This version of the page http://platfor.ma/live/page_6/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-13. The original page over time could change.
Онлайн-трансляції | Платформа

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЇ

ТРАНСЛЯЦІЇ, ЩО ВІДБУЛИСЬ
5
КВІТНЯ 2012
ЧЕТВЕР
LIVE

Онлайн-трансляція зустрічі "Світові виклики та сучасний стан розвитку України"

У четвер 5 квітня на "Платформі" можна буде переглянути онлайн-трансляцію пленарного засідання "Світові виклики та сучасний стан розвитку України", що відбудеться в рамках національного круглого столу "Вільна людина у вільній країні". Учасники засідання: Іван Дзюба, кардинал Любомир Гузар, Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Євген Сверстюк.

28
БЕРЕЗНЯ 2012
СЕРЕДА
LIVE

Онлайн-трансляція зустрічі "Бідний споживач. Що пропонувати і як комунікувати зі збіднілим середнім класом?"

IdeasFirst, журнал "Новый Маркетинг" та "Платформа" запрошують переглянути онлайн-трансляцію ток-шоу "Бідний споживач. Що пропонувати і як комунікувати зі збіднілим середнім класом?", що відбудеться 28 березня в рамках ювілейного V Українського форуму маркетинг-директорів.

28
БЕРЕЗНЯ 2012
СЕРЕДА
LIVE

Онлайн-трансляція семінару "Доступ до архівів: законодавство, практика та громадські ініціативи"

28 березня в Дзеркальній залі ЛНУ ім. Івана Франка відбудеться семінар "Доступ до архівів: законодавство, практика та громадські ініціативи". Трансляцію семінару ви зможете переглянути на Платформі в прямому ефірі.
Яким є право і практика доступу до архівів комуністичних спецслужб в Україні та за кордоном? Істориків, архівістів та журналістів запрошують обговорити проблеми в пошуку інформації про жертв політичних репресій та злочини тоталітарного режиму.

22
БЕРЕЗНЯ 2012
ЧЕТВЕР
LIVE

Онлайн-трансляція IV Форуму Громадянської Асамблеї України

22 березня на "Платформі" можна буде переглянути онлайн-трансляцію IV Форуму Громадянської Асамблеї України, у рамках якої провідні експерти, громадські діячі та активісти з усіх регіонів України зберуться для обговорення ключових для українського суспільства тем.

19
БЕРЕЗНЯ 2012
ПОНЕДІЛОК
LIVE

Онлайн-трансляція конференції-форуму "Творимо безпечну громаду разом"

Український Центр Порозуміння та "Платформа" запрошують переглянути онлайн-трансляцію конференції-форуму "Творимо безпечну громаду разом", що відбудеться 19-20 березня.

18
БЕРЕЗНЯ 2012
НЕДІЛЯ
LIVE

Онлайн-трансляція зустрічі з Богданом Гаврилишиним у Харкові

Театр-студія "Арабески" та портал "Платформа" запрошують переглянути онлайн-трансляцію зустрічі-дискусії за участю Богдана Гаврилишина, що відбудеться в Харкові в рамках проекту "Дебати в театрі".

15
БЕРЕЗНЯ 2012
ЧЕТВЕР
LIVE

Онлайн-трансляція семінару "iPad у бізнесі"

Компанія iStore, Перша школа підприємництва Comman Business School та портал "Платформа" запрошують переглянути онлайн-трансляцію семінару, присвяченого планшетному комп'ютеру Apple iPad та його використанню в бізнесі.

16
ЛЮТОГО 2012
ЧЕТВЕР
LIVE

Онлайн-трансляція V-го щорічного турніру kmbs для управлінців "Що? Де? Коли?"

"Платформа" та Києво-Могилянська бізнес-школа запрошують переглянути онлайн-трансляцію V-го щорічного турніру kmbs для управлінців "Що? Де? Коли?", що відбудеться 16 лютого.

16
ЛЮТОГО 2012
ЧЕТВЕР
LIVE

Онлайн-трансляція зустрічі з Блаженнішим Любомиром Гузаром: "Бути багатим – благо чи тягар?"

"Платформа", Львівська бізнес-школа та Український католицький університет запрошують переглянути онлайн-трансляцію зустрічі з Блаженнішим Любомиром Гузаром: "Бути багатим – благо чи тягар?", що відбудеться 16 лютого в рамках дискусійного клубу "Бізнес-Credo".

9
ЛЮТОГО 2012
ЧЕТВЕР
LIVE

Онлайн-трансляція лекції Ірени Карпи "Як приборкати страх поразки і перемогти"

"Платформа" запрошує переглянути онлайн-трансляцію лекції Ірени Карпи "Як приборкати страх поразки і перемогти", що відбудеться 9 лютого.

  • Сторінки:
  • Попередня
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Наступна
 

НОВІ ПОДІЇ
ДИЗАЙН І АРХІТЕКТУРА
Зотов Володимир, Кудєлін Андрій

Круглий стіл "Тенденції. Розвиток київської агломерації"

МИСТЕЦТВО
Баршинова Оксана

Лекція "Поп-арт. Екстаз масового споживання"

МИСТЕЦТВО
Курков Андрій

Мистецький клуб "Обличчя" з Андрієм Курковим

Усі події
© Платформа, 2010-2012.
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за згодою редакції "Платформи" та наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
ВХІД


Забули пароль?
УВІЙТИ
Ще не з нами? Зареєструйтесь!
Если вы зарегистрированы на Facebook, вы можете войти на сайт, используя имеющийся аккаунт.
Facebook