Партнери

Система Golan•Aqua•Pex – труби із поперечно зшитого поліетилену PEX-a та PEX-c-Al-PEX. На сьогоднішній день труби з цього матеріалу найвищої якості та надійності, при своїй еластичності вони витримують високі навантаження тиску та температури без впливу на структуру труби (не утворюються мікро-тріщини), відповідають найвищим вимогам санітарії. З’єднання які використовуються в цій системі завдяки спеціальній формі зубців фітингу та насувних гільз є практично найбільш стійкими до різних механічних навантажень.


Арматура для систем опалення та водопостачання. Продукція, що використовується  при монтажі систем  найвищої якості та надійності з великим номенклатурним рядом: крани кульові, клапани, колектора, термостатичні головки, балансувальна артамура, редуктори тиску та ін.



Компанія Danfoss по праву вважається одним з основних лідерів виробництва якісного та надійного обладнання теплової автоматики та засобів автоматизації для систем тепло та водопостачання різноманітного призначення. Згідно статистики, третина від загальної кількості автоматики яка продається на ринку приходиться на продукцію компанії Danfoss. В основі виробництва Данфосс — гарантований контроль якості продукції яка виробляється.

Комментарии запрещены.