This version of the page http://kpi.ua/video (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-08. The original page over time could change.
Відеорепортажі КПІ | Національний технічний університет України

Відеорепортажі КПІ

відео матеріали, репортажі, нариси, візитки НТУУ "КПІ"

Відеоматеріали НТУУ "КПІ"

На цій сторінці зібрані відеоновини університету, підготовлені відділом технічних засобів навчання (ВТЗН). Для перегляду потрібен кодек Xvid, який в разі необхідності ви можете завантажити на сторінці http://www.xvid.org. Щодо перегляду повної версії відеоматеріалу, який вас зацікавив, звертайтеся за телефоном +38 (044) 406-82-76.

Увага! Відеорепортажі розміщуються внизу сторінки після тексту новини. Також усі представлені та деякі інші сюжети ви знайдете на ftp-сервері ftp://inform.ntu-kpi.kiev.ua/video/About_NTUU_KPI

Зірковий шлях до перемог. Легенди та бувальщини до 50-річчя команди з регбі "Політехнік" [додано відео]

Команда КПІ з регбі "Політехнік" була створена в 1962 р. Валентином Хоніним (студентом 2-го курсу факультету автоматики і приладобудування), який був талановитим спринтером.

Традиційне мистецтво Японії. Чашка чаю як шлях досягнення миру… | додано відео

З нагоди відзначення 20-річчя встановлення дипломатичних відносин між Україною та Японією 15 вересня в Центрі культури і мистецтв НТУУ «КПІ» Великий Майстер школи чайної церемонії «Урасенке» Сен Геншіцу провів демонстрацію цієї стародавньої церемонії, яка є однією з важливих складових японської традиційної культури, і розповів про її історію та символічний зміст.

У добру путь, першокурсники! [День першокурсника 2012] | додано відео

31 серпня 2012 року на площі Знань НТУУ "КПІ" відбулися урочистості з нагоди Дня першокурсника.

Цей день – особливий для КПІ. День, коли першокурсників-політехніків посвячують у студенти. День, який відкриває вир дорослого, самостійного життя, наповненого студентськими турботами та радощами.

Освіта в Японії: знайомство зблизька [відео]

20 березня в Центрі культури і мистецтв НТУУ "КПІ" пройшов ярмарок "Освіта в Японії". У церемонії відкриття ярмарку взяли участь Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Тоічі Саката, ректор НТУУ "КПІ" академік НАН України Михайло Згуровський, а також представники Міністерства  освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства закордонних справ України, Міністерства освіти Японії та Українсько-Японського центру НТУУ "КПІ".

В НТУУ «КПІ» відкрито доступ до освітніх ресурсів МДТУ ім. М.Е.Баумана [відео]

14 березня 2012 року в навчальній лабораторії комп'ютерних технологій Фізико-технічного інституту НТУУ "КПІ" урочисто відкрито "Точку дистанційного доступу до освітніх ресурсів Московського державного технічного університету ім. М.Е.Баумана".

Українсько-німецький семінар зі сталого розвитку [додано відео]

Проблеми охорони і захисту довкілля не знають кордонів.

"Ластівка" з Японії [дар посла / відео]

14 грудня посол Японії в Україні Тоічі Саката передав у дар Державному політехнічному музею при НТУУ "КПІ" макет японської космічної ракети "H-IIB". Цей космічний корабель відноситься до третього покоління розроблених і побудованих в Японії носіїв і є одним з найуспішніших за останні роки: з двадцяти його запусків невдалим був лише один. Макет та планшети з його описом і характеристиками, а також загальними відомостями про космічну програму Японії встановлені у відділі авіації та космонавтики ім.І.Сікорського. Тепер вони доступні для загального огляду.

Алек Росс про сучасні можливості Інтернету [додано відео]

Пропонуємо відео лекції радника з питань інновацій в офісі Держсекретаря США Алека Росса на тему «Інтернет як глобальна економічна платформа»

Виставка технічних мініатюр [міні-макетів військової техніки часів другої світової війни | відеорепортаж]

З нагоди 68-ї річниці визволення Києва від німецько-фашистських загарбників 3 листопада в Державному політехнічному музеї НТУУ "КПІ" було розгорнуто виставку міні-макетів військової техніки часів Великої Вітчизняної, виготовлених реконструкторами-аматорами та учасниками дитячих і юнацьких клубів патріотичного виховання.

Директор ДПМ Н.В.Писаревська впевнена, що представлені в експозиції моделі та графіка періоду визволення міста Г.Малакова спонукають молодь до глибшого пізнання історії свого народу та гордості за його звершення.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • далі ›
  • в кінець »