This version of the page http://www.artpolefest.org/program/program.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-12. The original page over time could change.
АртПолеФест - програма

Музика • Театр/Перформанс • Майстерні • Лендарт • Кіно • Програма по днях

АртПоле'2013

Тепло, тепліше, гаряче… Протягом часу, що лишився до фестивалю, ми будемо зустрічатися з вами на концертах і виставах, спілкуватися та разом створювати наступне АртПоле.
Проте вже зараз дещо відомо про майбутній фестиваль. На ньому стане більше майстер-класів, зокрема, по-в’язаних з рухом (від садівництва до танцю:)
Функціонуватимуть чотири музично-театральні сцени, на яких виступатимуть гурти з України, Білорусі, Польщі, Чехії, Франції, Італії, Португалії, США.
Народжені на попередньому АртПолі проекти, що зараз розвиваються й набувають нових форм, — Уніж-ЦЕХ, НебоДеревоЗалізо, Паприкалаба та інші — продемонструють свої досягнення. Вас порадують нові архітектурні форми й предмети побуту.
Крім того, в меню фестивальних кухонь з’явиться більше унізьких продуктів — не менш смачних та корисних за місцевий яблучний сік, який ви вже мали можливість скуштувати, адже територія розвивається!
АртПоле’2013 — п’ять днів насиченого фестивального життя, від експериментально-дослідницьких музичних проектів до нестримного драйву й танців до світанку. Радості для!