відповідає ДБН 17608-91 "Плити бетонні тротуарні. Технічні умови", що підтверджено сертифікатом відповідності та протоколом випробувань.

Кольорова гама: чорна, сіра, зелена, червона, жовта.

Вид: старе місто, нове місто, товщиною 60 мм.
Ціна: 65 грн (з ПДВ) за 1 м.кв.
Доставка власним транспортом, або самовивіз. Діє гнучка система знижок.
Адреса: Галицька 2Б, тел. (0342) 74-02-12, 095-260-22-27 

Бруківка "СТАРЕ МІСТО"

Цей краєвид переносить нас в епоху Римської імперії. І як ця велика держава, так і поверхні, встелені бруківкою, завойовують увагу, стверджують, що мають справді неперевершений вигляд.
Старе - це вічне. А скільки криється таємниць у вічному? Чи то йдеш доріжкою парку, чи то прогулюєшся площею міста що вміло викладена бруківкою "Старе місто", завжди будеш подумки поринати в минуле й будуватимеш майбутнє, бо ж тут так по-домашньому затишно.

Бруківка "НОВЕ МІСТО"
(на даний момент немає в наявності)

Новий вигляд надійної якості. Саме така думка супроводжує людину, що бачить таку красу. Візуально бруківка створює суцільну поверхню, що завжди чиста і оригінальна. Є багато див на землі, створених природою і зроблених руками людини. І серед них - бруківка "Нове місто", що підходить як для закладів підприємств, так і для житлових комплексів. Різні методи укладання, а також компонування з іншими видами дозволяють використовувати її як домінуючу на великих площах.

 
 
 
Переваги
Партнери
Вакансії
Події та пресса
Технології будівництва