This version of the page http://www.lingo.ua/56 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-15. The original page over time could change.
Наші послуги
 

Наші послуги

Консультації

З самого початку надані нашими фахівцями професійні безкоштовні консультації допоможуть уникнути неправильних дій, зайвих витрат часу та грошей на переоформлення документів.

Співробітництво з посольствами та офіційними органами України допомогають фахівцям нашого Бюро бути в курсі існуючих вимог, що ставлять до документів у частини їхнього перечня, форми, змісту тощо. Вони пояснять, як найшвидше та найкраще засвідчити документ, розкажуть про особливості легалізації документів залежно від цілі та країни оформлення документів, нотаріальної заверки документів країн СНД, порадять, як знайти вихід із нестандартної ситуації.

Нотаріальне засвідчення
Бюро перекладів "Лінго" надає послуги з нотаріального засвідчення документів (перекладів, копій) відповідно до Закону України «Про нотаріат». Засвідчення може здійснювати приватний або державний нотаріус.

Легалізація та апостиляція
Бюро перекладів "Лінго" надає послуги з легалізації та апостиляції документів (оригіналів, перекладів, копій) у Міністерстві юстиції України, МЗС України, Міністерстві освіти України, посольствах, а також в Міністерстві юстиції Росії, МЗС Росії.

Чи завжди потрібна легалізація? Див. Перлік держав, які не вимагають легалізації документів, згідно з відомостями Департаменту консульскої служби МЗС України.

Чи всі држави вимагають апостиляцію документів? Див. Прелік держав-учасниць Гаазької Конвенції, яка вимагає проставлення апостилю, згідно з відомостями Департаменту консульскої служби МЗС України.

Співробітництво
Бюро перекладів "Лінго" має значний досвід співробітництва з питань легалізації документів із регіональними агентствами перекладів в Алчевську, Вінниці, Житомирі, Кременчузі, Луганську, Львові, Миколаїві, Сімферополі, Сумах, Харькові, Херсоні, Чернигові, Черновцях та інших містах.

Обмін документами здійснюється через кур'єрську службу доставки (КСД), поїздом або автобусом.


Офіс № 1 (Пн. - Пт., 10:00 - 18:00, без перерви): Україна, м. Київ, вул. Дмитрівська, 19-А
Телефон: (044) 482-15-57; 482-17-78
E-mail: info@lingo.kiev.ua
Офіс № 2 (Пн. - Пт., 10:00 - 18:00, без перерви): Україна, м. Київ, вул. Л. Толстого, 11
Телефон: (044) 202-15-50; 202-17-55
E-mail: office2@lingo.kiev.ua