This version of the page http://uz.gov.ua/?m=info.member&lng=uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-14. The original page over time could change.
Офіційний веб-сайт Укрзалізниці

Зменшена вартість проїзду у швидкісних електропоїздах Інтерсіті+

Укрзалізниця впровадила власну систему продажу квитків через Інтернет

Розклад руху пасажирських поїздів

Дізнайтеся адреси найближчих кас

Розклад руху приміських поїздів

Новини

14.12.2012

Шановні колеги! Щиро вітаю Вас з нагоди 21-ї річниці створення Державної адміністрації залізничного транспорту України.

14 грудня 1991 року — особлива дата. Саме в цей день, після проголошення Акта про незалежність України, керівництво та відповідальність за роботу залізниць нової незалежної країни взяла на себе Державна адміністрація залізничного транспорту України. За 21 рік відбулося становлення залізниці як базової галузі економіки держави, накопичився необхідний досвід, виросли та досягли професійної майстерності нові покоління залізничників.
14.12.2012

Укрзалізниця: новий уряд дасть старт реформі

Державна адміністрація залізничного транспорту України переконана, що новосформований Кабінет Міністрів України дасть старт реформі залізничного транспорту. В Укрзалізниці очікують на прийняття Постанови Уряду «Про утворення публічного акціонерного товариства «Українська залізниця». Зазначена нормативний акт відкриє шлях до реалізації положень раніше прийнятого Закону України. Законом передбачалося прийняття рішення про утворення ПАТ Укрзалізниця у тримісячний термін з дня набрання чинності закону. Прийняття відповідної постанови Урядом відкладається вже більше ніж на півроку. В умовах дії механізмів ринкової економіки та загострення міжнародної технологічної конкуренції Укрзалізниця потребує зміни організаційно-правової форми та моделей управління. Організаційна структура залізничного транспорту не відповідає також вимогам законодавства Європейського Союзу.
Закрити