This version of the page http://film.ua/uk/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-11. The original page over time could change.
Про групу - FILM.UA Group
  • Про групу
  • Інвесторам
  • Вакансії

Про групу

FILM.UA Group - одна з найбільших на пострадянському просторі вертикально-інтегрованих груп компаній, що займається розробкою, виробництвом, адаптацією, дистрибуцією та доставкою аудіовізуального контенту.

FILM.UA була заснована в 2002 році як невелика продакшн-студія. В даний час FILM.UA Group зайняла лідируючі позиції на українському ринку, надаючи повний цикл послуг в сфері кіно- і телепродакшна.

На сьогоднішній день в структурі FILM.UA Group - більше 20 компаній, діяльність яких забезпечує можливість як повного циклу роботи з аудіовізуальним контентом, так і якісну обробку окремих його етапів. Відмінною особливістю FILM.UA Group є наявність в групі всіх основних напрямків діяльності в рамках світових стандартів кінопроцесу, зібраних компактно на одній території, що дає можливість комплексного підходу до реалізації найсміливіших ідей та амбіційних проектів.

FILM.UA Group виробляє різний аудіо-візуальний контент: починаючи безпосередньо від розробки сценаріїв і зйомок фільмів, до створення музики, яка може бути як саундтреком до відеоряду, так і окремої музичною композицією. Різні компанії в групі спеціалізуються на окремих елементах виробничого процесу.

Основні напрямки:

PRODUCTION

DISTRIBUTION

TELEVISON

POSTPRODUCTION

STUDIO