Про компанію

Компанія ТЕПЛОСФЕРА має багаторічний досвід та кваліфікованих фахівців. Ми працюємо на основі існуючих державних стандартів (ГОСТ), будівельних норм та правил, вимог до якості і безпеки, а також, використовуємо свій досвід при вирішенні питань, що вимагають нетипового підходу.

Ми здійснюємо індивідуальний підхід до кожного клієнта і маємо гнучку систему знижок. В першу чергу, знижки поширюються на постійних клієнтів компанії, а також, надаються замовникам, рекомендованими нашими партнерами, або іншими нашими клієнтами. У разі виконання робіт «під ключ» надаються знижки на проектування. Післягарантійне сервісне обслуговування передбачає знижки на кожен подальший рік.

Головними засадами роботи ТЕПЛОСФЕРИ є:

  • використання високотехнологічної опалювальної техніки від провідних європейських виробників;
  • застосування якісних сертифікованих в Україні матеріалів;
  • високий рівень обслуговування;
  • індивідуальний підхід до кожного замовника.

ТЕПЛОСФЕРА може пишатися досвідом виконання робіт та підбору обладнання як на малих об’єктах – приватні квартири, будинки, так і на великих – багатоповерхові будинки, котельні готелів, банків, офісних приміщень опалювальною площею до 5000 кв.м, що знаходяться в Рівненській, Івано-Франківській, Волинській, Житомирській та Хмельницькій областях.

ТЕПЛОСФЕРА являється сервісним партнером німецьких компаній Vaillant та Viessmann. Ми забезпечуємо безперебійну сервісну підтримку обладнання, постійно підтримуємо склад запасних частин.

Працівники ТЕПЛОСФЕРИ регулярно проходять навчання та атестації, володіють інформацією щодо новітніх технологій у сфері теплотехніки. Після отримання професійної консультації Ви зможете зробити найкращий вибір.

Комментарии запрещены.